neredeyse bir yılı aşkın süredir beyazlarım ve ben birlikte yaşayıp gidiyorduk. bir sönüklük, bir cansızlık vardı başımda. yani yok bu ben değilim demeye başlayınca niyetlendim ve uzun zamandır kendisine işlem yaptırmadığım kuaförümü buldum. olduğumdan biraz farklı oldum, saçlarımı açık renk pek kullanmam ama cidden profesyonel olarak yaptırmak güzel. parası pusu bir yana diğer işler gibi zaman ayırıp bu işe kendimi şımartmayı seviyorum. uzun bir süre de kendim boyama işinden uzak kalacağım kesin.
Diplerin gelmesi ve var olan rengin aka aka bakırdan hallice bir turuncu renk almasıyla ha bugün ha yarın boyayacağım derken, bir sabah gözümü açar açmaz boyamaya girişmem ve suyun saatteki arıza nedeniyle kesik olması... neyse ki yanmadan kurtarabildim saçlarımı.(gizlinot: Derin bir ohh)evdeki çeşme suyunun ve içme sularının boyayı akıtmak için yeterli olduğundan emin olduktan sonra yapılması gereken işlem.
Kızlar, biraz önce Jamaican Jeans'e yazdığım girdi üzerine biraz daha bakınayım dedim ve bunun gibi birkaç firma daha buldum. Çoğunun sahibi aynı kişi tehlikeli olduğu yönünde haber bile yapılmasına karşın ne yazık ki hala satılıyor. Teker teker firma adı vermek yerine şu linki okumanızı tavsiye ederim (link: https://www.milliyet.com.tr/gundem/basinizdaki-bela-caninizdan-edebilir-7113881 Tehlikeli saç boyaları)
bakır saçlarımı çikolata kahveye boyayıp kendi saç rengime yaklaşmayı hedefledim ama boya aktı bir ayın sonunda, yine turuncu oldum.
palette 4.0 ve 5.0 ile dün boyadım bu sefer de kendi saçlarımdan daha koyu siyahımsı bir saçım oldu. şu an akıtmak için yaptığım karışımla oturuyorum kafam yanıyor...
16 temmuz 12:47
16 temmuz 12:47
sonu gelmeyen bir işlem, özellikle göz aşinalığı olmuşsa, altı yıl sarı, ara ara üzerine renkli boyalarla farklı renkler kullandım ondan önce de kızıl kullanmıştım, kendi doğal saç rengim şu an da çok garip geliyor, artık yılda iki kez boyuyorum, biraz daha rahatladım açıkcası, baharda kendi rengimden bir kaç ton açığa boyuyorum sonbaharda yine kendi rengime yakın kızıl kahveye boyuyorum