en ust kattaki komsum eve eskort cagırıyor rahatsız oluyorum?

en ust kata iki kişi tasındı.bi kaç ay oluyor.bekar 25 yaslarındalar.geceleri oh oh diye sesler duyuluyor merdiven sesi duyuyorum kadın inip gidiyor.arada böyle oluyor.az önce 5 suları bir ses ki sormayın apartmanda küm küm korkup kalktım delikten baktım kahkaha atıyorlar bagırarak ınıyorlardı ayakkabılarıda ses yapıyordu.iki tane kadın taksiye binip gitti konusmalarında cinsel bir kelime geçti kahkaha attılar.madem geliyorlar niye apartmanda bu kadar ses yapıyorlar ki.diğer komsuda sesten rahatsız oluyor bir şeyler tak tak vuruyor bende youtube da video izliyordum müzikte açık değildi aldırış etmedim o da rahatsız olup baslıyor vurmaya.bu seste hiç uyunmuyor.bizim dairede gunduz vakti evcil hayvan sesi çıktı diye apartman kovuyorlardı.onlara laf diyen yok.ben de utanır çekinirim böyle ses geliyor diye yöneticiye söylememe.ilk kez olmuyor ki ara ara yapıyorlar.

1. Valla utanıp çekinirseniz söylemeye o zaman gürültülerine de katlanırsınız. Evde sinir olup kendinizi yer insanlara sayar söversiniz. Millet eve eskort çağırmaya utanmıyor ama siz gürültülerini söylemeye mi utanıyorsunuz? :) Ben olsam gider söylerdim kapılarına açık açık. Belli de olmaz pişkinliğe de vurdurur bu insanlar ama arkanıza sağlam dişli komşu alırsanız evden bile çıkmak zorunda kalabilirler. Ee bi de aile apartmanıysa baya kötü bir durum. Gönül ister ki kimse kimsenin sesine katlanmak zorunda olmasın herkes evinde istediği haltı yesin ama günümüz mimari yapı buna pek elverişli değil. Saygı çerçevesinde yaşamanın öğrenilmesi gerekli.

8 ağustos 2018 07:13

2. hayır eskort oldukları ne malıum belki kız arkadaşları? topuklu ayakkabıyla gezip kahkaha atıyorlar diye mi eskort oluyorlar? aynı durumda üst kattakilerin küçük çocuğu olsa aynı tepkiyi verecek misiniz merak ediyorum? yani apartmanda yaşamanın belli kuralları olmalı tabii ki, ben de kiracıyım ve üst kattaki çocuktan zaman zaman aşırı derecede rahatsız oluyorum ama bir kez bile çıkıp bişi demedim. o çocuğun kendi evi ve tabii ki koşup oynayacak diye. arada size de toplu misafir geliyordur ya da kutlama bişi oluyordur ve emin olun sizin de komşularınıza sesiniz gidiyordur.

beni de sabah ezanı uykumdan sıçratıyor son zamanlarda sonuna kadar açıyorlar sesini, gitsem rahatsız olduğumu söylesem taşlanırım oracıkta eminim.

8 ağustos 2018 08:57

3. süslü eğer gidip söylemekten utanırsanız kapıya not bırakabilirsiniz açıkça yazıp ama ben olsam gider direkt söylerim. yönetici de usulünce uyarır. bazen hoş olmuyor gerçekten bu sesler bizde de vardı 2 yıl napsak susturamadık. cumadan pazara kadar non stop devam ediyorlardı:D konuştuk uyardık faydası olmadı. ben de o saatlerde arka odalarda takılmakta buldum çözümü ne yazık ki.

8 ağustos 2018 09:48

4. vay arkadaş düşmüş biri demiş bana ya. sen kimsin terbiyesiz? içimden çok küfür yedin bunu da bil. o gürültüyse  diğeri de gürültü! yaz boyu camlar açık, arabalar geçiyor her saatte, ona da rahatsız oluyorum ama her gürrültü yapana rahatsız oluyorum yapmayın diyemezsin burda onu anlatmaya çalıştım. kalabalık ortamlarda yaşıyortsak bazı şeylere katlanmalıyız; yeri geliyor siz de gürülytü yapıyorsunuz hemen kapınıza mı dayansınlar istersiniz?

8 ağustos 2018 09:58

5. Escort değil kız arkadaş duyarı da yapılmış ya başka sitede yaşayamam.

8 ağustos 2018 10:17

6. insanlar evlernide alkol alıyor, biraz fazla kaçırıyor, neticesinde de otokontrollerini kaybediyor olabilir. gereksiz hassaslık yaptığımı düşünmüyorum ben. anlatamıyorum galiba. bilmediği tanımadığı insana direkt eskort yakıştırması yapmış, ayıptır. sevişme sesi, kahkaha duydu diye eskort mu oluyor kadın? valla kendi cinsinizin düşmanısınız, ataerkil kafalardan çıkın bir zahmet artık.

8 ağustos 2018 10:34

7. ayrıca apartmanda bir yönetici varsa ve siz de geceleri bu gürültülerden uyuyamıyorsanız sizin çekineceğiniz bir durum yok. direkt söyleyin yöneticiyle konuşun, geceleri uyuyamıyoruz artık bir konuşsanız dikkat etseler diyin olsun bitsin.

8 ağustos 2018 10:37

8. apartman girişine uyarı asmak +1

8 ağustos 2018 10:50

9. soru ne

8 ağustos 2018 11:16

10. Öff ne kadar meraklı bazıları herkesi savunmaya ya. O kadınlar eskort değil de sevgilileri olsaydı o saate çıkıp da gitmezlerdi. Eskortlar giyimlerimden bile belli oluyo bilmiyo gibi yapmayın allah aşkına. Şikayet edin süslüm yöneticiye falan. Eskortları da savunur oldu bazıları yok artık

8 ağustos 2018 11:56