mod yükselten filmler? özgüven depolamaya ve iyi hissetmeye ihtiyacım var?

selam süslüler, iş aradığım bir dönemdeyim ve gergin bir haldeyim biraz. sizin kendinizi iyi hissetmek için izlediğiniz ve özgüveninizi yükselten filmler neler? hem buradaki diğer süslülere de fikir olur. mesela dün practical magic diye bir film izledim baya hoşuma gitti. korku, gizem, romantizm hepsini içeren bir filmdi

1. Franches Ha

11 kasım 2023 18:58

2. frances ha'yı izledim ama çok modumu yükselttiğini söyleyemem... Daha çok hayatım konusunda endişelendirdi beni asjhdj

11 kasım 2023 19:01

3. little miss sunshine, moonrise kingdom, whiplash

11 kasım 2023 19:06

4. ss aldım süslüm, birazdan moonrise kingdom izleyeceğim teşekkür ederimm gününüz güzel geçsin :)

11 kasım 2023 19:09

5. About time, secret life of walter mitty, crazy stupid love, silver linings playbook, cate & leopold, the holiday, you've got mail, sleepless in seattle, the proposal, the blind side, miss congeniality, evet basic bi bitchim evet meg ryan ve sandra bullock filmleri dünyanın en iyi filmleri djckdjckdk

11 kasım 2023 19:13

6. wowww anonim4 bana bir aylık film stoğu bahşettin resmen şu an. Allah razı olsun süslüm :))) hsdgsh

11 kasım 2023 19:55

7. yaa kız practical magic dicektim zaten izlemişsin çok mutlu oldum sebepsiz sdjsadaskda bridget jones izleyebilirsin sürekli kıkırdatıyo

11 kasım 2023 21:13

8. bridget jones'u izledim süslüüü :((