girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (135)
    • medya (15)

131. tüm yüzüme ve bacak kenarlarıma yaptırmayı çok istiyorum kış gelince yaptırcam ama güvenilir bir yer bulamadım iz kaldığını duydum ve korkuttu.

19 temmuz 2023 17:42

132. hormonal bozuklukları sonunda atlattığım için artık şu çenemdeki kılların çaresine bakmam lazım diye düşünerek başladığım işlem. Merkez seçimindeki kriterlerim temiz olması, iz bırakmadığına dair yorumlar görmem ve bir de evime yakın olmasıydı çünkü bir kısmı çıktığında bile gidebiliyor olmam lazımdı, çenemde siyah kıllarla dolaşmak istemiyordum hepsi çıksın birlikte gideyim diye.

iki seans oldu henüz ve ben çok çok memnunum. ortalama olduğunu düşündüğüm bir acı eşiğim var ve bence asla dayanılamayacak, inanılmaz acılı bir işlem değil. kıl yoğunluğu fazla olursa belki biraz daha acılı olabilir ama çeşitli platformlarda okuduğum şişme, haftalarca iyileşmeme gibi bir sorun hiç olmadı bende. maksimum bir hafta noktasal kızarıklık şeklinde gözüküyordu ama asla ilk bakışta fark edilen bir şey değildi. zaten ilk seansımdan çıkıp derse girdim, kimse de senin çenene ne oldu demedi. bana önerildiği şekilde bakımını yaptım, ilk 12 saat su değmedi ve aklıma geldikçe onarıcı bir krem sürdüm (madecassol önerilmişti, eczaneden almaya üşenip elimdeki la roche posay cicaplastı sürdüm tüm süreç boyunca ki o da ilk iki gün oldu benim için) fiyatları da eskiden pahalıydı ama artık kuaför fiyatları o kadar yüksek ki ilk seansta kendinize özel iğneyi de satın aldıktan sonra ağda fiyatına geliyor.

özet olarak çok iyi ilerliyoruz, ilk seansta alınan kıllar hala (üç haftadır) geri çıkmadı ki iple-cımbızla vs alındıktan sonra 4. gün tekrar görünür hale geliyorlardı. kendim biraz korkarak başladığım için buraya da yazmak istedim, belki fikir olur sizin için de. olası bir sorunda burayı da güncellerim

8 aralık 2023 15:19

133. 2 senedir, antalyada bu işte en iyi olduğunu iddia eden yere gidiyorum. bu iki senede her 21 günde bir randevuma gittim. (uzman kişi 21 gün döngüsünün atlatılmaması gerektiğini söyledi; herşeye uydum) sadece 1) covid olduğumda; 2) covid zamanı tam kapanma olduğunda randevuma gidemedim. tüm seyahatlerimi buna göre ayarladım. sonuç olarak 2 yılda 30 küsur kadar seansa gittim ama benim çenemdeki tüyler gitmedi. yoğunluğu azaldı evet ama 30 seansta da azalsın ya...

Hemen bi not daha paylaşayım. neredeyse 7 yıldır tiroid bozukluğu olan takipli bir hastayım. hipertiroidim 1 sene önce aldığım atom tedavisi ile hipoya döndü. doktoruma göre hormonlarımda raşitizm gibi bir durumu tetikleyecek bir şey yok. ama bu merkezdeki uzmana göre mutlaka bi sorunum var.

Bu arada bu çok iddialı uzman kişi antalyada en pahalı iğneli epilasyon yapan yer.

isteyenlere mesaj kutumdan adını da veririm.

antalyada konyaaltı öncelikli olmak üzere iğneli epilasyon yapan bir yer önerisi olan varsa da mesaj kutuma beklerim.

11 aralık 2023 13:36 11 aralık 2023 13:37

134. 2 yıl önce yaptırmıştım çoğu gitti. Ancak hala rahatsız eden tüyler görünce yine başladım yüz için. Bende kabuklanma pek olmuyor. İğne atışında o kök yanma sesini duymanız lazım ve kıl çekişlerini hissetmemeniz gerekiyor. Eğer kılın çekildiğini hissederseniz kaş alırkenki gibi, olmamış demektir.

Bir de makine de hissedilen acıda önemli. Eski tip olanları bir kez denedim, bir daha da gitmedim. Yeni tip makinelerde daha az acı hissediliyor. Yaza kadar 2-3 seans daha gideceğim. Durumu editlerim.

Edit: O süreçte 1 kez yaptırabildim. Çünkü yeni yer arayışı içindeydim. Bilmediğim yere de 1 saatlik gitmek istemedim. Son 3-4 aydır düzenli olarak her ay 1 kez yaptırdım. Artık bitti gibi. Yüzüm biraz yoruldu o yüzden 3 ay sonra son bir kez daha gideceğim. Koltuk altı çok acıttı. Normalde acı eşiğim fena değildir ama meğer o kısım bir tık daha zormuş.

10 şubat 2024 11:52 13 şubat 01:39

135. Çene bölgem için toplam 1 saat süren işlemdir. Acımıyor diyenler terminatör mü acaba. Hiç uyuşturmadan direkt girdik işleme. Biraz daha sürseydi mevlama kavuşacaktım.

Hem maliyetli hem eziyetli sırf kesin çözüm olduğu için çekiyorum.

12 kasım 12:24