içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (1)
    • oylar (1)
    • medya (0)

1. Kosas'ın cilt bakımı etkili olduğunu iddia ettiği, hyaluronik asit, peptitler ve kafein içeren aydınlatıcı kapatıcısı.

Bu ürün için çok çok büyük bir PR çalışması yapılmış olmalı çünkü onlineda herkes çok memnun, halbuki berbat bir kapatıcı.

Öncelikle kupkuru, yapısı kremsi değil, serum değil, sıvı ve mat. İlk sürdüğünüzde bile kupkuru duruyor, çizgilere aşırı şekilde doluyor, olduğunuzdan yaşlı görünmek için birebir. Asla parlak, aydınlık bir bitişi de yok.

Örtücülük orta olarak geçiyor, bu nedenle bu açıdan eleştirmiyorum, vaadine uygun şekilde morluklarımı örtmüyor.

Farklı göz kremleriyle denedim, çizgilerde birikme açısından bir fark göremedim. Pudrayla sabitlediğimde iyice kuru ve kötü görünüyor. İlla kullanmak ve bitirmek istediğim için pudrayla sabitleyip üzerinden fix+ geçiyorum, bu şekilde çizgilere daha az doluyor bir tık daha az kuru görünüyor. Yani makyajınızı influencerlar gibi maksimum ürün kullanarak yaparsanız birazcık iyi duruyor.

Kalıcılıktan bahsetmemişim, zaten ilk etkisi kötü olduğu için saaatler sonra da kötü, yani bu kalıcılık iyi demek sanırım.

Ukte: (yazar: blackberry86)

1 saat önce