girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (18)
    • medya (0)

18. "Hoşbulduk" yerine "hoşbuldum" demişse soğuma süreci çok daha hızlı olacaktır. Gaz çıkarmak filan işe yaramaz, üç güne unutulur o hayal. Ama "hoşbuldum" öyle mi, hele y kuşağı ise... buz gibi gerçek.

bugün 16:17

17. gaz çıkarmak mı ıyy ne kadar iğrenç sevgilim yanımda gaz çıkarsa hemen ayrılırım böyle bir şey olabilir mi ya ayrılık sebebi. ben mesela asla geğirmem, osurmam, ayrıca dışkım da pembedir. hoşlandığım kişi de böyle olmalı.

28 ocak 2019 09:19

16. gaz çıkarmanın ne zamandan beri soğuma sebebi olduğunu merak ettiğimdir.

15 mayıs 2016 17:32

15. (bkz: hoşlanılan kişiden soğumak için hoşlanılan kişiyi nefes alırken düşünmek )

15 mayıs 2016 11:03

14. Biraz motoru bozmusum geçen gün dokunmuş herhalde bişeyler. Gece de ben uyuyakalmışım, erkek arkadaşım uyumamış. Ben ise deprem niteliğinde 10 saniye süren motorlu bir osuruktan sonra şaşkın şaşkın uyanıp etrafa bakmışım,sonra da geri yatmışım. Garibim 3 yıllık sevgilisinden mi soğusun şimdi. Bi de bu bişey değil yani gayet osuruyoruz beraber. Bence böyle bişey anca daha samimi hissettireceginden sizi hoslanilan kişiye baglayacaktir.

Şimdi osuruk, iy iğrenç, erkek arkadaş yanında osurmak felan diyip eksileyecek olanlara da yanlarında olmayan/olmayacak gerçek aşkları ile bir ömür mutluluklar dilerim.

12 mayıs 2016 01:01 12 mayıs 2016 01:01

13. sevdiğinizin gaz çıkardığını düşünmek bir soğuma sebebi olmayacak kadar saçma.

ayrıca hoşlanılan kişiden neden soğumak istensin ki? soğumayı düşündüğün an zaten o kişiden aldığın çekim bitmiştir. kimse zorla hoşlandırtmıyor o yüzden soğumayı istemek neden?

zaten bunu düşünmeseniz de gaz çıkardığını biliyorsunuz, çünkü o bir insan ve yaradılış gereği anüs ve ağız yoluyla gaz çıkarır, tıpkı başlıktaki cümleyi sarfetme gereğinde bulunan insan gibi.

(bkz: benimki sessiz ve kokusuz taam mığ?)

11 mayıs 2016 23:52 11 mayıs 2016 23:53

12. Çünkü biz gaz çıkartınca gül kokuyo. Aman da hanimiş. Böyle saçma başlıklar açmayın gözünüzü seviyim. Yaş ortalaması kaç buranın da bunun kadar insani bi durum olmadığını düşünemiyoruz heralde.

11 mayıs 2016 23:32

11. saçmadır çünkü siz yapınca cupcake mi kokuyo pembe baloncuk mu çıkıyo?

yani o da sizden soğur başka bir şey bulun .

11 mayıs 2016 19:10

10. Soğumak için işe yarayan başka bir öneri bulmaya çalışmadan önce ilk denenen ama hiç bir etkisi olmayan yöntem. O değilde soğumak için ne yapmak lazım?

11 mayıs 2016 13:20

9. bu aşama tamamlandığına göre 3'er kişilik gruplar halinde el ele tutuşarak selena'yı çağırabiliriz.

tanım: masal perisi kızlarımız için garip bir boşanma sebebi olabilecek durum.

+ neden boşandın?

- sevgim bitti, soğudum.

+ ne oldu da soğudun aniden?

- gaz çıkardı :'(

26 şubat 2015 11:57