pastel klasik seriden 25 numara.
Herkes 24 numaranın ne kadar güzel olduğundan bahsederken bence bu rengi göz ardı ediyorlar, rengi gül kurusu-kiremit arası oldukça tok ve günlük kullanıma uygun, kalıcılığı orta ve son olarak indirimde 16 liraya bile bulunuyor internet sitelerinde
(link: https://cdn.suslusozluk.com/content/images/large/1877_1550505762.jpg Rengine bakmak isteyenler için)
21 haziran 2019 23:05
21 haziran 2019 23:06
bobbi brown red carpet
Maybeline color sensation rujlarından 656 numarası
Yaz için kolay sürülen ve mat durmayan sevdiğim görünümü sağlayan ruj ;)
The balm sincere ruj
En sevdiğim mat rujlardan biri, hafif ve ağırlık yapmıyor. Renk tonu da çok koyu değil kararında bence (:
inglot-hd lip tint mat ruj- kesinlikle topaklanma yapmıyor ve kalıcılığı mükemmel. dudakta donan mat rujların aksine daha kremsi, çok rahat sürülüyor, oldukça da kalıcı. ben 47 numarasını kullanıyorum, nude ve cok güzel bir renk.
Canım yaz rujum mac kinda sexy ... ama lütfen bitmesin diye dua ediyorum malum fiyat artışlarından dolayı...
Beaulis - Must Have it, mini matte lip cream kit içindeki 02 Numaralı;
Turuncumsu renk.
Bayılıyorum sözlük! Köpüksü kolay sürülen kıvamına, dudakta yapmadığı ağırlığa, tam boy 'zip it' rujlara göre daha daha kalıcı olmasına.. Bayılıyorum..
clinique plump and shine jumbo jam
lip gloss oluyor kendisi. geçen yıl almıştım sanırım. hafif nude pembe. yapış yapış değil (gizlinot: saç teli gelirse yapışıyor ama.) dudakları güzel gösteriyor, her makyajla oluyor. fakat ambalajı dandik, sızdırıyor. zaten bu yönde yorum okumuştum ya da izlemiştim diye hatırlıyorum.
Malum soğuk havalar ve canım bilisteks. Ne sürsem fayda etmiyor o yüzden kuruyan dudaklarıma tek çarem.