Süslüler ben makyaj koleksiyonumda küçülmeye doğru gidiyorum ve bazı tercihlerim de değişti artık mesela daha çok lip balm türü ürünler kullanıyorum bundan elimdeki rujları hibe etmek isterim, bunların yanında birkaç ürün daha var. Karşılık beklemiyorum,
Beaulis rujlar:
Flormar Full Color Nail Enamel renkleri :
Bubble Gum
Royal Maroon
Lavender
MERHABA arkadaşlar elimde beslenme ve diyetetik'te güncel konular kitapları var 9-10 tane kadar, taşıyacağım için yanımda götüremeyeceğim
Merhabalar, elimde 11.sınıf kolej kitapları var soru bankaları dahil.
Merhaba susluler kpss b için kitap ihtiyacım var. Elinde kpss b için kaynakları olan varsa iletişime geçerse çok sevinirim.
Çiçek sepeti indirim kodu olup kullanmayan varsa çok makbule geçer. Arkadaşıma minik bir hediye yollamak istiyorum kargo .1 TL daha olsa ücretsiz olacak :(
merhabalar süslüler,elimde bazı kpss a grubu kitapları mevcut, isteyen olursa kargo alıcı ödemeli olarak göndermek istiyorum hepsi temiz kitaplar, isteyen olmazsa geri dönüşüme vereceğim evde yer kaplıyorlar. dolap ilanı olarak buraya ekleyeceğim (link: https://link.dolap.com/r2zhd bakınız)
Selam süslüler, yarın akşam istanbul harbiyedeki karsu konserine 1 biletimiz boşa çıktı, bilet fiyatları 1000küsür tl biletix'ten bakarsanız, 1 saat içinde dönüş yapan olursa 500'e bırakacağım. Yeri n blok önden 2. sıra. 1 saat içinde alıcı bulamazsam bir arkadaşıma ücretsiz vereceğim bileti
selam süslüler, elimde Psychology The Science of Mind and Behaviour (Nigel Holt, Andy Bremner, Ed Sutherland...) ve Finite Mathematics for Business, Economics, Life Sciences and Social Sciences (Raymond A. Barnett, Michael R. Ziegler, Karl E. Byleen) kitapları var. Koç Üniversitesinde zorunlu ders kitapları ama eminim bu bölümleri okuyan herkesin işine yararlar. İlgilenen birine göndermek istiyorum kitapları mezun olduğum için. İlgilenen olursa bana yazabilir :)
Edit: 2 kişi buldum, çok teşekkürler :)
Sevgili tusiyer süslülerim,
Tus çalışırken kendime söz verdim, tus'u kazanırsam emrullah beyazyıldız sst kitabını durumu uygun olmayan 2 kişiye alacağım diye. Fakat halen bu sözümü gerçekleştiremedim. Sizler bana yardımcı olun, isteyen iki kişiye alıp kargolamak isterim. İyi çalışmalar :)
9 ağustos 23:17
10 ağustos 16:08
merhabalar,
Elimde ufak tefek eksikleri olan tyt hazırlık kitapları ve soru bankaları var kitapların uçtuğu bu günlerde gerçekten ihtiyacı olan birine yardımcı olmak isterim.