kendim yapıp içince değil başkası yapıp ikram edince ya da bi mekanda içtiğim zaman daha çok tadına vardığım, içerken keyif aldığım kahve çeşidi. eskiden çok şekerli içerdim artık tadını almak istediğimden sade içiyorum. haftada birkaç kere tüketilmezse olmazmış gibi geliyor.
gün içinde bir tane içmesem rahat edemediğim içecek. özellikle kendi evimdeyken, akşam bi kahve yapıp bir müzik açıp bir de sigara yakmaya bayılıyorum. sade içiyorum ama yanında kaç çikolata yiyorum sayamıyorum :(
bunu babaannemin ve arkadaslarının dedikodu bulusmalarından birinde icmistim ilk. o haftasonu beni babaanneme bırakmıslardı babaannem beni de götürmüstü. tadını sevememistim ve yanındaki cikolata bile tatlandıramamıstı ama o gün ayıp olmasın diye mecbur bitirmistim.
yıllar sonra müptelası olacagımı bilemezdim tabi ::))
Marketten uygun fiyatlı diyerek 2 paket Mehmet efendinin türk kahvesini aldım. Aldığıma pişman oldum. "Kül tadı" mı desem böyle acımsı sert bir tadı var. İnsanı içtiğine gerçekten pişman ediyor. Kesinlikle almayın. Memnun kaldığınız Türk kahveleri varsa yazarsanız çok sevinirim.
anam, sündüs hanım kahveleri diye bir markadan portakallı türk kahvesi almış. beklentim yoktu iyi hadi yap bakalım dedim ve oha!!! sündüs ablam sen nerdeydin bu zamana kadar ya. portakallı çikolata çubuğu yiyormuşum gibi geldi. sıkılmıştık abdullah efendi mehmet efendi. kahveye hanım eli değmesi harika olmuş