içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (1)
    • oylar (0)
    • medya (0)

1. The purest solutions markasının kafein ve c vitamini içeren serumu.

Bu girdiyi yazmak için yıllar sonra tekrar üye girişi yaptım arkadaşlar, öyle ki söyleyeceklerim var:

Yaklaşık 4-5 yıldır Revolution markasının kafeinli göz serumunu aralıksız kullandım. Marka ülkemizden çekilince The purest'e geçtim 2025 Nisan Mayıs ayı gibi.

Zaten aynı içeriği yıllardır kullandığım için bir sorun yoktu.

Ben öyle sanıyordum.

Araya yaz girdi, deniz güneş vs derken 2 ay kadar sadece Aloe Vera ve güneş kremi kullandım. Sonrası normal rutin devam etti Eylül itibariyle. Ekimde sabah ve akşam yüzümü yıkarken sol gözüm seyirmeye başladı. İşte susuz mu kaldım su içeyim vs. derken bu azalıyor bı tekrar oluyor. Banyoda seyiriyor vs.

Öyle öyle derken bi gün sabahtan başlıyor akşama kadar. Ertesi gün az. Öğretmenim öğrencilerim fark edecek diye çekiniyorum falan.

Sonra araştırıyorum aklıma serum geliyor. Aaaa bi bakıyorum Redditte insanlar yıllar önce bunu başlığını açmış ama The Ordinary kafeinli serumla ilgili. İlgilenenler açıp okuyabilir.

Okuduğumdan beri serumu kestim ve o andan beri (yaklaşık 4-5 gün oluyor) gözüm seyirmiyor arkadaşlar.

The purest'i çok seviyorum. Markayı asla kötüleyemem ama markadan bağımsız kafeinli göz serumlarını dikkatle kullanmanızı tavsiye ederim.

Uzun oldu varsa göz seyirmesi sorunu yaşayan arkadaşım belki onun da sorunu bundan kaynaklanıyordur diye yazmak istedim.

2 saat önce