içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (568)
    • oylar (248)
    • medya (21)

501. Ben de yıllar önce aldığım hot mama ile yeni aldığım mini boyunun farklı olduğunu düşünüyorum. Eskisi daha ışıltılı ve şeftali tonunda iken, yenisi daha pembe. Gratisten almasam sahte ürün aldığımı düşünebilirdim.

Bu durum beni üzdü açıkçası. Büyük boyu allık olarak kullanıyordum, mini boyu far olarak kullanacaktım. Ama bu renk maalesef eskisi gibi durmadı göz kapağımda.

4 eylül 2019 12:11 4 eylül 2019 12:19

502. ben de gratisteki indirimden 25 tlye almıştım. pigmenti çok yerinde ve dokusu çok yumuşak. beyaz tenli ve kahve-sarı arası bir saçım var. Öyle olanlarda çok güzel durduğunu ve çok tatlı bir renk kattığını düşünüyorum. Ama şimdi fiyatlar uçmuş durumda. indirim kollayın öyle alın derim.

6 eylül 2019 12:27

503. Yıllar yıllar önce 10 ya da 15 liraya aldığım bir allıktı bu. Şeftali rengi altın ışıltılı kaymak gibi sürümü olan harika bir allıktı. Sonra bu allığı annemin “bana bir allık versene yanaklarım bazen biraz renklensin istiyorum” demesi üzerine ona verdim. Gel zaman git zaman ben bu allığı epeyce özledim ve birkaç ay önce indirimden 55 liraya (indirim ve 55 lira oha) aldım. Aldım fakat allıkta bir anormallik var. O güzelim ışıltılı bebeksi allık gitmiş kazma gibi dümdüz bir allık gelmiş. Sürümü eskisi kadar kolay ve yumuşak değil, ışıltısı gitmiş, rengi bir tuhaf yavruağzı gibi. Dedim heralde ben yanlış hatırlıyorum bu allık o kadar da güzel değilmiş. Anneme gelip eski hot mamayı sürmemin ardından süslüyü okuyunca anladım ki the balm allahsızı güzelim hot mamayı değiştirmiş. Ben de verdiğim 55 lirayla kalmışım.

11 eylül 2019 20:15

504. Geçen gratiste indirim olunca 25 tlye mini boyunu aldım. Daha önce hiç allık kullanmadığım için başka ürünlerle karşılaştıramam. Şeftali tonlu allık araştırırken herkesin bu ürünü tavsiye ettiğini görünce almak istedim ama bana burada yazanlardan farklı gibi geldi. Çok pigmentli olduğunu söylemişlerdi ama benim fırçamdan mıdır bilmiyorum tek sürüşte rengini vermedi. Elimi fazla korkak alıştırdım sanırım. Çok simli olduğunu da söylemişlerdi. Evet simli ama gözenekleri çok belli eden bir ışıltısı yok. Bana abartılı gelmedi simi. Şeftali rengi demişlerdi ama içinde epey pembelik barındırıyor. Videolarını filan izledim kesinlikle alakası yok elimdekiyle. Yapısı da farklı öyle yumuşacık kremsi filan değil toz bildiğiniz, inanılmaz bir tozutması var. Buradaki yorumları okuyunca anladım ki meğer allığı değiştirmişler. Şimdilik memnunum kendisinden ama keşke eski halini de deneyimleme şansım olsaydı da kıyas edebilseydim.

Edit: Buraya bir edit çekmek istiyorum. Meğer ben allık insanıymışım. Bu zamana dek neden hiç kullanmadım bilmiyorum. Sürmeye başladığımdan beri her gün övgü alıyorum. Sanırım çok soluk, renksiz ve koşsam da kızarmayan yanaklarım olduğu için allık görüntüme bir canlılık katıyor. Daha pozitif görünüp daha pozitif hissediyorum. Gözenekli bir cildim olmasına rağmen hot mama ile iyi anlaşıyoruz. Gözenekleri belli etmesini, simli olmasını hiç dert etmiyorum. İnanılmaz tatlı bir rengi var. Bundan sonra mat allıklar da deneyip koleksiyonumu genişleteceğim.

14 eylül 2019 15:56 10 ekim 2019 00:50

505. Geçenlerde indirimde mini boyunu görünce aldım hemen. Eski tonu düşünerek almıştım, değişmiş olması üzdü. Keşke şeftali tonu olsaydı. Ama böylede severek kullanıyorum.

15 eylül 2019 12:23

506. Aldığımda reklamlara kapılmıştım. Bozulmadan dibini gördüm kenarlarını da ıslatıp eyeliner(evet güzel duruyor) olarak kullanmıştım. O zaman için bu renk allık sadece Nars

Orgasm da vardı ve bence yumuşacıktı kolay dağılıyordu ve içinde sim yoktu. Elim kullandığım dönemde başka bir allığa gitmemişti. Ancak şuanda ki yapısı ve rengi değişmiş fiyatı hak etmediği doruk noktarala ulaşmış durumda. İndirimde de alınmasını anlamsız buluyorum çünkü bu renk allık her markada var.

12 ekim 2019 22:49

507. Gratiste %70 indirimdeyken aldığım allık. Rengi çok güzel gerçekten, dağıtması kolay. tüm allıklarımı far gibi de kullandığım için bunu da kullanıyorum ve güzel oluyor. Ancak simli olduğu için çok hafif makyaja sardığım bu zamanlarda çok fazla elim gitmiyor açıkcası. Daha yoğun makyajlarımda veya bronzlştıktan sonra sadece kapatıcı ve bu allığı sürdüğüm makyajlarımda kullanıyorum (böyle bile makyaj makyaj duruyor) . Kendini fazlasıyda gösteren bir ürün. %70 gibi bir indirimde mantıklı ancak normal fiyatıyla benim için vazgeçilmez olmacak bir allık oldu. Yoğun allık kullananların seveceğine eminim.

Edit: rengin değiştiğini yazmış diğer süslüler. Benim aldığım yeni olan renk

ilgili medya:
    20 ekim 2019 13:04 20 ekim 2019 22:34

508. Gratisin indiriminde yakaladığım bir ürün. Nars orgasm ürününe muadil olarak kullanılabilir. Yalnız çok beyaz tenliyseniz fırçanızı hafifçe dokundurmanız yeterli yoksa yüzünüzde çok kırmızı bir formda durabilir

20 ekim 2019 21:22

509. elimdeki mini boy nars-orgasm allığın bitmesi üzerine geçtiğimiz hafta yine bu allığın mini boyunu 20 tlye satın aldım. öncelikle bu renkleri çok seviyorum, elimde yine dupe kabul edilen sleek rose gold allık da var ama diğer girdilerden görüğüm üzere hot mama'nın yapısı ve rengi değişmiş. şu anki haliyle nars'a dupe olacağını düşünmüyorum. bana kalırsa dupe olmasına da gerek yok çünkü kendi rengi çok güzel. pembeliği baskın şeftali renginde ve içinde altın rengi ışıltıları var. allıkları kolay kolay bitiremediğimiz düşünülürse 20 tlye ufak boyu alınabilir.

21 ekim 2019 16:16

510. Altın simler barındıran, yüze sürünce kesinlikle simli durmayan ve aydınlık canlı bir görünüm veren henüz yeni almışken indirimde ikincisini yedeklediğim allık. Biraz tozutuyor ama yanaklarıma verdiği hafif sürdüğümde ki hoş pembelik için göz ardı edebileceğim bir sorun. Ben indirimde aldım ikisini de 100₺ bence çok

21 ekim 2019 21:41