14. Kızıl kahve tonlarında maskaram. Günlük makyajımda göz rengimi ortaya çıkardığı için kullanmayı seviyorum. Ela ve yeşil tonlarındaki göz renkleriyle çok uyumlu olduğunu düşünmekle birlikte fiyatını hak etmediği kanaatindeyim.
- süslü
yaş: | 25 |
cilt tipi: | yağlı |
göz rengi: | yeşil |
saç tipi: | yağlı |
13. Rengi ve plastik fırçası yüzünden aldım. Hem iyi hem kötü yönleri var benim açımdan.
Rengi güzel, kirpik kaldırması güzel, akmamasi güzel. Yalnız sürerken kirpikleri plastik fircasindan beklemediğim kadar çok yapıştırıyor. Ayrılması için üzerinden temiz bir fırça ile tekrar gecmem gerekiyor ve yağ bazlı temizleyici ile bile temizlenmesi için epey ovalamam gerekiyor.
Bela gibi.
Dakikalarca ovalayinca da bir sürü kirpik dökülüyor.
Galiba charlotte tilburry dream pop maskarayi stokta bulduğum an yapistiricam.
İçinde bir sürü ürün var, atmaya da kıyamıyorum. Bir yandan akmıyor, rengi de güzel ama dokulen kirpiklerimle kalbim cok kırılıyor. Bu maskara ile ilgili sürekli çatışmadayım
ten rengi: | beyaz tenli |
göz rengi: | ela |
saç tipi: | kuru |
yaş: | 31 |
cilt alt tonu: | warm |
saç kalınlığı: | normal |
kepekli saç: | hayır |
2. yeni kullanmaya başladığım ve elimden düşüremediğim dudak balmı.
ben nyx'in fat oil serisini çok sevmedim o yüzden bu ürüne de biraz mesafeliydim. tiktok bağımlısı olduğum için in a mood rengi çok karşıma çıkıyordu ve bu kış çok güzel olabileceğini düşünüyordum. geçen haftalarda baya bir indirim vardı o ara neredeyse yarı fiyatına denk gelince aldım. inanılmaz beğendim. fat oil'ler ile alakası yok. yapısı ince ama yumuşak. sıfır yapışkanlık. bu tarz balmların genelde benim sevmediğim özelliği çok yumuşak oldukları için sağa soğa çok oynamaları sabit durmamalrı oluyor ama bu ürün hiç öyle değil tok bir şekilde duruyor dudakta.
bende tarte'ın aynı tarz dudak ürünü de var. ikisi mekanizmaları aynı olsa da bence farklı ürünler birbirlerinin muadili değiller. tarte daha ince, daha gloss gibi bir yapıda. nyx daha balm gibi. benim zevkime nyx daha çok hitap ediyor ama siz gloss gibi parlak olsun isterseniz tarte daha çok hoşunuza gider.
in a mood rengi mükkemmel bir black honey alternatifi. black honey'nin muadili demiyorum ama aynı etkiyi veren ve bence black honey'den daha güzel bir renk. içinde kırmızılık olan günlük koyu bordomsu kahvemsi çok güzel bir ara tonu var. black honey'e göre daha yoğun renk veriyor o yüzden ben bayılarak kullandığım black honey glosstan aldığım etkiyi aldım ama glossa göre daha hafif ve konforlu bir yapısı var. black honey glossu da bitirmiştim ve bir daha almaya kıyamıyordum (elimde çok dudak ürünü olduğu için) iyi ki almamışım nyx çok daha güzel.
cilt alt tonu: | warm |
yaş: | 30 |
cilt tipi: | normal |
1133. Uzun zamandır elite üye olduğum ama sorsanız ne işe yaradığını bilmediğim mağazadır kendisi. Kargo ücretsiz desem değil minimum 400 tl sınırı var, puan birikiyor desem insan ona puan demeye utanır. O zaman ne işe yarar elite üyeliğin ey watsons?
Geçenlerde eve shop'tan fondöten aldım 200 küsur liraydı. Eve kartımda 150 lira para birikmiş resmen bedavadan biraz pahalıya almış oldum ürünü mesela insan böyle şeyler görmek istiyor. Sadece watsons'ta satılan markalar olmasa hiç yüzüne bakmam ama revolution grubu falan beni cezbediyor nalet olsun.
ten rengi: | beyaz tenli |
göz rengi: | açık kahverengi |
saç şekli: | düz |
yaş: | 31 |
kepekli saç: | hayır |
1132. onlineda üç dakikada bir sepetimdeki ürünlerin fiyatını değiştiriyorlar, kafalarına göre ürüne 100-150 lira fark inidirip bindiriyorlar. artık onlinedan hiçbir şey almayı düşünmüyorum rezil bir sistemleri var. geçen gün mağazadan ped alacaktım etikette 23.50 yazmasına rağmen kasada 70 küsür geçildi. çalışanlar dakikalarca neden böyle olduğunu çözemedi neymiş efendim 250 lira harcamam gerekiyormuş, bırakıp çıktım. Artık mağazadan da mecbur kalmadığım sürece bir şey almayacağım.
edit: üstteki süslünün yazdığını okudum, yıllardır elit üye olmama rağmen bana herhangi bir şey gönderilmedi. siteyi düzenli takip etmeme rağmen hiç sürpriz kutu vs yakalayamadım. üstüne üstlük online da aynı siparişi üç kere geçip kartımdan üç kere ödeme almışlardı. müşteri hizmetlerini arayıp konuşmama rağmen günler sonra aradaki farkı yatırmışlardı.
alerjik cilt: | evet |
1131. İki senedir doğum günümde tam boy hediye gönderen bakım ve güzellik mağazalar zinciri. Geçen sene elit uyeydim bu sene olmamama rağmen yine gönderdi ve kalbimi kesin olarak kazandı. Efendim geçen sene lovely eyeliner pen gondermisti, bu sene lovely allık. Mesajla hediyeyi bildiriyor. İki kod veriyor biri urünu bedava yapan digeri de kargoyu. On kuruş gibi bir miktar ödeyip satın aliyorsunuz uygulamadan. Öyle onun yanında hediye buna indirim degil dogrudan ürün yolluyor. Valla türkiye gibi yamyam mağazalar cehenneminde övgüyu benim nezdimde fazlasıyla haketti.
ten rengi: | esmer |
göz rengi: | açık kahverengi |
saç şekli: | kıvırcık |
saç tipi: | normal |
yaş: | 30 |
saç rengi: | koyu kestane |
kepekli saç: | hayır |
1130. Kartıma hem mağazada hem onlineda geçerli 75tl puan yüklendiğine dair mesaj geldi. Ben de mağazaya gittim, tam o sırada çalışanlar indirime giren ürünlerden bahsediyorlardı.
Beğendikleri ürünleri seçip aldılar bana da (bkz: revolution) far paleti kaldı. 40tl ye 8li finding nemo far paleti aldım. Bedavaya gelmiş oldu.
1. ukte: (yazar: feris)
Uygun fiyatlı, kendisi harika ama ambalajı berbat bir ürün. Watsonsta hep 100 lira civarı oluyor, indirim ile daha da uyguna gelebilir. Bendeki 02 gold Rengi bence esmerlere müthiş duruyor, ben bu yaz çok bronzlaştıktan sonra ürünü daha da sevmeye başladım. Beyaz tende koyu olabilir. Parlaklığı, altın renk tonu çok başarılı. Genelde sıvı alliklarım ile bir damla karıştırıyorum ve yüzüme aşırı sağlıklı bir aydınlık veriyor. Ambalajı ise kabus gibi, bendekinin daha alır almaz kapağı kırıldı şu an tam kapanmiyor. Yine ağız kısmı çatladı, üstelik sürekli tıkanıyor açmak gerekiyor. Bir yere taşımam mümkün değil, ancak banyoda duruyor ve elime geldikçe kullanıyorum. Biterse fiyatından dolayı yeniden alırım ama keşke ambalajı degistirseler.
cilt tipi: | yağlı |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç tipi: | kuru |
saç rengi: | kestane |
saç kalınlığı: | kalın telli |
kepekli saç: | hayır |
10. Temmuz ayını aldım. Kutu ertesi gün geldi iyi güzel her şey.
Kutuyu açtım ve şok! Ürünün kutusu var içi yok :( kutuya bepanthol derma yüz kremi koymuşlar ama benimkinin sadece kutusu vardı ürün yoktu. Aradım müşteri hizmetlerini 50₺ kupon veririz dedi. İnstagramdan yazdım dönüş yok. Rezalet.
göz rengi: | koyu kahverengi |
yaş: | 28 |
saç rengi: | koyu kestane |
kepekli saç: | hayır |
9. Şuan satışta ben sipariş verdim. Sürpriz kutular hep ilgimi çekiyor.
saç rengi: | diğer |
yaş: | 25 |