güncel
    • girdiler (9655)
    • medya (336)

14. 5 yıl önce; en yüksek kilomdayken de en ideal kiloma yakınken de aynı tarz 600 700 kalorili aşırı kısıtlayıcı listeleri ve günde 4 bardak çay içmeye zorlaması yüzünden -önerdiği onlarca takviyeleri saymıyorum bile- verdiğim kiloları yıllar içinde ikiye katlayarak geri aldım. Fark ettim ki zaten var olan yeme bozukluğum iyice tetiklenmiş. O zaman farkına varamasam da şimdi anlıyorum ki olması gereken, diyette aşırı kısıtlamalı ve yüksek miktarlarda yağ yakmak yerine yavaş yavaş ve kontrollü ilerlemek.

17 kasım 11:48

2. vertigo muzdaribi biri olarak bilgilendirmek istedim. bazı videolarında hızlı şekilde sağ-sol dönüş hareketleri var. bir süre yaptıktan sonra inanılmaz vertigomu tetikledi. 45 dakikalık egzersizi favorimdir. dans videoları bence cook keyifli, maalesef devam edemiyorum :(

12 kasım 17:21

1. her şeyin sahte gelmesi. hiçbir şeyin aslı olmaması veya aslına ulaşamayacak hale gelmemiz.

yemekler doyurmuyor, giysiler örtmüyor veya ısıtmıyor. müziği bile birkaç kez dinleyip geçiyor, tüketiyoruz.

bilgi bile gerçek değil artık, sahte. yapay zekadan alıntı, kopya. öğrencilerime soru soruyorum, cevabını veriyorlar ama 2 dk sonra ilgili bir yorum sorusu yöneltince bakakalıyorlar çünkü 2 dk önce verdikleri doğru cevap kendi bildikleri bir bilgiden değil, yapay zekanın cümlesi.

bütün bunlar sebebiyle doymuş hissetmiyorum, tenim kaşınıyor, duyduklarım veya izlediklerim gerçekçi gelmiyor. dinlediğim müzik bile zevk vermiyor.

gerçek bir şeyler hissetmek için eroinman olan rock starlarına döneceğim yakında.

8 kasım 14:43

1. Bir çok ürünü bir yana minik dostlarımızın ♥ gaz ve şişkinlik gibi durumlarını GG damla ürünleri ile Hepimize çok ama çok rahat nefes aldıran marka.

Minik Yeğenimde denedik harika sonuçlar verdi. Ağlayan, gaz sancısı çeken bebişler için bire bir etkili.

3 kasım 23:52 4 kasım 22:29

3. benim için kesinlikle,

-güne erken başlamak

-uyanınca bir bardak su içmek,

-basit esneme hareketleri

-yeşil çay ve sağlıklı bir kahvaltı

31 ekim 23:09

26. ''Elimden geleni yapıyorum, başarabilirim''

edit:imla

28 ekim 16:51 28 ekim 20:10

1. Soru cevap aparatında sıkça gördüğüm ve yakın zamanda ehliyet yenilediğimden süreci paylaşmak istedim.

—Sağlık raporu alma—

Her aile hekiminin kapısında asılı olan ve süreci anlatan afiş görselini ve linki paylaşıyorum. (link: https://sbos.saglik.gov.tr/oauthlogin?returnUrl=%2F Sağlık bakanlığı ödeme sistemi)

(link: https://hizliresim.com/gujk255 Afiş)

Önce İşlem kodu alınıyor, ödeme yapılıyor ve aile hekimi raporunuzu online olarak hazırlıyor

E- devlet üzerinden "KİŞİSEL SAĞLIK BİLGİ FORMU" doldurmanız gerekli. Zaman kaybetmemek için aile hekimine gitmeden önce yapmanızı tavsiye ederim

27 ekim 15:33 27 ekim 15:42

15. 9 aylik hamile kadinla acilan 2025 sovu benim icin efsaneler arasina girmistir. female empowerment tam olarak boyle bir sey. bircok kadin hamilelikte ve sonrasinda kendini seksi hissetmiyor. bence harika bir mesajdi. gecen seneki showa gore kat be kat guzeldi. bence iki senedir en kotu kismi trans model kullanmasi. bir suru daha cok hak eden model varken gidip alexi angel yapmasi cok yanlis. body positivitye katiliyorum her cesit kadin gormek guzeldi. ama alex consaninin ne vucut tipi ne yuzu ne de hareketleri vs showuna yakismiyor.

22 ekim 12:53 22 ekim 12:53

14. Bella'm noldu sana saçlarını Bağcılar'da mı açtırdın hemennn kendi saç rengine donuyosun bozuşuruz.Kız 10 yaş atmış ya nerde bunların imaj maker'ları?

Bu arada Candice de hiç yaşlanmıyor inanılmaz güzel gorunuyor.İzlemedim,fotoları gördüm.

16 ekim 15:11

13. bu sabah hemen 2025 şovunu izledim. 2024 şovuna göre çok daha iyiydi, evet, üstelik twice'ın olması pink kısmını biraz daha dinamik hale getirmiş. fakat bir önceki girdideki süslüme katılıyorum: vs geleneklerinin sırf inclusive olunacak diye bozulması benim de hoşuma gitmiyor. inclusive ırklar bazında olmalı, vücut tipi bazında değil. bu bir şov, defile şeklinde bir şov. oraya seni beni çıkarsan aynı şekilde yürüyecek kadınları izlemek için yapılmıyor. 5 sene önce inclusive olmadığı için eleştirildi ve bazı finansal sorunlar yüzünden birkaç sene yapılmadı ama geri döndüğünde de eski etkileyiciliği kalmamıştı. vs fashion show diyince şöyle vauv yaptıracak etkileyici modeller, işveler, cilveler ve görsel şölen bekliyorum, maalesef son 2 senedir bunu asla veremedi.

16 ekim 11:50