sülfatsız doğal içerikli şampuan kullanımına gerçekten dikkat ediyor musunuz?

benim saçıma silikon sülfat vb içeren şampuanlar daha iyi geliyor. gerçekten çok fark ediyor mu saç için ?

1. evet.. anlamsız dalgalı sandığım saçlarım bukleli kıvırcıkmış meğerse. saçım kendine geldi

20 mayıs 2021 21:54

2. evet. uzun süre kullanınca farkı görüyorsunuz. benim kullandığım 45 lira. arkadaşlarım şampuana o kadar para verilir mi diyor ama eskiden 10 liralık şampuanın yanında 3-4 ürün daha alıp daha fazlasını ödüyordum ve sürekli kullanıyordum. artık bir şampuan, on beş günde bir saç kremi kullanıyorum. 2-3 ayda bir şampuanım, 6 ayda bir saç kremim bitiyor. yıllık 320 lira tutuyor.

20 mayıs 2021 22:02

3. Yağlı saçlıyım sülfatsız şampuan kullanınca saçlarım dökülüyor maalesef gözeneklerimin tıkandığını tahmin ediyorum. Sülfata bayılıyorum o yüzden süper bir şey bence jansjsjs

20 mayıs 2021 22:02

4. A2 hangi şampuanı kullanıyorsunuz

20 mayıs 2021 22:04

5. ben bi süre sülfatsız kullandım denemek için. temizlenmiyor ki 3 saat sonra yağlı saçlar :d seviyorum ben sülfat.

20 mayıs 2021 22:09

6. türkiye'de olan bir marka değil. adalar'a gidip geldiğim için yunanistan'dan alıyorum. yerel bir marka.

20 mayıs 2021 22:10

7. @ayisiginda siz hangi şampuanı kullanıyorsunuz

20 mayıs 2021 22:11

8. Ya sülfatsiz kullanınca da is bitmiyor ki. Bi de silikonsuz içeriği temiz saç kremi bulmak gerekiyor ona göre ürünler kullanmak gerekiyor zaten kombine bir bakım yapınca saçlar kendine geliyor yoksa tek başına şampuanın etkisi olmaz ki. Bütün gratise gittim bakayım dedim bulabilecek miyim şampuan. Bir tane lime aldım markasını unuttum 80 tl ya 300 ml. Evet çok pahalı ama bilmiyorum gerçekten yarıyor mu acaba. Anon2 kullandığı ürünleri söylese ne iyi olurdu.

20 mayıs 2021 22:11

9. Ben 2 haftadır mousson un saç kremi ve şampuanını kullanıyorum silikonsuz sülfatsız parabensiz. bayaa da memnunum kıvırcık saçlı bir birey olarak. bundan önce siveno nun doğal şampuanı kullandım ama çok kuruttu saçımı. ondan önce de yeşil markanın saç kremi ve şampuanını onu beğenmiştim ama farklı şeyler denemek istediğim için almadım. yaklaşık 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum gayet memnunum saçlarım roaccutane sonrası kendine geldi

20 mayıs 2021 22:31

10. saclarim platin oldugu icin sulfatsiz kullanmami soyledi kuaforum ben de aldim, sacimi asiri kuruttu. Davines maske kullanmama ragmen kuruttu ben de saldim.

20 mayıs 2021 22:45