girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (17)
    • medya (0)

17. Efsunlanmış gibi takip ettiğim kadındır. Normal hesabı yetmiyor bana artık yedek hesabını da takip ediyorum. Bağımlılık yaptı yok bırakamıyorum. Her sabah enerciiii diye 500 tane story koymasını milaaannnn diye oğlunu çekerek koymasını görmeden günüme başlayamıyorum. Akşamları da engiiiinnn eve gel artık storysine görmeden gözüme uyku girmez. Sonunda umreye de gitti sanki kendim gitmişim gibi rahatladım valla.

18 mart 00:55

16. Ne olduğu belli olmayan bu kadın hakkında bir şry yazmayacaktım ama kendimi tutamadım. Hayatı şov. Tahanın ailesi, kardeşleri bir haber beklerken "siz takipçi için tahanın öldüğünü gizliyorsunuz" tarzında konuştu ilk hafta. Ben şöyle iyiyim böyle iyiyim bence taha öldü gizliyolar, afadı yönlendirdim orada bekliyolar. Blablabla. Kalbi çirkin bir kadın. Hayatı gösterişten ibaret. Özel uçağa binip gidecek durumu yok herkesin. Madem bu kadar iyisin sus 1 dakika. Her yerde elinde kamera çekim derdinde. Bir de kız kardeşi gibi biri var, adı sıla. Şöyle dedi "taha sürekli ölümden bahsediyodu, ondan öldü, kendine ölümü çekti" tarzında bir hikaye paylaşımında bulundu terbiyesiz kadın. 13 milyon insan kendine ölümü çekmiş olabilir mi sence? Engelledim bu insanları. Ölüm üzerinden böyle bir reklam çalışması yapmaları nasıl insanlar olduğunu gösteriyor zaten

5 mart 10:21

15. ASLA GİTMEYİN ASLA İŞE YARAMAZ BERBAT ÖTESİ

28 şubat 12:11

14. ben bu kadını birkaç kez gördüm sosyal medyada. her defasında "bu kim ya" diyip geçtim. tahmini 5. "bu kim ya" diyişimde anladım daha önce 4 kez bu kim ya diyip geçtiğim kadın olduğunu. bu kim ya dememin sebepleri de şuydu hep: görgüsüzlük akıyor. geçim sıkıntısından kırılan bir ailede büyüyüp piyango çıkmış da 1 gecede lüks markaların kucağına düşmüş gibi bi olmamışlık var. evindeki bir videosunu görmüştüm. hani olur ya kaynağı belli olan yüklü bir geliriniz vardır ve evinizi hobilerinize imkan verecek şekilde donatırsınız. hah. bir de 1 gecede çıkan piyangoyla sırf "artık öyle olması gerektiği için" çok büyük bir ev alırsınız ama içine koyacak tek şey istikbal mobilya takımıdır çünkü sadece onu biliyorsunuzdur. ben evindeki videoda o manzarayı görmüştüm. kocaman ve boş bir ev. mutfak sandalyesi gibi bir şeye tüneyip çiğ köfte yerken gelen çiçeklerdeki altınları sayıp abooo diyen bi kadın. olmamış. olduramamış.

25 şubat 21:36

13. Ben bu kadina asiri sinir oluyordum ve bu helikopter olayindan sonra acaba simdi napmis diye bakmadan duramamaya basladim. Hala sinir bozucu geliyordu, taa ki cocugu ve dadisinin ingilizce konusmasina "acaba ne konusuyorlar?" gibi bir sey diyene kadar. :) ne kadar sinir bozucu sekilde varlik icinde yasasa da onun sahip oldugu samimiyete hepimiz sahip olabilsek keske. simdi farkli gozle bakiyorum ve baya hosuma gidiyor diyebilirim.

25 şubat 04:42

12. Samimiyetsiz, görgüsüz, varoş bir tip. Yaptığı iyilik bile samimi gelmiyor bu kadının. İnsan bir iyilik yapar bir en fazla iki kere paylaşır. Selen diye depremzede bir kızı yanına almış sürekli kızı çekiyor "selen bak ablam,"arkadaşlar bakın selen bizimle" selen oturuyor arkadaşlar,"selen yemek yiyor arkadaşlar". Yedi yirmidört elinde kamerayla her anını her şeyini paylaşmak zorunda sanki. Bir videosunda tektaşını gösterip "kızlar bakın kafanız kadaaar"falan diyodu. Diğerinde de uçağı kaçırdıkları anı flaş tv oyunculuğu ile sahneliyorlar, daha sonra da kocası uçak yerine kendi özel jetini yolluyor falan sdgsgdggdgd ay engin saçmalama aşkım diyor bu zat da her zamanki gibi. Bir de söylemeden edemeyeceğim bunların kazandığı para nerden geliyor arkadaş ya? Tam olarak ne yaptıkları bile yazmıyor. Kadın sıradan fotoğrafçı kocası esnaf gibi birşeyken nasıl oldu da 1-2 senede milyoner oldu bunlar.

24 şubat 11:03

11. kocası engin tarafından hediyelere boğulan ve düşman çatlatır gibi paylaşımlar yapan instagram ünlüsü

22 şubat 10:44

10. kendisi ve yaşamı asla tarzım değil. inanılmaz zıt iki karakteriz. bir gün bir şekilde storylerini izledim evde temizlik yapıyordu. ertesi gün yine izledim, baktım sonraki gün yine derken storylerinin bağımlısı olmuşum. onu takip etmiyorum sadece izleyip çıkıyorum. enercii diye bağırıp duruyor ama antipatik gelmiyor. zaten istemeyen girip bakmasın. ben isteyerek giriyorum bakıyorum. kısacası ablamızın kendisi bir bağımlılık.

21 şubat 15:36

9. Zihnimde yer ettiği tek durum şu şekilde "Eeenngiiiinnn saççççmalamaaaa"

21 şubat 06:43

8. bu kim? hiç tanımıyorum inanın. millet niye konuşuyor?

tanım: asla tanımadığım şahıs.

21 şubat 03:16