güncel
    • girdiler (3183)
    • medya (209)

1126. son zamanlarda saçmalama dozunu yükseltmiş marka.

hangi ürüne bakarsan bak, yanına çalışanlardan biri yanaşıyor, baktığın ürünle ilgili "yalnız o baktığınız ürün cilde zararlı" mı ararsın "o markanın ürünleri çok kötü sivilce yapar" diye toptan markaya çamur atmak mı ararsın türlü kötülemeler, ardından da "x ürünü verelim size, hem indirimde" diye senin baktığın ürünle aşırı alakasız, stoğunu bitirmek zorunda olduğu birşeyi kakalamaya çalışıyor.

frudia'nın hiçbir özelliği olmayan saçma sapan nemlendiricileri 600 küsür fiyatlara bir de indirimde diye kakalamaya çalışıyorlar. milletin aklıyla dalga geçmeyin, aynı sırada cosrx'in dünyaca ünlü snail kremi (hem de 2 kat gramajıyla) de 600'lerde mesela ama.

düzgün indirimler yaparsanız frudia stokları elinizde kalmaz. yani tatlış bir markaydı, ama özelliksiz ürünlerine o kadar para verecek değiliz.

bi de ürününü rafına koyduğun markayı açıktan kötülemek hangi ahlaka sığıyor, artık hepinizin ayarı kaçtı ya.

dün 00:37

1. Çok genel bir başlık oldu ama Türkiye'de hiç bilinmemesine aşırı şaşırdığım bir marka bu. Malezya'dayım ve burada high end markalar bile Türkiye'ye kıyasla çok daha uygun fiyata bulunabiliyor. Bu marka ise inanılmaz ucuz olmasına rağmen son derece tatmin edici ürünleriyle (bilhassa ruj kategorisinde) gönlümü çaldı. Bilmiyorum cilde zararı var mı yok mu? Animal cruelty free mi? Bunları araştıracağım. Ama bilhassa nemlendirici rujları hem çok uygun fiyatlı hem de mükemmel. tintleri ve nemlendiricileri de çok iyi. ama ben en çok satin lipsticklerini beğendim. Eve geçince fotoğraf da paylaşacağım. bir rengini aldıktan sonra tüm renklerini aldım. öyle mükemmel. en son bobbi brown ın crushed serisinden ruby lipstickine aşık olmuştum böyle ama onun tüm renklerini alabilecek gö* bende yok idi

13 ocak 14:33

25. yeni kullanmaya başladım eski paketlemesindeki hali farklı mıydı bilmiyorum.

benim saçlarım aşırı kuru ve sert bana çok iyi geldi fiyatı da çok uygun hem duşta saç kremi gibi hem de haftada bir  saç derimi yağladıktan sonra ıslak saç uç ve boylarına sürüp yarım saat bekletip duşa giriyorum. Ama dediğim gibi zaten gür, kalın telli, sert ve oldukça kuru saçlarım var ne sürsemde nemlenmezdi. ürün içeriği konusunda pek bi bilgim yok ama bittikçe alacağım.

26 aralık 2025 10:54

1125. Dün watsonstan 200₺lik alışveriş yaptım yanına 2 tane tester verdiler bi de hediye anahtarlık gibi bi şey. Çok garipti neler oluyor ölecek miyim?

9 mayıs 2025 22:21

3. surer surmez favorim oldu benim. uclu kalem gibi arkasinda basmali mekanizma, iceriginde de besleyici ve nemlendirici meyve ozleri var. ben 01 - main character (renksiz, pembe pariltili) ve 03 - no filter needed (pariltili koyu nude pembe) tonlarini aldim. son zamanlarda simli ve pariltili makyaja dustugum icin serinin 3 pariltili renginin 2'sini tercih ettim, 06 - hits different da pariltili ama rengi cok hosuma gitmedi, bronz ton cok bana gore degil sanki. belki onu da alirim ilerde, cok hosuma gitti bu seri. renkleri cok guzel, nemlendiriciligi de harika, benden tam puan aldi.

7 nisan 2025 21:39

1124. bir sabunu doğru düzgün paketleyemediği için bütün siparişimi sıvı sabun içinde bırakan, görsel atınca da ürünün bende kalabileceğini ve "dilersem" bana "20 tl -yirmi türk lirası-" puan yükleyebileceğini belirten kozmetik firması. cevap olarak yazılabilecek çok hoş bir cümle vardı ama sessiz kalmayı seçtim. sessiz kaldım diye de dört dakika içinde konuşmayı kapadılar. gratis'ten devam.

13 mart 2025 21:21

1123. Üsttekine benzer bir şikayeti ben de yaşadım. Marvis diş macununu daha önce kullandım, amazondan almıştım, ikinci kutuyu watsonsdan aldım ve macunun aroması tamamen farklı geldi, ya eski üründü ya sahte. İade de almadılar tabii ki kullanamadım.

12 mart 2025 05:56

1122. Geçen ay buradan maybelline'nin kapatıcısını aldım ondan sonra çok kötü hasta oldum ve kapatıcıyı kullanmak bugüne nasip oldu ama kullanınca şok oldum.ben hiçbir markanın 01 numarasının bu kadar koyu olacağını ve üstündeki yazıların bu kadar kolayca silinecegini düşünmüyorum bu yüzden ürünlerinin orijinalligini veya sktsini sorgulamaya başladığım bir mağaza oldu artık.

ilgili medya:
    11 mart 2025 21:18

14. Kızıl kahve tonlarında maskaram. Günlük makyajımda göz rengimi ortaya çıkardığı için kullanmayı seviyorum. Ela ve yeşil tonlarındaki göz renkleriyle çok uyumlu olduğunu düşünmekle birlikte fiyatını hak etmediği kanaatindeyim.

8 aralık 2024 02:03

13. Rengi ve plastik fırçası yüzünden aldım. Hem iyi hem kötü yönleri var benim açımdan.

Rengi güzel, kirpik kaldırması güzel, akmamasi güzel. Yalnız sürerken kirpikleri plastik fircasindan beklemediğim kadar çok yapıştırıyor. Ayrılması için üzerinden temiz bir fırça ile tekrar gecmem gerekiyor ve yağ bazlı temizleyici ile bile temizlenmesi için epey ovalamam gerekiyor.

Bela gibi.

Dakikalarca ovalayinca da bir sürü kirpik dökülüyor.

Galiba charlotte tilburry dream pop maskarayi stokta bulduğum an yapistiricam.

İçinde bir sürü ürün var, atmaya da kıyamıyorum. Bir yandan akmıyor, rengi de güzel ama dokulen kirpiklerimle kalbim cok kırılıyor. Bu maskara ile ilgili sürekli çatışmadayım

8 aralık 2024 00:22 8 aralık 2024 00:39