girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (144)
    • medya (8)

141. an itibariyle şarkısını dinleyip klibi izledim. tek kelimeyle hayal kırıklığı oldu. aleynayı çok tatlı buluyorum, bi şeyler başarmasını canı gönülden istiyorum ama bunun yolu seksi olmaya çalışmaktan geçmemeli ya. şarkı kötü klip kötü.üzdü.

1 mart 2021 00:23

142. Bir kişi de çıkıp bu kıza demedi mi "o klibi Britney Spears 21 yıl önce oops!... I did it again için çekti" diye?

3 mart 2021 12:53

143. Hani biz küçükken ruhunu illuminatiye sattı vs diye muhabbetler döndürürdük ya yabancı ünlüler için asdfgh Aleyna da öyle gibi. Yani bu ruhsuzluk niye var bu yaşta anlamıyorum. Hal ve hareketleri Bahar Candan gibi. Sanki hep kafası güzel.Aslında kendi de sesi de güzel olan bir kızımız. Fakat retrograde.. dünyaya açılma şarkısı bu mudur bilemiyorum. Şarkı öyle iş yaparken falan arkadan çalsın denilecek türden bence. Halbuki Aleynanın güçlü sesini kullandığı yüksek notalar, şarkının patladığı bi nokta olsa çok daha güzel olurdu. Klip desen paramız bu kadarına yetti gibi. Bilmiyorum. Aleyna'nın sesini severim. Ama bu şarkı sesini gösteremediği bir şarkı olmuş maalesef. Dua Lipa'nın bu şarkıyı söylediği kayıttan kesit çıkmış olması da kötü bir durum bence. Çünkü bir kaç saniyelik kesit bile olsa Dua Lipa'nın tok sesine daha cok gitmiş gibi hissettim.

7 mart 2021 18:06

144. Özünde çok güzel, çok saf bir kız olduğunu düşünüyorum .

19 aralık 23:42