yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    26 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    gelin aşk-ı memnu kozmetik, parfüm ve modasını konuşalım biraz süslülerim? bildiklerinizden neler var?

    iyi geceler süslülerim. gece gece "aşk-ı memnu " batağına düşmüşken biraz da bu ikonik dizide göze çarpan kozmetikleri ve modayı konuşup, arşiv oluşturalim istedim. biliyorum kozmetik artık çok pahalı, yıl 2010a keşke geri dönüp paraları mac'te, sevil'de çatır çatır ezebilseydik ah ah... ben dizi yayınlandığı yıllarda çok izlememiştim aslında, yaşimdan dolayı sıkıcı bulurdum ama ne büyük bir cevher olduğunu şimdi anlıyorum. firdevs yöreoğlu her yönüyle idolum, tam bir ikona! makyaj, stil, saç, duruş ve hayat perspektifi. hepimizin ondan öğrenecekleri var bence. gelelim parfüm delisi olarak dizide yakaladıklarıma. fotoğraflar üzerinden paylaşacağım... firdevs yöreoğlu'nun boudoir'ı 1. dolce gabbana -the one parfümü(ismiyle ve kokusuyla tam firdevs hanım'a uygun) 2. gucci - flora ( parfüm çıkış yılı 2010, çıkar çıkmaz hemen alınmış anlaşılan, trendleri takip etmek önemli tabi) 3. calvin klein -eternity edp (%100 emin olmamakla beraber, şişesi aşırı benziyor) 4. dior - hypnotic poison ya da cacharel amor amor( emin olan varsa yazabilir) makyaj malzelerini çıkaramadim, mor kapaklı ruju falan... bihter ziyagil'in boudoir'ı 1. clinique - happy 2. gucci - rush 2 3. dolce gabbana -the one 4. cacharel -amor amor 5. givenchy - absolutely irresistible (hepimizin açık parfümcülerden bildiği meşhur bihter parfümü) yine bihter'in masasında clinique cilt bakim ürünleri ve estee lauder double wear fondöten görülüyor. alt raftaki mavi vücut spreyini çıkaramadım, victoria secret aqua kiss'e benzese de o yıl bu şişeler kenüz kullanılmiyordu diye biliyorum. lipgloss freak nihal'ın ve matmazel'in odasını henüz göremedim, bakalım izledikçe neler çıkacak. moda konusunu da buldukça editlerim. süslülerim sizlerinde özellikle makyaj malzemesi ve giyim üzerine bildikleriniz varsa paylaşırsanız mutlu olurum, benim gibi bağımlılar için eğlence olur, aşk-ı memnu lifestyle arşiv yaparız. yanlış olduğunu düşündükleriniz olursa belirtebilirsiniz. şimdiden çok teşekkürler herkese:*

    21. adnan beY'in piyano resitali öncesinde matmazel'e hediye ettiği küpe de chanel markaydı. 

    bihter'in meşhur çizmeleri elle markaydı. diğer değişik ayakkabıları sertaç delibaş markaydı.

    behlül'ün nihal'e evlenme teklif ettiği yüzük de kısmet by milka bu arada.

    behlül'ün odasındaki eyfel kulesi ikea'dandı.

    nihal'in kendi döşediği odasındaki kelebekli dolap 3a mobilya'dandı diye hatırlıyorum.

    peyker'le nihat'ın 2. sezonda yaşadıkları ev samandıra'daki sinpaş gyo'nun lagün evleri'ndeydi.

    peyker'in hilmi bey'le tartışmasından sonra kaldırıldığı hastane o dönemdeki çoğu dizide de kullanılan beyoğlu tomtom'daki italyan hastanesi'ydi.

    18 mayıs 2023 18:47

    22. Anonim 20 çok teşekkürler bilgiler için, hepsi harika. Bende Tv'de Aşkı Memnu yaz sezonu açılmışken başlığı tekrardan hortlatalım istedim:) Tekrardan başladım izlemeye ve sanırım bu diziyi cok sevmemdeki en önemli sebeplerden biri, sanki o yalıda bende yaşıyor gibi olaylara tanık olma hissi, 3.göz gibi kenardan izliyoruz sanki ve elbette çoğumuzun imrendiği hayatlar. Kim bir sabah Paris'e kafa dinleme kaçamağı yapmak istemez ki!

    Evet, yeni gözlemlerimi tekrardan ekleyeyim dedim.

    12 temmuz 2023 12:56

    23. Goddess Firdevs Yöreoğlu'nun boyunluk taktığı bölümde şıklığından ödün vermeyip üzerine sardığı fular "Coach" marka, ürün hala satışta klasik bir model 100 Euro civarı fiyatı.

    Nihal'in daha kadınsı giyinmeye başladığı 2 bölümde 2 farklı DKNY(Donna Karan New York) çanta kullandığını görüyoruz. Üzerinde büyük amblemleri olanlardan.

    12 temmuz 2023 13:13


    24. Yine Peyker'in Bihter'i ziyarete geldiğinde takta çanta "Coach" marka. Ek bilgi, Avrupa Yakası'ndaki Aslı da genelde Coach çantalar kullanıyor, üzerinde logosu olan

    12 temmuz 2023 13:14

    25. Behlül'ün kullandığı şişme montlar genelde Tommy Hilfiger ve Moncler

    12 temmuz 2023 13:15

    26. Ziyagillerin duştaki neredeyse bütün bakım ürünleri Clinique

    12 temmuz 2023 13:16