içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (12)
    • oylar (12)
    • medya (2)

11. öncelikle bereketli ve uzun ömürlü bir ürün. Gün boyu ter kokusunu önlüyor ve cilde yumuşak bir his veriyor tahriş etmiyor.yazın elimden düşmeyen ürünlerden biri oldu. Günlük kullanım için hem pratik hem de fiyat performans açısından oldukça başarılı bir ürün.

9 eylül 2025 23:23

12. En sonunda bugün bitirip atabildiğim krem deodorant. Ne bereketli ürünmüş arkadaş bitmek bilmedi ya. Tam 1,5 sene kullandım.

Sevmediğim özelliği olarak parmakla uygulama gerekiyor ya da minik bir spatula ile falan çünkü sürekli parmağımı kullanmayı sevmiyorum bu tarz kavanoz ürünlerde. Tırnak içine falan giriyor çünkü parmakla uygulamada.

Bildiğiniz magnum çubukları vardı evde çekiliş için biriktirdiğim onlardan kullandım bir rahat oldu ki sormayın.

Özellikle yazın çok memnun kaldığımı söylemeden geçemeyeceğim. Ben bu ürünle temmuz sıcağında hem içeride hem dışarıda çalıştım. Koku sorunu yaşamadım, ha terledim yine (gizlinot: O sıcaklarda kim olsa terler ) ama koku olmadı ve akşamında da hafiften kokusunu almaya devam ettim. Tahriş yaşamadım. Kokusu da hafif hos bir koku.

Alüminyumsuz diye kullanmaya başladım ama o kadar uzun süre kullandım ki kullan kullan bitmeyince sıkıldım bir ara ve kenara attım. Sonrasında tekrar aklıma gelince ve elimdekileri bitirmeden yeni ürün almayacağım için tekrar başladım vs.

Bir de son olarak emin olamadığım bir durum var, ben bu ürünü sürdükten 15-20dk sonra koltukaltlarımın bayağı terlediğimi fark ettim. Herkeste aynı mı oluyor bilmiyorum ama başka ürün kullanınca olmayan şey bu üründe oldu özellikle denedim birkaç kez. Farklı bir roll on/stick bazen sadece deodorant kullandığımda aynı olayla karşılaşmadım. O yüzden ilginç geldi. Belki krem eridiği için öyle hissediyorumdur bilmiyorum.

Tekrar alır mıyım? Alırım ya, Alüminyumsuz iyi bir seçenek ve çok bereketli.

23 şubat 20:42 23 şubat 20:45