herkese upuzun bitenler girdimden yeniden merhaba :)
*clinique take day off temizleyici balm: bayıldım. Denemek için küçük boyunu almıştım şimdi yeniden alacağım. Suya dayanıklı maskarayı, eyelineri anında söküp atıyor
*pixi Vitamin C Tonic: çok çok beğendim. cildimle çok iyi anlaştı. Elimdeki tonik bittiğinde muhtemelen yeniden bundan alacağım
*estee lauder göz makyaj temizleyici: başarısız buldum. Fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum, bir daha almam
*SEPHORA COLLECTION Vitaminli Yüz Maskesi-papaya: sephoranın en sevdiğim maskesi olabilir. Cildimi ışıl ışıl yapıyor. Özel günlerde tercih ettiğim 2 maskeden biri. Makyaj altında mükemmel duruyor
*SEPHORA COLLECTION Let's Have Fun scent duş jeli: seyahate çıkacağım zaman mini boyunu alıyorum yanıma. Kokusu ve köpürmesi çok güzel
*yves rocher lotus çiçeği adaçayı duş jeli: sanırım bu çeşidini hediye olarak almıştım. kokusunu en az beğendiğim oldu
*HaLVeY Dudak Maskesi Ve Göz Altı Maskesi: ikisinden de hiç memnun kalmadım. İkisi de cayır cayır yaktı
*elidor sağlıklı uzayan saçlar: yeşil şişeli çeşidi. Banyodan sonra bile saçlarım inanılmaz kokuyordu, kokusunu çok kalıcı buldum. Saçlarımı da yumuşacık yaptı. Bu ay denebunu premium kutumdan da büyük boyu çıktı. Çok mutlu oldum
*head&shoulders kadınlara özel saç dökülmelerine karşı şampuan: çok güzel temizlediğini düşünüyorum ama saçlarımda bir ağırlık bıraktı, saçlarım hızlı yağlandı
*isana süngerli aseton: ojemrujumrimelim önerisiyle almıştım. Çok memnun kaldım. Koyu renkli ojeleri anında çıkarıyor. Bitirdikçe alıyorum
*bioderma yıkama jeli: pembe kapaklısının mini boyu gelmişti bir alışverişimde. Beğendim. büyük boyunu alabilirim
*frudia peeling pad: indirimde stokluyorum. 2 haftada 1 duştan sonra kullanıyorum, memnunum
*orkid gece külodu: çok pahalı maalesef. Kutudan sadece 2 adet çıkıyor. Arka kısmını da kısa buldum. Bir daha alacağımı sanmıyorum. f/p ürünü kesinlikle değil
*Ducray Anaphase Şampuan Dökülme Karşıtı: dökülmeye bir etkisini göremedim. Herhangi bir şampuan gibiydi, Bir daha almam
*Parodontax Florürlü Diş Macunu: beğenmedim. ağzı, dili yakıyor. ağızda bıraktığı tat da çok kötü. Kardeşim seyahati için yanına almıştı 1 kez kullanıp olduğu gibi geri getirmiş. Bir daha sakın bundan alma diyor :d
*Bee Beauty Benri Aseton Xtra Güçlü: seveni çok biliyorum ama ben sevemedim bu asetonu. Koyu renkli ojeleri çok güzel çıkarıyor evet ama parmaklara felaket bulaştırıyor. Her seferinde parmaklarımı da silmek zorunda kaldım. Isanayla devam edeceğim
*L'Oreal Paris Air Mega Volume Maskara Ekstra Siyah: annemle favori maskaramız. Sizin de bizim gibi kirpikleriniz kısa, düz ama sıksa çok memnun kalırsınız. Gerçekten adının hakkını veriyor kirpiklerinizi simsiyah yapıp hacimlendiriyor. Çok memnunum
*Bioderma misel su: yıllardır favorim, bittikçe alıyorum. Bu sefer eczaneden 2li büyük boyunu aldım daha uyguna geldi
-testerler-
*good girl blush parfüm: yeni çıkan good girl parfümü. Sephorada kasadaki kız çıkmadan bileğime kokuyu mutlaka sıkmamı söyleyip, poşetime testerini atmıştı. kalıcılığı iyiydi fakat parfüm durdukça acılaştı kolonya gibi kokmaya başladı. Kokusu hiç benlik değil ben beğenmedim
*lancome Advanced Genifique Göz Bakım Kremi: Beğendim fakat büyük boyunu almayacağım çünkü 1100 tl ymiş
*Derinlemesine Nemlendiren Yüz Kremi 20 GKF - Hydra Vegetal: 2 adet testeri vardı elimde. Sivilce veya kaşıntı yapmadı bende. Büyük boyunu almayı düşünüyorum
*Babe HealthyAging Multi Repair Renovating Cream: 3 kere kullanabildim. nemlendirmesi güzeldi ama yapısı bana çok yağlı geldi, büyük boyunu almam
*Elidor Collagen Blends Goodbye Hairfall Şampuan: elidorun yeni çıkardığı şampuanlardan sarı olanı. Kokusu mükemmeldi. En beğendiğim elidor şampuanı oldu. Büyük boyunu alırım
*URBAN Care Hyaluronik Asit & Kolajen Saç Bakım Şampuanı: temizlemesini ve kokusunu beğendim. saçlarımı hacimlendirdi de. Büyük boyunu alabilirim
*gulsha el kremi: yapısı bana çok yağlı geldi
-elimden çıkardıklarım-
*Mac mehr ruj: sarışınken favori rujumdu, Bitirdikçe alıyordum. Artık bu tondaki pembeleri değil de daha gül kurusuna çalan koyu pembeleri kendime daha çok yakıştırıyorum. Bu yüzden elimden çıkardım
*KIKO Ruj - Smart Fusion Lipstick 404 Rosy Biscuit: rengi ve yapısı çok güzel aslında ama elimde buna çok benzer bir ruj olduğu için bunu da elimden çıkarıyorum
*maybelline lifter gloss 004-silk: moon’u daha çok seviyorum. Bittikçe de alacağım glosslardan biri oldu benim için. Bu yüzden bunu da elimden çıkardım
*MISSHA Brightening uyku maskesi: beğenmedim. yapısı çok ağır, parlak ve yapış yapış. Sürüp rahatça uyuyamadım yani. Bir daha almam
21 mart 16:51
21 mart 16:52