içerik listesi

aqua, isopropyl myristate, glycerin, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, sodium hyaluronate, hyaluronic acid, sodium hyaluronate crosspolymer, hydrolyzed hyaluronic acid, hydrolyzed sodium hyaluronate, potassium hyaluronate, sodium acetylated hyaluronate, hydroxypropyltrimonium hyaluronate, proline, sodium pca, glycine, alanine, serine, valine, arginine, histidine, threonine, isoleucine, phenylalanine, avena sativa kernel protein, chondrus crispus extract, glucose, pca, tocopheryl acetate, cetrimonium chloride, ethylhexyl methoxycinnamate, amodimethicone, trideceth-12, aspartic acid, bis-cetearyl amodimethicone, polysilicone-29, dipropylene glycol, caprylyl glycol, butylene glycol, ceteareth-7, ceteareth-25, sodium lactate, potassium sorbate, sodium benzoate, xanthan gum, parfum, 1,2-hexanediol, 2-hexanediol, citric acid, benzyl alcohol, hexamethylindanopyran, vanillin.

1.0
    girdi yaz
    medya ekle
    değerlendir
    • girdiler (1)
    • oylar (1)
    • medya (1)

1. 230°C'ye kadar koruma vadeden saç bakım spreyi.

Etkisini ilk başta fark etmedim. Rutine ekstra bir adım daha eklemeye değer mi anlamak için iki ay saçımı ikiye ayırıp sadece bir tarafa sıktım. Saçımı şekillendirdikten veya kuruttuktan sonra gözle görülür bir fark olmadı. Bir fark olmadığına ikna olduktan sonra ısı korumasını uzun vadeli çıktı olarak düşünüp tüm saçımda kullanmaya karar verip bitirdim.

İsminden de anlaşılacağı üzere 10 farklı etkisi olduğu söyleniyor; Saçlarınızı 230°C'ye kadar ısıya karşı korur, 72 saate kadar yumuşaklık ve pürüzsüzlük sağlar, 72 saate kadar elektriklenmeyi önlemeye yardımcı olur, Saçınıza 4 kat daha fazla parlaklık kazandırır, 4 kat daha fazla nem sağlar, Saç kırılmalarına karşı %95’e kadar koruma sağlar, Saçın kolay taranmasına yardımcı olur, Kolay şekillendirme imkanı sunar, UV ışınlarına karşı saçınızı korur..

Zaten saç serumu ve saç yağı kullanıyorum bunların çoğunu onlar sağlıyor. Elektriklenmeme ve kolay şekillendirmeyle alakalı bir etkisini görmedim.

Bence çok şey vadeden pek bir şey yapmayan bir sprey. Sadece ısı koruması olsaydı belki uzun sürede koruyucudur diye düşünebilirdim ancak tekrar almayı düşünmüyorum.

Kokusu morfose'un milk theraphy serisine çok benziyor, ben sevemedim. Şişesi güzel zamanla sprey başlığı tıkanmadı, ürünü eşit püskürtüyor.

İlgisini çekenler için tam içerik listesi: Aqua, Isopropyl Myristate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Proline, Sodium PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Arginine, Histidine, Threonine, Isoleucine, Phenylalanine, Avena Sativa Kernel Protein, Chondrus Crispus Extract, Glucose, PCA, Tocopheryl Acetate, Cetrimonium Chloride, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Amodimethicone, Trideceth-12, Aspartic Acid, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Polysilicone-29, Dipropylene Glycol, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Ceteareth-7, Ceteareth-25, Sodium Lactate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Parfum, 1,2-Hexanediol, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Hexamethylindanopyran, Vanillin.

dün 13:42