twitter fenomeni dilara arikanli?

süslüler twitter kullananlarınızdan bazıları bilir taze fenomen bi ağır ablamız. kendisinin eskiden eskort olduğu ve taner tolga tarlacıyla takıldığı söyleniyor. video da var hatta. konuyla ilgili bilgisi olan var mı videodaki o mu?

1. Babasının durumu iyi gibi yoksa nasıl özel unide okuyup altına araba çeksin ve estetik yaptırsın. Ben hic oyle bi video gormedim tanerle alakali ama bilmiyorum.

28 nisan 2020 23:32

2. Videoyu izledim büyük ihtimalle o fkgkgjfh tipi, ses tonu, hareketleri vs çok benziyor

28 nisan 2020 23:37

3. Süslüm bi hesap paylaşmış. Ekşi'de dilara arikanli başlığında da video paylaşılmış zaten. Bizim bildiğimiz dilaranın burun estetiği olduğu. Videodaki kızın burnu bozuk ama gözleri tipi özellikle de sesi aynı dilara. Bu videonun ortaya çıkması da eğer videodaki oysa ölen grup yorum üyesi ile dalga geçmesi.

28 nisan 2020 23:38

4. Tweetleri silip hesabı gizledi demiş videoyu paylaşan kişi. Hareketleri ses tonu ve burnu aynı zaten(estetiksiz) odur o zaman

28 nisan 2020 23:41

5. tipini görmesem bile hareketlerinden o olduğunu anlardım ya aynı hareketler

28 nisan 2020 23:43

6. Kamuoyu duyurusu yapmış dava açıcam diye. %100 o ama cidden

28 nisan 2020 23:49

7. bu kizin rol yaptiginu saniyordum gercekten agir salakmis suan sok oldum

29 nisan 2020 00:07

8. Videoyu zaten taner public paylaştığı için kaldıramaz ya da paylaşan kişilere dava açamaz galiba çünkü her yerde varmış video youtube falan. Muhalif tayfadan da takip eden var bunu. Güzel olduğu için takip ediyor çoğu zaten. Bi de millete üstten üstten bakıyordugjfhfhfh taner tolga tarlacı nedir ya

29 nisan 2020 02:06

9. Biri şey yazmış instasında gözlüklü fotoğraflar ve storyler hariç bütün her şeyi silmiş. sesinin olduğu storyleri videoları da silmiş gjfhdsdf

29 nisan 2020 12:00