488. kasım başında deli gibi hasta oldum. bağışıklığım o kadar düşmüş ki hayatımda ilk defa iki-üç tane uçuk çıkardım. böyle olunca iki hafta kadar makyaj yapamadım. buna rağmen güzel ilerlediğim ürünler var.
önce bitenler:
nars kapatıcı: artık aplikatöre aşırı az ürün geliyor. ayrıca göz altımda çok kuru durmaya başladı. yani bu ürünle ayrılık zamanı.
wet n wild brulee: kanarları iyice incelince bi gün bi baktım kırılmış. kolonya ile pressleyerek bitirdim.
the balm likit mat ruj committed: sanırım son 5 aydır ofiste aralıksız bu ruju kullanıyorum. aplikatöre artık doğru düzgün ürün gelmeyince stoperini çıkartmaya çalıştım. fakat o kadar sert ki başarılı olamadım. içinde hala ürün vardır heralde ama ben ulaşamıyorum.
sonra devam edenler:
nyx fat oiller: follow back renginin stoperini geçen ay çıkartmıştım. içinden ruj fırçam ile alıyorum. henüz bitmedi kullanmaya devam ediyorum. bu ay thats chickin de stoperini çıkardım. içinde daha var ama aralık sonunda bu ikisi için ümitliyim.
flormar gloss: ne zamandır kullanmadım. hafiften soğuklar başlayınca sanırım çantamda pencelenmiş. bunu da sömürmüşüm maşallah.
diadermine yüz misti: sabahları evden güneş kremimi sürüp çıktığım için bu ürünü yalnızca evde olduğum günlerde nemlendirici niyetine kullanıyorum. haliyle yavaş ilerliyor.
loreal tekli far: geçen güncellemeden beri neredeyse dokunmadım 6-7 kere kullanmışımdır.
loreal likit mat ruj: ay çok sıkıldım. çok turuncuuu, ne katlanabiliyorum ne projeden çıkartabiliyorum. garip duygular içerisindeyim. içinde az ürün var bitirmek de istiyorum. bir ay daha devam gelecek güncellemede karar vereceğim bununla ilgili.
revolution allık flushed: içi boş ama tüpü sıkınca sanki daha yarısındaymış gibi de aynı zamanda. bilemiyorum bilemiyorum. bundan da sıkıldım bu ay da kullanıp yaza kadar ara vereceğim sanırım.
golden rose aydınlatıcı: neredeyse bitti. pani sıfırlandığı anda bitmiş olacak benim için içinden fırça ile almayacağım.
rimmel göz kalemi: bruleenin altına baz yapıyordum bunu bir iki kere açtım. önümüzdeki sene bitiririm.
projede olmayan shiseido bb sport bitirmeye çalışıyorum şu an bu yüzden uzun zamandır bir ten ürünü görünmüyor. shiseido bitti sayılır 5-6 kullanımı kaldı max, tarte bb nin içinde çook az kalmıştı onun da boş ambalajını yükleyeceğim bir ay sonra.
son 2-3 aydır aynı makyajı yapıyordum ve baya alışmıştım. şimdi hangisi neyle yakışır diye düşünmek zor geliyor. farklı farklı kullanalım diye onca ürün alıyoruz bir süre aynı şeyi yapınca da farklılaştırmak zor geliyor. insan her şeye alışıyor inanılmaz.
aslında project pan yapmak için elimde çok fazla ürün var. ama bitirme tatmini yaşamak için 2026da da devam edeceğim.
ocak 2025 proje başlangıcımdan beri bitirdiğim ürün sayısı: 11
bitirilecek ürünlerin sayısı: 41