yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer

    içerik listesi

    henüz içerik eklenmemiş.

    4.1
    girdi yaz
    medya ekle
    değerlendir
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (73)
    • oylar (65)
    • medya (21)
    1

    71. Hem zor sürülüyor hem de çabuk çıkıyor. Misha allıklar daha iyi. Kalıcı diyenler ne ile kullanıyor merak ettim.

    12 aralık 2023 17:11

    72. 49 numarasını almıştım, bende sivilce yaptı içeriği komedojenik zaten almadan önce bakmamıştım maalesef.

    49 numaranın rengi ve yapısı çok güzel. birkaç popüler allık için muadil denmiş, diğerlerini bilemiyorum ama clinique black honeye bilekte çok benzemekle birlikte yüzde duruşu daha kiremit-bronz bir renk.

    pigmentasyonu ayarlamak için uğraşmanın gerekmemesi, hafif hafif arttırılabilmesi hoşuma gitmişti. Kalıcılık da iyi sayılır fakat bana iyi gelmediği için vedalaştım kendisiyle.

    9 haziran 2024 18:51

    5

    73. 41 numarası benim favorim 3 paket falan bitirmisimdir. Bu yıl çıkardıkları yeni renklerden 51 ve 55 i aldım. 55 daha gül kurusu beklerken daha belirgin bir pembe çıktı , yine de güzel rengi ama ben daha soft bir ton bekliyordum. 51 çok güzel karma bir ton diyebilirim. İçinde ışıltıları olan bir sıcak koyu pembe, ama içinde şeftalilik ve hafifçe kırmızı alt ton barındırıyor. Bugün bordo sweatimle giydim gerçekten çok güzel oldu. 51 nötr bir ton o yüzden herkese yakışabileceğini düşünüyorum. 

    Bu seriden favorilerim 41, 49 ve 51 oldu. 

    20 ekim 18:39