girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (125)
    • medya (1)

121. Metis yayınlarından Fatmagül Berktay'a ait Tek Tanrılı Dinler Karşısında Kadın

keşke herkese okutabilsem şu ülkede ama en önce tüm kadınlara.

18 şubat 2022 17:25

122. jack london - kızıl veba.

Etkisinden uzun bir süre çıkamadığım bir romandı. Kitabı okurken ister istemez o dönemle şu anki pandemi dönemini kıyaslıyorsunuz ve empati kurmaya çalışıyorsunuz. bu yüzden beni çok etkileyen bir roman olmuştu.

9 mart 2022 13:21

123. stres: duygusal tükenmişlik döngüsünü kırmanın sırrı (emily&amelia nagoski)

hem stresi hem de tükenmişliği kadınların çektiği zorluklar üzerinden anlatan bir kitap. normalde kitap, film, müzik önerisinde bulunmayı sevmem ama soru-cevapta bu kitabın konusuyla bağlantılı sorular gördüğüm için bu kitabın sözlük okurlarına faydalı olacağını düşünüyorum.

6 ağustos 2023 22:06

124. viktor frankl - insanin anlam arayisi

nazi kampinda cok zor sartlarda hayatta kalmis birinin sonrasinda 3. psikoloji ekolonu kurmasini anlatiyor. nereden nereye

6 ağustos 2023 22:45

125. mutlu insanların beyni - ferran cases

kişisel gelişim kitaplarıyla pek alakam yok bu kitap da öyle sıradan uydurma kitaplar gibi değil. nesi farklı derseniz hem bilimsel hem evrensel kaygının neden bu kadar çok bizimle iç içe olduğunu anlatıyor. ve bunu yazar kendi geçirdiği süreçle örneklendirerek yapıyor. ansiyete sürecinde yalnız olmadığımı bilmek, sonu olduğunu görebilmek hem mutlu hem de bunu yenmeyi başarabilirim inancımı öyle arttırdı ki, not aldığım yerleri bir bir tekrar okudum, ihtiyacı olanlara tavsiye ettim. tüm bu sebeplerden son zamanlarda okuduğum en iyi kitap diyebilirim

ilgili medya:
    15 kasım 17:24