yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    girdi yaz
    medya ekle
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (660)
    • medya (41)

    651. Burada başlığını gördükten sonra gratis zaten hep indirimde demiştim ama dayanamadım girdim ve ihtiyacım olanları alıp her gratis sonrası dediğim yıllık kozmetik alışverişimi yaptım sanırım

    Nascita confetti oval fondöten fırçası 24,75

    Nascita 5li makyaj fırçası 28,00

    140lı disk pamuk 4,50

    Dove deodorant 12,75

    Flormar french seyi 12,50

    Rimmel london bronzer 32,50

    Bee beauty 2 kolonya 5,50

    Kotex ultra gece ped 2 adet 6,75

    Pastel show your power 18,00

    ilgili medya:
    1
    20 eylül 2020 16:40

    652. Küçücük bir ilçede bile önünde sıra oluşturmuş indirim. Içeride halihazırda onlarca fazladan insan varken ve adım atacak alan bile kalmayana kadar insanla dolunca içeriye müşteri almamaya başlıyorlardı gördüğüm kadarıyla. Mağaza içerisine belli bir sayıda insan almak gibi mantıklı bir hareketi nasıl saçma sapan bir harekete dönüştürürler görmüş oldum. Keşke kişi başına düşecek alanı hesaplayıp ona göre hareket etselerdi. Zira virüsten önceki Gratis indiriminden farkı yoktu.

    20 eylül 2020 22:06

    653. En son iki sene önce indirimden toplu alışveriş yapmışım, fiyatları karşılaştırmak amacıyla buraya yazıyorum ki hangi ürün ne kadar zamlanmış görebileyim. Bir de artık sadece cf ürünler alıyorum bu nedenle gratisteki pek çok marka otomatikman eleniyor. Üstelik bana çok rahat 10 sene yetecek renkli kozmetiğim var bu nedenle sadece bakım ve hijyen ürünleri aldım ki 150 tl tuttu toplamda, ne biliyim hani fondotendi fardı bunlar için indirim beklenir, gözlenir de temel hijyen ürünleri için gitmek çok tuhaf geldi, çünkü indirimsiz halleriyle almak çok ama çok pahalı neyse aldıklarım kısaca şu şekilde;

    molped pure&soft 26'lı- 12,5tl

    soft&gentle deo 4 adet tanesi 7,75

    urban care şampuan- 22,5tl

    benri aseton 2 adet tanesi 2,75tl bu arada benri cf değilmiş yeni öğrendim bundan sonra sadece gülşah alacağım.

    benri disk pamuk- 4tl

    crystal deo stick seyahat boy- 16,5tl

    otacı sprey gül suyu- 7tl

    hijyen harici aldığım iki ürün var biri eklips yeşim jade roller- 34,5 diğeri lionesse siyah nokta temizleyici çubuk- 12,5tl

    22 eylül 2020 00:49


    654. Mahallemdeki gratisten alışveriş yaptığım ve genel olarak memnun kaldığım bir indirimdi.

    Öncelikle kapıya dezenfektan ve eldiven konulmuştu onlarla içeri girilebiliyordu. Kapıda görevli vardı ve içeride olması gereken kişi sayısına göre alınıyordu.

    Ben sabahtan gittiğim için upuzun kuyruklar olmasa da yine de dışarıda bekleyen insan çoktu.

    Oje, deodorant, kabak lifi, duş jeli gibi normal ihtiyaçları aldım. Mesela zar zor en ucuz 15 liraya bulabildiğim deodorantim 11 TL idi. Kozmetikçide 10 lira denen oje 4.5 TL idi. Bu yüzden bence güzel bir indirimdi.

    Makyaj malzemesi bakmadım. Zaten onlar genelde yüzde elli indirime giriyor bu indirimde önemli olan yüzde elli indirime girmeyen ürünlere yönelmek gibi geliyor. Paramı da bu dogrultu da harcadım.

    22 eylül 2020 09:54

    655. Şu an gratis'in internet sitesinde sabah saat 10.00'a kadar çeşitli ürünlerde geçerli indirim var. Hada labo tokyo markası indirime girmiş ve güneş kremlerinin fiyatları oldukça düşmüş. Bir daha fiyatlarının bu kadar düşeceğini zannetmediğim için ben stokladım.

    ilgili medya:
    1
    27 ağustos 2021 00:04

    656. Elektronik ürün almak için mağazaya gidecek olanlar hiç gitmesin. Gözümün önünde mail geldi denilerek reyonlardaki tüm elektronikler toplandı. "Satış kesinlikle yasak" denilerek elimdeki ürün de alındı. Sadece online elekronik satışı olacakmış.

    Bu arada genel merkez gerçekten çalışıyor: 

    Personelin alış veriş yapması yasaklanmış ama personel kendine sepet sepet ürün ayırmış, kenara koymuş. Kasadan "şimdilik" geçiremese de ürünleri isimlerini yazdıkları sepetlere doldurmuş depoya götürüyorlardı. 

    21 ekim 2022 11:00 21 ekim 2022 11:07

    657. her indirimde çöken sitesine bu sefer müdahele edilmiş sanırım, ben bekletme sistemini beğendim. ama düzenli olarak gratis, rossman, watsons üçlüsünü gezen biri olarak fiyatlarda hayalkırıklığına uğradım.

    güya bir adet dove deodorant 75 liraymış da indirimle yarı fiyatına inmiş. geçenlerde indirimsiz gratisi gezerken bu deodorant için "60 liraya deodorant mı olur" diyip mağazadan çıkmıştım, ne zaman 75'e çıktığını anlamadım. aynı şekilde dove şampuanların da indirimsiz fiyatı 90 liraymış.

    anladığım kadarıyla olay şu; benri gibi zaten ucuz olan ve fazlaca talep olmayan markalarda gerçek bir indirim yapmışlar. indirimle gerçekten uygun fiyatlı olan ürünler var. ama dove, nivea gibi ucuza vermeyi içlerine sindiremedikleri ürünlerde abartı fiyat üzerinden bir indirim var. bu da çok moral bozucu.

    geçen gün watsons'ın revolution için yaptığı %50 indirimde hiçbir fiyat bindirmesi yoktu, hiçbir şey almadım ama artı puan aldı açıkçası. gratis zaten bünyesindeki bütün markaları yok etmiş, her şeyin kalitesizini uçuk fiyatlara satan bir yerken; bir de indirim dönemlerinde böyle şeyler yapmasa keşke.

    21 ekim 2022 13:23


    658. diş macunu, krem, kese, dudak koruyucu gibi kişisel bakım malzemelerinden aldım sonuç 850 TL ödeme. yüzde elli indirimli hali değil sandım ancak öylemiş. bir kaç makyaj malzemesi de alsam herhalde 1500 TL öderdim en az. önceki yıllarda 3-4 poşet doldurup 300 TL civarı ödediğim günleri hatırladım hey gidi günler.

    21 ekim 2022 13:41

    659. dün gördüğüm kaosun sebebidir. kanyon avm'de gratis'in önünden geçerken içeride bir tür kriminal vaka vuku buldu sandım, meğersem %75 indirim varmış. insanlar birbirlerine kat çıkmışlardı resmen. eve gelince tiktok'taki paylaşımlarda da gördüm, bu işin iyice çivisi çıkmış, "indirimde 10k harcadım", "10bin liralık gratis alışverişim" şeklinde videolar... 1-2 tanesine hızlıca baktım ve beşer tane tarak alan mı dersin, pişirme kağıdı alan mı... allah size akıl fikir versin.

    7 kasım 10:59 7 kasım 14:56

    660. hiçbir şey almadığım indirim. mağazaya zaten asla girmem de online'dan bile bir şey alasım gelmedi bugün. herkes her şeyden beşer onar tane almış. alah gözlerini doyursun.

    7 kasım 13:32