sevgilimin twitter önerilerinde sürekli eskort sayfaları öneriliyo neye göre?

beğenilerde falan bi tane favlamış iki defadır bu tarz şeylere denk geliyorum onun hesabına bakarken ve bilmiyorum diyo

1. e bakiyo o tarz hesaplara demek ki

20 aralık 2020 20:37

2. Anon1 kanki bu sonucu nasıl bi algoritmadan çıkarttın

20 aralık 2020 20:38

3. Baktığı için benim eski sevgilimde de öyleydi. En çok escortları eleştirirdi, en çok onları takip ederdi gizli gizli. İğrenç bir şey eğer aşık değilsen yol vermelisin kesinlikle.

20 aralık 2020 20:41

4. Ya da escort hesaplarıyla etkileşime giren kişileri takip ediyor

20 aralık 2020 20:50

5. bende genelde yaptığım işle ilgili sayfaları takip ediyorum o tarz gönderileri hesapları öneriyo. bende baktıgını düşünüyorum açıkcası

20 aralık 2020 20:55

6. anon 7 öneri müşteriye yapılıyor, işletmeye ne önersin? müşteri mi? en fazla google ads alın işinizi büyütün der yani. hayırlı işler bu arada.

20 aralık 2020 21:41

7. ay kızlar cevaplarınızı okuyunca içime kurt düştü. Benim sevgilimin de instagram kesfetinde hep escort tipli kadinlar olurdu, sorunca bilmiyorum instagram'e bile girmem ki diyordu. Sizce gizli gizli baktigi icin mi

20 aralık 2020 22:04

8. Twitter > gizlilik ve güvenli > Twitter dışı etkinlik > çıkarıma dayalı kimliğine göre kişiselleştir

Bu Ayar Twitter açılan cihazlardaki tarayıcılarda yapılan aramalara göre önünüze tweet ve öneri getiriyor eger açıksa

20 aralık 2020 22:12

9. Anon10:

Benimkide hep bilmiyorum bakmıyorumki çıkmış öylesine derdi ama baktığını bile bile affettim inanamayı istedim aptal kafam keşke daha erken yol verseydim

21 aralık 2020 01:19

10. Bu erkekler neden hep şikayet ettiği kızlara aşık olup karakterini beğendiklerini üzüp ağzına s*çıyor ya

21 aralık 2020 05:59