yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    girdi yaz
    medya ekle
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (12843)
    • medya (1410)

    12843. Dört ürünü de Bim'de gördüm ve denemek için aldım. Görünüşleri hoşuma gitti.

    Annemle kendime Flormar'ın Open Up High Definition maskarasını aldım.

    Kendime Golden Rose Prestige Mega Shine Lipgloss'unun 121 rengini ve Flormar'ın Brow Up Highlighter'ını aldım. 

    1 saat önce

    12842. Gratis'ten:

    isntree onion newpair gel cream: daha önce sampleını kullanıp beğenmiştim ama yaz için ağır kaçmıştı. Şimdi tekrar deneyelim bakalım.

    isntree onion newpair spot patch: sivilceden ziyade leke için sanırım. Hem sivilce üzerine hem de sönmüş sivilce lekesi üzerine denedim. Sivilceyi söndürmekten ziyade daha da alevlendirdi sanki. Lekeyi de böyle bir iki kullanımla açmak çok mantıklı değil. Sonuçta içindeki patch sayısı kadar kullanım imkanı sağlıyor. O yüzden herhangi bir lekeyi açabilmek için paket paket kullanmak gerekir. Bir daha almam.

    Trendyol'dan:

    Dermoskin arbutin krem: işte leke açmada gerçekten etkili bir krem. 4-5 kutu bitirmişimdir bundan. Bölgesel uygulamak daha mantıklı yoksa kıpkırmızı bir ciltle karşılaşabilirsiniz.

    Maybelline super stay 24hr pudra fondöten: pudra fondötenleri sür çık kolaylığından dolayı çok seviyorum. Mineral olanlara artık turkiyede ulaşılamıyor maalesef. Kapatıcılığı iyi. Zaten çok az sürüyorum ben sırf kızarıklığımı alsın diye. Loreal infaillible'ın fiyatı çok arttığı için buna geçtim. Şimdilik beklentimi karşıladı.

    Maybelline color tattoo 24hr kalem göz farı-courageous: bu ara 6 senelik farlarımı yeniliyorum. Kullanınca başlığını açarım.

    ilgili medya:
    1
    13 şubat 22:20

    12841. -watsons'ın üçlü seyahat boy ıslak mendilleri. iddia ediyorum piyasadaki en iyi seyahat boy ıslak mediller bunlar. daha önce limonlusunu almıştım bu sefer yaseminlisini deneyeyim dedim. Benim ıslak mendilden 2 beklentim var: 1. yeteri kadar ıslak olması. 2. kalın olması, baklava yufkası gibi havaya kaldırınca arkasının görünmemesi. Bu ıslak mendil bu iki kriteri de karşılıyor. 

    -Loreal Elseve saç bakım yağı. Yıllardır kullandığım ve memnun kaldığım saç yağı. Saçı ağırlaştırmaz, yumuşatır, uzatır. Mükemmel bir ürün ama mor kapaklı olan dikkat edin bir de sarı kapalı var bence ikisi aynı değil. mor kapaklı olan daha güzel.

    -Otal ve zantis sabunları bittiği için aldım hep kullandığım şeyler. watsonsta indirimdeydi.

    -urban care biberiye ve karanfil saç bakım suyu. bade naturalin biberiye suyunu almıştım onu bitirdim baktım fiyatı uçmuş, bunu deneyeyim bu seferlik dedim. Bakacağım umarım güzeldir.

    -old spice erkek deodorantı. benim instagramda takip ettiğim new yorkta yaşayan 30larının başında bir kadın var. date'e giderken hazırlandığı hallerinin videosunu çekiyor. her videosunda değişmeyen tek şey "men's deodorant as always" diyip erkek deodorantı sürmesi. genelde old spice sürüyor. Ben de old spice markasının olabilecek en erkek gibi kokmayan deodorantına bir bakayım dedim gerçekten daha mı etkili.

    edit. bahsettiğim kadının instagram ismi daniellewalter.

    ilgili medya:
    1
    10 şubat 12:23 10 şubat 12:38


    12840. Trendyol loreal'den

    * nyx lip i.v. Vitamin parlatıcı tint blush rush

    * nyx lip i.v. Vitamin parlatıcı tint  water bout wine  

    Bu ürmler hem parlatıcı hem tint, ürünlerin içerisinde çeşitli vitaminler ve hindistan cevizi suyu varmış, buram buram hindistan cevizi kokuyor zaten.

    Çok parlak bir ürün gerçekten, benim için fazla bile renk veriyor, blush rush tam bir gülkurusu pembe. 15 dakika bekleyip parlatıcıyı sildiğimizde altında tint olarak kaldığını görüyoruz. Blush rush rengi sildiğimde fuşya/pembe bir hâl aldı bende, kahve içerken denedim tint hiçbir şekilde bulaşma yapmıyor. aklım bir de bubblegum burst renginde kaldı. Fiyatları pahalı ama sık sık flaş indirime giriyor ve kuponları da var. Oldukça beğendiğim bir ürün oldu. 

    Edit: koyu rengi de şimdi denedim, göründüğü kadar koyu durmuyor, güzel bir bordo, dişleri beyaz gösteriyor, yalnız biraz kurumasını beklemek gerekiyor dişlere bulaşabiliyor. 

    ilgili medya:
    1
    8 şubat 18:10 8 şubat 18:38

    12839. polente natural krem deodorant(gizlinot: lotus & mint): bilmediğim duymadığım bir marka. bu ürünün reklamını gördüm ve ilgimi çekti çünkü hep kullanıp sevdiğim doğal deodorantlar kötü kokutmaya başladı. bu ürünü alıcam derken birkaç bir şeye daha aldım bu markadan.

    polente natural ölmez çiçek kırışıklık karşıtı göz kremi: 25imi geçtiğimden beri yaşlanma karşıtı ürünlere ufak ufak başladım. 27ime gireceğim bu sene de göz kremlerine de başlamaya karar verdim. içerik minimal ve temiz.

    polente natural yatıştırıcı yüz yıkama jeli: içeriğini beğendim, denemek istedim.

    polente natural onarıcı-besleyici saç kremi: bunun da içeriğini beğendim ve denemek istedim.

    mage kükürt sabunu(gizlinot: x2): diğer aldığım kalmamıştı, bunu denemek istedim.

    benri hassas tırnaklar için aseton

    molped pure & soft normal(gizlinot: 24lü)

    kotex natural uzun ped(gizlinot: 6lı)

    colgate diş fırçası(gizlinot: 2li)

    sensodyne tam koruma + beyazlatıcı diş macunu(gizlinot: x2)

    hekimhan çay ağacı yağı

    8 şubat 11:23

    12838. (gbkz: Fenty beauty match stix amber)

    20 ocak 14:25

    12837. kozmetik alışverişini minimumda tutmaya çalıştığım şu dönemde kendime ve eşime aldıklarım şu şekilde.

    kendime:

    kaine greencalm aqua nemlendirici x2: korendy'de kaine markasında güzel indirim vardı fakat o kargo ücreti nedir. flavuscum stok yenile artık da bizi korendy'ye muhtaç etme.

    isana pure cilt temizleme köpüğü x2: sevdiğim nazik, uygun fiyatlı bir köpük. indirimde gördüğümde alıyorum bir iki tane.

    isana %10 niacinamide + panthenol lotion: biraz hayal kırıklığına uğradığım bir ürün oldu. nemlendirme etkisi neredeyse sıfır. iyi dağıtılmazsa beyaz beyaz kireç gibi kalıyor. hatur hutur kaşımaktan yara yaptığım bacaklarımdaki lekeler için almıştım. o şekilde kullanır lekelere etkili bulursam başlığını açarım.

    eşime:

    snp prep soothing care cicaronic daily mask x3: eşimin uzun süre sakal kullanımı sonucu çenesi tahriş olmuş pul pul dökülüyordu. komple tıraş olduktan sonra bu maskeyi uyguladık 20 dk beklettik. maskenin içinde bol bol sıvı vardı ve sonrasında bıraktığı etki bizi tatmin etti. maske üzerine hyaluronic asit ve nemlendirici uyguladık. resmen bebek poposu gibi oldu yüzü. pullanması geçti. benim nankör cildim o kadar bakıma şu tepkiyi vermedi ya ben ne diyeyim. nitekim maskeyi beğenince stokladık. ama ben muhtemelen kendi cildime dokundurmaya cesaret edemem çünkü içinde alg özü ver parfüm bulunuyor.

    frudia pore peeling pad x3: siyah noktaları için de bu pedlerden aldım. daha denemedi.

    ilgili medya:
    1
    20 ocak 14:22


    12836. Korendy siparişimde sample ürün hediye etmiş oldukça şaşırdım. Ancak bu serumda hammamelis virginia olduğu için anneme vereceğim ben kullanamıyorum. 

    - cosrx propolis synergy tonik (2. Şişem çok sevdim bu ürünü)

    - cosrx good morning gel cleanser

    - torriden lip essence ikili paket (bu lip essence'ı sonsuza kadar satın almaya devem edebilirim, fiyatı da çok uygun) 

    - i'm from rice glow feel off mask (bu tanıtım indirimindeydi rice glow toniği çok beğendiğim için aldım, çok fazla maske seven biri değilim ama nemlendirme ve aydınlık görünüm sağlarsa yeterli benim için) 

    ilgili medya:
    1
    20 ocak 02:58 20 ocak 03:00

    12835. huda beauty setting powder cupcake

    19 ocak 22:42

    12834. Huda beauty Blush Filter Soft Glow Liquid Blush ube cream rengi

    Merit stick highlighting balm cava rengi

    CT magic vanish volor corrector fair rengi

    19 ocak 21:34