girdi yaz

3-formülasyonunun değiştirilmesi

4-daha üst segmentte içime sinen bir ürün bulmam

5-artık beni mutlu etmiyor olması

bugün 03:27

36. Alerji yapması, sivilce yapması, göz altımda yağ bezesi yapması ya da aynı ürünü uzun yıllardır kullanıp artık macera arıyor olmam.

10 kasım 2018 18:47

35. beğenmemem dışında fiyatının katlanarak artıyor oluşu

10 kasım 2018 18:06

34. bitmesi

10 kasım 2018 17:53

33. Son zamanlarda içerisinde sülfat olan bütün ürünlerimden vazgeçtim. Cildi anlık değil ama ileriye dönük olarak bozdugunu ve yaslandırdıgını okumustum

1 kasım 2018 23:33

32. genelde  cildimde kızarıklık, sivilceye sebep olan ürünleri direk anneme paslıyorum. son zamanlarda da kur artışları sebebi ile muadil arayışına girip, üründen memnun olsam dahi kullanmaktan vazgeçme durumum oluyor.

1 kasım 2018 21:14

31. Alerjimin azdığı zamanlarda ürünün kokusunun irritasyona neden olması,

İçeriğinde silikon, paraben barındırması(zararlı içerik yok denilen ürünlerin içerisinde dimeticon yok dimeticonol var. Ha hacı hoca, ha hoca hacı )

Fiyatının aşırı yükselmesi,

Hayvanlar üzerinde deney yapması(bazı zamanlarda çok araştıramadan satın alma kararı verebiliyorum.aldığım üründen memnunsam bile bittikten sonra tekrar almıyorum. Misal loreal markası çatısı altında bir çok marka barındırıyor. The body shopta hayvan deneyine hayır imzası atarken, güya kendimce hayvan deneyi yapmayan markadan alışveriş yaptığımı sanarken loreal bünyesinde yer aldığını sonradan fark etmek gibi.)

Vazgeçme sebebimdir.

Hamiş: sevdakusunkanadinda(yazar: Sevdakusunkanadında)The body shop firmasinin artık loreal bünyesinde değil, brezilyalı bir firmaya satıldığı bilgisini paylaştı sagolsun. Yanlış bilgiye mahal vermemek adına buraya iliştiriyorum. Kendisine, bilgilendirmesi için tekrar teşekkür ediyorum.

1 kasım 2018 20:35 4 kasım 2018 23:49

30. Aşırı kimyasal barındırması ve fiyatı. Bu ikisi önemli.

1 kasım 2018 16:34

29. Normal şartlar altında iyi performans sağlayan ve işlevini yerine getiren bir ürünü kullanmayı ürünü sevmemize rağmen bıraktırabikecek nedenlerdir. Kendi adıma başlıcaları şu şekilde;

Ambalajın bozulması: tıkanan pompalar, yerinden çıkan kapaklar, kaptan ayrılan panlar veya tüplerin ağız kısmının kırılması beni üründen tamamen soğutuyor. Su ana kadar bu konunun tek istisnası the balm put a lid on it oldu. Her seferinde tüp ucu catlıyor ama vazgeçemiyorum

Üst üste iki kere aynı fiyata alamamak: 3 ayda bir yenilenen bir tonik iki kere aynı fiyata alınamıyorsa kesinlikle kullanmayı bırakıyorum. Kiehls ürünleri bu kategoriye giriyor. Benim gelirim yılda 1 kez artarken, giderimin yılda 5 kere artması makul gelmiyor bana.

Tek bir yerde satılıyor olması: benim alışveriş yapmayı tercih etmediğim bir mağazada satılıyorsa cayabilirim. Örneğin Sephora Türkiye’nin müşteri hizmetlerini hiç sevmediğim için Benefit ürünlerini yurtdışından almak makul olmadıkça almıyorum.

1 kasım 2018 15:33

28. Sivilce yapması direk çöpe atma sebebim ama atmıyorum benim cildim yağlı kız kardeşimin ki kuru ona veriyorum önce onda da aynı sonuç olursa çöp.

1 kasım 2018 14:50