her zaman mutlaka uğradığım kozmetik mağazası
nedense gratis ve rossmana kıyasla watsons ı daha çok seviyorum. sanki diğerlerinde kazıklanırmışım da watsonsım yapmazmış gibi dkekfr ama biliyorum ki internet alışverişi asssla yapılmamalı. hiçbir ürünü zamanında getirmiyolar.
her avmye girdiğimde mutlaka uğradığım kozmetik satışı olan mağazalardan biri.
kartıma 70tl hediye puan tanımlayıp bir gün sonra kullanmaya çalıştığımda puanları silen firmadır. 300 hatta 700 para puan tanımladıkları hesaplar puanları kullanmışlar gece tanımlanır tanımlanmaz, o siparişler kargolanmış ama ben müşteri hizmetlerini aradığımda dalga geçer gibi sistemsel hataydı sildik deniyor. çok yazık
uygulaması da internet sitesi de kabus. en son geçen sene şubeye teslim şeklinde sipariş vermiştim. sms gelmesini bekleyin diyorlar gratiste olduğu gibi fakat hem teslim edilmesi haftalar sürüyor hem de sms geldiğinde gidiyorsun daha gelmemiş diyorlar. kaç defa watsons kargomu alayım diyerek evden çıkıp tüm yolu gidip elim boş döndüm sayamam. dün babamın parfümü indirime girmiş sürpriz olsun diye oradan alayım dedim, internet sitesi "nolur benden alışveriş yapma" diye yalvarıyor resmen. yarım saat checkouttan ilerlemeye uğraştım ve alamadım hiçbir şey. "teslimat şubesi seçin" diyor, halbuki ben altta ev adresimi çoktan girmişim bile. çekilin ben yaparım sitenizi dedirtiyor gerçekten, bi çözemediler şu problemi.
Online alışverişi ve müşteri hizmetleri çöp olan markadır. Geçenlerde erkek arkadaşım bana beğendiğim revolutionxfortnite eyeliner paletini internetten almış.Paletin kutusu şeffaf, yani hasarlı kısım kutuyu bile açmadan belli oluyor. Paletin turuncu ve pembre renklerinde küf benzeri lekeler var. Bu kolayca gözüktüğü halde bu nasıl kargolanır? Dediğim lekeleri meydaya ekleyeceğim. Bugün sitesinden destek kısmında bu durumu yazdım. Benden numaram istendi, durumu anlattım. Emailden paletin fotoğrafını çekip atmamı istediler yaptım. Tekrar araddım ve cevap şu "Su bazlı ürünlerde bu olabliyor isterseniz size 50 liralık kupon tanımlayalım." 260 liralık palete verilen 50 liralık kupon mu? Cimrilikte son nokta. Ben de iade oluşturmak istediğimi söyledim, teledonfaki kişi bana iade için bir kod verdi. Sonra telesekreterden tekrar kod gelecek dedi. Telesekretere yönlendirdi, telesekreter hızlıca rakamları söyledi ve ben daha ilk rakamları yazamadan telefon yüzüme kapandı. Şaka gibi olay. Ben de hasarlı kısımları kazıyıp öyle kullanırım dedim ama midem almadı. Kullanmayacağım. Hem hata watsonsta hem de düzgün telafi bile edilmiyor. Bir daha kapısının önünden bile geçmeyeceğim. Online alışveriş rezillikten başka bir şey değil. Ben de hasarlı kısımları kazıyıp öyle kullanırım dedim ama midem almadı.
Bugün mobil uygulamada ek indirim kampanyası vardı, aynı zamanda geçen haftalardaki alışverişten kazanılan 250 tl değerinde puan yüklenecekti. Puan yüklenmiş ama asla sipariş oluşturamadım. Tek sebebi de puanla ödeme yapmak istemem, puanı kaldırınca hata almıyorum, puanla ödemeye girince sorun oluyor. Valla rezalet küçük hesaplar bunlar. Gittim mağazadan aldım mecburen.
Nasıl oldu anlamadım ama kendimi birden elite üye olmuş halde buldum. Sonra baktım acaba ne yaptım da elite oldum diye, 2000 tl harcama şartı varmış. Ben nasıl 2000 bin tl harcayayım ya benim o kadar param yok. (gizlinot: Shdjfks) Acaba eşim dostum alışveriş yaparken benim numaramı falan mı verdi, aklıma başka seçenek gelmiyor. Neyse ben de zaten alışveriş yapacaktım, 200 tl ve üzeri kargonun bedava olduğunu fark ettim. Tek avantajı bu galiba. Bir de alışverişimin yanına tester koymuşlar 5 tane. Bayağı elitim gerçekten.
her ne kadar bu drugstore mağaza zincirini sevmesem de, geçen arkadaşımla kıbrıs şehitleri caddesindeki mağazasına ısınmak için girdiğimiz sırada yanımıza gelip yardımcı olabilir miyim, aradığınız bir ürün var mı? diye sorduktan sonra sadece baktığımızı söyleyip teşekkür ettiğimizde rica edip kenara çekilen, kibar çalışanının yüzü suyu hürmetine yazıyorum. enerjisi o kadar güzel ve tatlı birisiydi ki geç saatte olmasına rağmen güler yüzünden kaybetmemişti. hasret kalmışız. umarım watsons bu çalışanına gerektiği haklarını veriyor ve memnuniyetini yüksek tutuyordur. ayrıca makyajına bayılmıştım. keşke içeride biraz daha kalsaydım da ona bunu dile getirebilseydim. belki kendisi burayı okuyordur, okuyorsa bu sayede içimde kalmamış olur 🥰
29 nisan 02:59
29 nisan 03:03
"Değerli Elite üyemiz, Elite üyeliğinizin 1 Haziran 2023 tarihi itibariyle sona ereceğini bilginize sunarız. Elite ayrıcalıklarından faydalanmaya devam edebilmeniz için Watsons mağazalarından, watsons.com.tr veya mobil uygulamamızdan 1 Haziran'a kadar 2000 TL değerinde alışveriş yapmanız gerekmektedir."
Seklinde mesaj geldi az once. 1 ay içinde 2000tl lik ne almam bekleniyor acaba? Sanki parayı ağaçtan topluyoruz. Biterse bitsin, zaten elite olmanın tek avantajı 200tl üzeri kargonun bedava olmasıydı. Çok lazım olursa mağazaya söyler kargo için 7,90tl öderim.