araba kullanan süslüler, araba kullanmayan veya arabası olmayan bir erkek arkadaşınız oldu mu?

şu an flörtten sevgililiğe doğru ilerlediğim ilişkimde erkek arkadaşımın arabası yok hatta ehliyet bile almamış henüz. ben her gün okula gidiyorum ve pek iyi bir semtte olmadığı için de araba ile gitmeyi tercihediyorum bu arada. neyse bu çocuk ile buluşacağımızda da eve dönerken vs hep evine bırakıyorum. içimden geliyor yani kendi de gidebilir ama hazır araba varken uğraşmasın diyerek. ama artık kendimi gerçekten ilişkideki erkek rolü gibi hissetmeye başladım. siz yaşadınız mı böyle bişey veya ne düşünürsünüz ?

1. Ne alaka, içinden geliyorsa yap, gelmiyorsa da yapma. Herkes ehliyet almak veya araç kullanmak zorunda değil.

22 mayıs 2022 20:03

2. Oldu, aşağılık kompleksine girdi sonradan, tabi sen zenginsin fln demeye başladı, sevgili en az senin ayarında olsun

22 mayıs 2022 20:17

3. Yaşadım bende senin gibi hissediyordum

22 mayıs 2022 20:18

4. Ha o bırakmış ha ben. Böyle bir şey dikkatimi çekmez bile. Bende varsa ben bırakırım, onda varsa o bırakır. İnsanları bu şekilde araba kullanıyor/kullanmıyor diye kategorize etmem.

22 mayıs 2022 20:34

5. Hem icimden geliyor birakiyorum demissiniz hem de erkek gibi hissettim. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu? Birakmasaydiniz o zaman bu kadar koyacaktiysa. Ogrenci bir insanin arabasinin olmamasi da gayet normal yani.

22 mayıs 2022 20:43

6. Biz sevgiliyken eşimin arabası yoktu, ben bırakırdım bazen evine hiç öyle bir şey hissetmedim. Daha doğrusu hiçbir şey hissetmedim normal geliyordu. Araba alacak parası vardı her türlü ama ihtiyacı yoktu o zamanlar.

23 mayıs 2022 00:54

7. ben senin gibi hissederdim süslüm

23 mayıs 2022 11:08

8. 6 senedir beraberiz birkaç ay sonra evleniyoruz. 18 olunca ehliyet aldım 21den beri sürekli kullanıyorum beş senedir, sevgilim ehliyeti geçen sene aldı daha. Ben sürmeyi seviyorum, o rahat gitmeyi seviyo sadece sevgilimi değil sevdiğim diğer insanları da evlerine vs bırakıyorum çünkü maaşım da iyi, gözüme batmıyo.

23 mayıs 2022 13:44