19. Ne hikmetse süleyman soylu'nun seçimden günler önce noktası virgülüne kadar oy oranını doğru tahmin ettiği seçimdir.
- süslü
- moda alışveriş
- kuaför & güzellik merkezi
- sağlık
- spor
- gönül işleri
- aile arkadaş ilişkileri
- cinsellik
- eğitim & kariyer
- seyahat
- pet
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- linki kopyala
- şikayet et
- girdiler (19)
- medya (1)

ten rengi: | esmer |
cilt tipi: | yağlı |
göz rengi: | gri |
saç şekli: | kıvırcık |
saç tipi: | yağlı |
cilt alt tonu: | cool |
alerjik cilt: | hayır |
saç rengi: | siyah |
saç kalınlığı: | kalın telli |
kepekli saç: | evet |
18. Cumhur ittifakı vekil falan kaybetmedi. Aksine iyi Parti'nin itirazları sonucu iyi parti vekil kaybedip akp bir vekil (Osman zebun) kazandı
Çok ama çok çabuk gaza geliyorsunuz sevgili muhalif kardeşlerim. Sonu hayal kırıklığı ve rezillik oluyor sonra. Dünden beri CHP suskun, tek kelime etmiyor. Belli ki kendileri ve sistemleri bir hata yapmış, işin içinden çıkılmoyor ya da bilerek insanlar manipüle ediliyor ki seçmen kendilerine öfke yöneltmesin. Çok kötü bir durum, gaza gelip hırpalamayın kendinizi


17. Türkiye'nin her yerinden açık ve net sandık hileleri geliyor.
MHP, hdpnin olduğu yerde rekor oylar almış. Yersen.
Ha yüzde 50 olur muydu olmazdı ama bu hain de 49,5 olamazdı.
O kadar çok usulsüzlük var ki, 50 yapmaya utanmışlar.

cinsiyet: | erkek |
saç rengi: | diğer |
ten rengi: | beyaz tenli |
16. büyük oranda devlet eliyle manipüle edilmiş seçimlerdir.
sadece cumhurbaşkanı seçimi tekrarlanacak olsa bile tümüyle baştan yapılması gerekmektedir.

cinsiyet: | kadın |
ten rengi: | beyaz tenli |
cilt tipi: | karma |
göz rengi: | yeşil |
saç şekli: | kıvırcık |
saç tipi: | kuru |
yaş: | 26 |
cilt alt tonu: | cool |
alerjik cilt: | evet |
saç rengi: | koyu kestane |
saç kalınlığı: | ince telli |
kepekli saç: | evet |
15. Türkiye Cumhuriyeti 13. cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleridir.
süslüler iktidar partisinin üsküdarda kalesi olan bir mahallede hukuk sorumlusuydum. oradaki okullarda bile kılıçdaroğlu çok yüksek oranda oy aldı, %48 civarı. ancak sonuç nasıl böyle oldu anlam veremiyorum, kimse veremiyor.
gördüğüm kadarıyla müşahit ve sandık görevlisi konusunda muhalefet olarak çok yetersizdik.

cinsiyet: | kadın |
ten rengi: | buğday tenli |
cilt tipi: | karma |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç şekli: | dalgalı |
saç tipi: | kuru |
yaş: | 32 |
cilt alt tonu: | nötr |
alerjik cilt: | hayır |
saç rengi: | diğer |
saç kalınlığı: | kalın telli |
kepekli saç: | hayır |
14. Lütfen ama lütfen umutsuzluğa kapılmayalım. Tam da istenilen ortam bu. Evet bugün hepimiz moralimiz bozuk güne başladık ama henüz bitmedi. Cumhur ittifakı daha önce bu kadar oy kaybetmemişti. Millet ittifakı ise bu kadar oy kazanmamıştı. Sonuç ne olur bilmem ama n'olur umudumuzu kaybetmeyelim.

cinsiyet: | kadın |
ten rengi: | esmer |
cilt tipi: | kuru |
göz rengi: | açık kahverengi |
saç şekli: | düz |
saç tipi: | normal |
yaş: | 31 |
cilt alt tonu: | cool |
alerjik cilt: | hayır |
saç rengi: | koyu kestane |
saç kalınlığı: | normal |
kepekli saç: | hayır |
13. Henüz hiçbir şey bitmiş değil. Yurtdışı oylarının %80'i açılmadı bile, yurticindeki sandıkların ise 89 civarı açılmış ve 50 küsür civarı yalnızca sisteme girilmiş bulunmakta. Sistematik olarak 10 binden fazla sandıkta itiraza yönelik yıldırma politikası izleniyor ve buna rağmen kk'nın oyları chp verilerine göre 49, Erdoğan'ın 45 görünüyor. Daha şimdiden böyleyse eğer gerçekten güçlü olduğumuz ve oy çoğunluğunun olduğu sandıklardaki oylar da eklenirse kazanmamızın aşırı olası olmasını söylemek zor değil. Ümitsizliğe kapılmayalım.

cinsiyet: | kadın |
cilt alt tonu: | nötr |
alerjik cilt: | hayır |
ten rengi: | beyaz tenli |
cilt tipi: | normal |
kepekli saç: | hayır |
12. Tüm olup bitenlere rağmen sonuç buysa türkiye kocaman bir mazoşist yuvası demektir. Özellikle bunlara oy veren kadınlar mazoşistin önde gideni.
Üstüne bir bardak buzlu su içelim artık.

cinsiyet: | kadın |
cilt alt tonu: | nötr |
alerjik cilt: | evet |
saç rengi: | açık kestane |
saç kalınlığı: | normal |
ten rengi: | beyaz tenli |
cilt tipi: | karma |
göz rengi: | siyah |
saç şekli: | dalgalı |
saç tipi: | kuru |
11. Şu anda sandıklarda sayımları yapılmakta olan seçimdir. Anlık sonuçlar olarak Anadolu ajansı klasik manipülasyonunu yapmaya devam ediyor. Erdoğan'ı neredeyse %60 ile başlatmıştı. Üstüne bir de chp'nin önde oldukları sandıklar için itiraz dilekçelerinin verilmesi sebebiyle veri akışı çelişkili şekilde ilerliyor. Bu gece çok uzun olacağa benziyor.


cinsiyet: | kadın |
cilt tipi: | karma |
10. Haftasonu erkek arkadaşımla yıldönümümüzdü. İnsanlar böyle günlerde ne yapar romantik bir akşam geçirir dimi ama yok Biz bir başlıyoruz konuşmaya konu hep siyasete ve seçimlere geliyor. İkimiz de çıkamıyoruz bu girdabın icinden. Yahut Yarın arkadaş grubumla ufak bir tatile çıkacağız ama iximde zerre heves yok. Güya tatil için wp grubu kurduk full siyaset konuşuyoruz. Tatilde falan gözüm yok, Bir an önce seçim günü dönüp sandık başında beklemeyi ve akşam kazandığımızı öğrenerek sevinçten haykıra haykıra ağlamayı hayal ediyorum. Bir ülkenin gencinin hayali bu olabilir mi ya. Çok yorgunum, çok üzgünüm. Bir de üstüne bugün Babala TV nin depremzedelerle yaptığı özel yayını izledim bok gibiyim. Allah'ım sen bize yardım et ilk turda bitirelim. Biz çok yorulduk, bu halkın aymazlığı beni çok yordu. Bizi biz kurtaralım, Allah da yardımcımız olsun.


yaş: | 29 |