cem yılmazla ilişkisinden sonra serenay sarıkaya’dan soğudum. cool duruşu aniden kayboldu sanki. böyle düşünen var mı?

1. Zaten kerem bursin'den önceki ilişkileri de pek matah değildi. Kerem 'le uzun sürünce unutturmuştu sadece.

14 şubat 2020 23:31

2. günaydın

14 şubat 2020 23:44

3. ben bu kadını çok beğeniyordum ya aynı settede çalıştık. böyle çok tatlı, konuşkan egosuz ve gerçekten güzel bir kadın aslında yinede bu yüzünün altında aşırı hırslı ve çıkar ilişkileri kuran biri varmıs demek

14 şubat 2020 23:49

4. gayet şımarık uyduruk bir metresti. sadece basına yansımadı. ali koçla dedikodusu çıktı bu gülerek yalanlıyor falan. seviye bu

15 şubat 2020 00:13

5. Setenay bildiğiniz vip eskort ya. Nasıl ünlü olduğu buralara nasıl geldiği ortada. Herkes nedense acayip gözünde büyüttü.

15 şubat 2020 00:14

6. Serenay ne zaman cooldu ki?

15 şubat 2020 00:15

7. duru durulay onun gerçek karakteri gibi gelirdi hep izlerken fiyi şaşırtmadı

15 şubat 2020 03:33

8. serenay son dönemlerde fi ve alice gibi ülkenin bir kaç beden üstünde işler yaptı ve hepimizin algısında it girl oldu bi anda. ben de çok cool buluyordum kendisini dans edebiliyor, şarkı söyleyebiliyor oyunculuğunu da beğeniyorum, giyim tarzı keza.

ama bu son cem yılmaz birlikteliğiyle tüm imajını yerle bir ettiğini düşünüyorum, tüm o hakkında çıkan dedikodularında bu birliktelikle birlikte doğru olduğunu düşünmeye başladım. avrupai actressden kezban türk kızı oldu bir anda, cem yılmazın paylaştığı o rezil gönderiyi beğenmesi falan :(

15 şubat 2020 15:33

9. ve farkında mısınız süslüler bilmiyorum cem yılmazla beraber olan kadınlarda bi absürd tavırlar ortaya çıkıyor. defne samyeli saçma sapan gülerdi videolarda, serenay keza bu gönderiyi beğenmesi adam büyü yapıyor galiba bu güzelim kadınlara değişik huylar ediniyorlar bir anda

15 şubat 2020 18:22