25691. Annemin evindeyim. Hepimiz uyumak üzere odalara çekildik. Kızım yanımda uyuyor bense kendi çocukluğumu düşünüyorum. Annen kadar narin değilsin sen , sen daha güçlü olacaksın. Daha 17 aylıksın ama etrafımızdaki herkes buna hemfikir. Bazen çok yorulsam da keşke bir an sakin kalabilsen diye düşünsem de sonra vazgeçiyorum . Hiç değişme . Senin dizginlenmeye ihtiyacın yok annen hep yanında
- süslü
| yaş: | 32 |
| cilt alt tonu: | cool |
| saç rengi: | kestane |
| kepekli saç: | hayır |
25690. En az 8 yıllık (daha fazla değilse) bir braletimi attım. Biraz eskimiş ve rengi gitmişti. Bir de boynumu ağrıtıyordu biraz. Çok rahat ettim çıkarınca. Hayat da böyle, eskiyen ağrıtan şeyleri salacaksın. Bundan sonra gelsin vsden rahat sütyenler.
| kepekli saç: | evet |
25689. Galiba artık bir şeyleri iyi bilen ve bir şeyleri bilmemeyi tercih eden birisiyim. Gittikçe katılaşıyorum. Şeklim oturuyor. Zor, ama bir yandan tanıdık bir konfor sunuyor.
| kepekli saç: | evet |
25688. ara ara düşündüğüm birisi var. sevgilisi var. ama onun yanında yarım saat vakit geçirince regl olacak kadar hormonlarım düzene giriyor.
| kepekli saç: | evet |
25687. Yılın günlerinde kendimi çok daha suçlu ve çaresiz hissediyorum. Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Kendimi çok eksik yetersiz hissediyorum. Sanki yanlış yapıyorumuşum gibi. Yalnızlık, içimdeki boşlukla bütünleşiyorum. Belki de doğrudur bir şeyleri becerememişimdir yanlış yapmışımdır. Bunun da sonu yok biliyorum. İyi gelen bir şey bulamıyorum.
antikaruhu
25686. insanlar nasıl onları sevecek birini buluyor gerçekten çok öğrenmek istiyorum bunu.
sorun bende mi?
yıllar önce tanıdığım birisi vardı. evliydi ve çok mutluydu. dünya tatlısı da oğlu var. benim ilişkim yoktu.
geçen sene boşandı. bu sene tekrar evlendi. yeni eşi, kendisi, oğlu çok mutlular. otelde düğünleri oldu. sürekli tatildeler. her haftasonu rakı balığa gidiyorlar. her ay da tatile. yeni eşi de tapıyor kadına.
inşallah mutlulukları daim olur. hep güzel günleri olur.
ama insan beni de birisi sevebilecek mi acaba diye düşünüyor.
sorun gerçekten bende mi?
benim hala ilişkim yok...
| cilt alt tonu: | cool |
| alerjik cilt: | hayır |
| saç rengi: | açık kestane |
| saç şekli: | düz |
| saç tipi: | yağlı |
25685. İnstagramda story'de kendi videosunu paylaşıp özellikle ekranın sağ tarafına yerleştiren bir kesim var. Nefretimsiniz. Huşu içinde story izliyorum, çat çat geçerken bu storye giriyorum, ince bir el hareketiyle videonun sağına soluna basmadan diğer storye atlama becerisi gerektiriyor.
Hayır ablacım. Videona girip tamamını izlemek istemiyorum.
Ve hayır ablacım, sen cebren ve hile ile videoya tıklattın diye videonu izlemeyeceğim.
Alsancaktaki çiçekçi ablalar gibisiniz. Düşün yakamızdan.
| cilt alt tonu: | warm |
| saç rengi: | koyu kestane |
| ten rengi: | koyu buğday tenli |
| göz rengi: | koyu kahverengi |
25684. Bir arkadaşım var bir zamanlar aynı ortamda bulunduğumuz için aşırı samimiydik. Sonra yollarımız ayrıldı, ikimiz de ilişki yaptık vs ama hala aynı şehirdeyiz. Asssla buluşma ayarlayamıyoruz. Artık senede max 2 defa falan buluşabiliyoruz. Onda da ancak arayı kapatıyoruz, birlikte keyifli bir aktivite yapmak, bir şeyler paylaşmak kalmadı. Çoğu zaman onun toksik ilişkisindeki ayrılma barışmaları falan dinliyorum. Artık yorum bile yapmıyorum. Hmm öyle mi oldu falan.
Diğer arkadaşlarıma gelince iki ay önceden buluşma ayarlayabiliyorum (demek ki sorun bende değil) ona gelince ben de yapamıyorum. Hep ucu açık sözler, şu şu olmazsa buluşalım deyip unutmalar falan.. Sinir bozucu olmaya başladı artık. Romantik ilişki olsa çoktan bitirmiştim. Arkadaşlıklar kıymetli diye katlanıyoruz..
pinkypie
| göz rengi: | açık kahverengi |
| saç şekli: | düz |
| saç tipi: | kuru |
| yaş: | 33 |
| saç rengi: | kestane |
| saç kalınlığı: | normal |
| kepekli saç: | hayır |
25683. Ayakkabıyı boyayan pantolonlar için markalara dava açılabilmeli bence. Bugün spor ayakkabı ve kot giydim, dışarda kar vardı hafif, paçası azıcık ıslanınca kotun içinden picasso çıkmış. Tadım inanılmaz kaçtı. Nasıl çıkar bu :(
| cilt alt tonu: | warm |
| saç rengi: | koyu kestane |
| ten rengi: | koyu buğday tenli |
| göz rengi: | koyu kahverengi |
25682. instagramda birine bir şey göndereceğiniz zaman önerilen kişiler çıkıyor ya hani, orada en başta resmi belirip duruyor. Açıp açıp bakıyorum ben de. resmi, ismi, izi bile beni mutlu ediyor; onun bundan hiç haberi yok.
| saç rengi: | diğer |
| saç kalınlığı: | ince telli |