12368. Sephora indirimden birkac siparişte yüklü bir alışveriş yaptım, bir süre renkli kozmetik almayacağım. Ürünlerin bir kısmını indirim üzerine ekstra %15 olduğunda yakaladım, bugün de aynı indirim yapılmış onlineda. Stoklar da ara ara yenileniyor, takip etmek lazım.
Inkey List Selfless by Hyram koleksyonu pore clearing serum ve exfoliating serum, bunları çok merak ediyordum. Şu an skin cycling yapıyorum , elimdeki eksfoliyantlar bitince açacağım.
Baija luscious lips dudak seti, peeling, lip balm ve dudak maskesi içeriyor.
Sephora Glitter Yüz ve dudak fırça setleri, yumuşak ve işe yarayacak gibi görünüyorlar.
Fenty glow mini glow, mini boy gloss ve heat dudak büyütme etkili gloss içeriyor. Heat olani dudaklarımda yarattığı histen dolayı pek sevemedim , denedikten sonra dolap hesabımdan sattım.
Sephora monoi banyo kiti , monoi kokulu vücut yağı, spreyi ve duş jeli içeriyor. Seyahatler için aldım.
Tarte best sellers seti, mini boy shape tape, maneater maskara ve marajuca balm içeriyor, çok merak ettiğim ürünler olduğundan seti stokta bulunca aldım.
Huda beauty lovefest set, 4 adet dudak ürünü içeriyor 2si mat ruj 2si de silk balm isimli daha gloss etkili ürünler. Silk balmlara bayıldım, severek kullanacağım.
Fenty mini mat fondöten, artık daha çok renkli nemlendirici kullansam da ofise gittiğim günler için bulunsun dedim.
Sephora pamuk diskleri, makeup eraser markasininkilere bayılıyorum ama çok pahalandı, uygun bir alternatif olarak denemek istedim.
Sephora do not drink cassis + passion parfüm, bunu puanlarımla hediye olarak seçtim.
Pixi glow tonik, şanslıydim ki sipariş verdiğim gün tester olarak 2 adet 15 ml bu ürün geldi, daha denemedim.
Fresh mini boy black tea overnight mask, fiyatı çok pahalı geldiğinden uzun süredir istememe rağmen almamıştım. İndirimin üzerine ekstra %15 olunca yakaladım.
Sephora collection better balm dudak yağı, bu indirimsiz bir ürün ama çok merak ettiğimden sepetime attim.
Wishing you mavi makyaj cantasi , tiktokta herkeste görünce hoşuma gitti ve stokta yakalayınca aldım.
Milk lip and cheek champions set, yine tiktokta göre göre denemek istedim. Bu markayı ilk kez deneyeceğim.