girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (1049)
    • medya (3)

1049. Değil çantada gezdirmek öldükten sonra kefenime gözaltı kapatıcısı atsınlar diye vasiyet edicem, o denli ayrılamıyorum.

28 mart 21:59

1048. Dudak kalemi, lip gloss ve kırmızı ruj her daim çantamda olur. Moduma göre bazen evden çıkarken sürdüğüm rujun üstüne bir kaç saat sonra gloss sürerim ya da kırmızı rujla değiştiririm. Bazen de yemek yedikten sonra rujumun açılan kısmına kırmızı rujla pıt pıt yapıp dağıtıyorum daha canlı gösteriyor.

28 mart 20:32

1047. ruj gerçekten gezdiriyorum hem de 2-3 tane. ama parfüm de alırım genelde yanıma ve onu arada kullandığım oluyor (gizlinot: dddd)

28 mart 19:47

1046. -marka fark etmeksizin-

Renkli nemlendirici, ruj, 5 ml dekant şişesine doldurduğum parfümüm, kaş maskarası, kapatıcı, mini far paleti. Fazla gözükse de o kadar minikler ki küçük boy makyaj çantasına sığıyorlar, Acil durumlarda tam kurtarıcı oluyorlar. acil dediğim de örneğin normal hastaneye gitmişken aniden cafe'ye gideceğim durumlarda. Ayna bulduğum yerde sürüştürüyorum (gizlinot: Swh)

28 mart 18:36 28 mart 18:38

1045. ruj

ruj

ruj

28 mart 18:15

1044. Gloss, dudak kalemi olmazsa olmazım. Ama full look için yanımda gezdirdiklerimi görsel olarak ekliyorum.

ilgili medya:
    28 mart 12:27

1043. Ben evde makyaj yapıp dışarda sadece cushion fondötenimi ve rujumu tazeliyorum. Bu yüzden çantamdan 124514 çeşit ruj ve cushion'ım çıkıyor

27 mart 14:57

1042. disari cikicaksam minnacik cantami makyaj cantasi gibi doldurdugumdan bu girdiye yazı yazma hakkim oldugunu dusundum(gizlinot: swh)

anlik(ve genel olarak hep)

dudak kalemi ve o gün sürdüğüm rujum ve bir gloss bulunur hep.

too faced born this way kapatıcı mini boy. aniden hortlayan sivilcelerim icin(gizlinot: canim sivilcelerim:))

narsin yillardir cantamda hep olan orgasm alligi. aynası oldugundan tasiyorum yoksa allik tazelememe gerek kalmiyo genel olarak.

lip balm.

o zamanlar hangisini kullaniyorsam onu atiyorum cantaya. suan blistex var acik mavi olan.

bazen de bronzer ve minik firca koyuyorum yanak kismimdaki bronzer cok cabuk ucuyo onu tazelemek icin.

27 mart 00:52

1041. Asla tazelenmemek üzere dışarı çıkarken çantaya attığım o günün ruju. gezdirilip eve getirilir sonra başka bir gün başka bir ruju gezdirmeye çıkarırım. Hiç aklıma bile gelmiyor tazelemek. Pişman olmayayım diye atıyorum yine de :)

26 mart 17:11

1040. dudak nemlendiricisi ve ruj.

24 mart 22:06