sevgilime eskort numarasından mesaj gelmiş??size danışmam gerek süslüler?

bu sabah telefonunu eline aldığında gördüm. hemen sildi. ama şöyle yazıyordu; canım istediğin model geldi gibi bir şey yazıyordu devamını göremedim. sorduğumda seneler önce bir defa sorduğunu sonra sürekli mesaj attıklarını vs söyledi. süslüler bir daha hiç ilgisi olmasa böyle mesajlar gelmeye devam eder mi? bilgisi olan var mı?

1. Yeni kız gelince böyle mesajlar atıyorlarmış. Ben inanmadım sevgiline süslü.

25 eylül 2020 13:15

2. bir senedir birlikteyiz. pandemide 5 ay görüşemedik. o sırada bir şey yapmış olabilir mi diye endişelenmeye başladım. nasıl anlayabilirim? aldatılmaktan hep çok korkuyordum, umarım öyle değildir

25 eylül 2020 13:22

3. Istedigin model gelmis iste suslu. Hayirli olsun de yoluna bak. Bi sey degil sana hastalik bulastiracak Yalanina sictigim... nasil guvenip icin alacak bu adama sevgilim demeyi? Baktikca kusasim gelir.

25 eylül 2020 13:26

4. tabii ki de affetmem ama ya cidden bu numaralar hep böyle mesajlar atıyorlarsa( eskiden yazdığı için), onu öğrenmeye çalışıyorum bilen birileri varsa.

25 eylül 2020 13:26

5. arkadaşlar sorunun neresi troll ya? neden her şeye troll yazıyorsunuz cidden anlamıyorum

25 eylül 2020 13:28

6. bacım troll diyoruz çünkü bu kadar salak olunmaz aq adam seni aldatıyorum dese de anlamazsın sen

25 eylül 2020 13:31

7. Soru sahibinin sevgilisi: ben seni aldatıyorum

Soru sahibi: yok ya aldatmıyosundur

25 eylül 2020 13:33

8. anladım süslüler teşekkür ederim

25 eylül 2020 13:38

9. Yillar sonraki sey üzerine hatırlayıp istediğin model geldi diyebileceğine cidden inanıyor musunuz? Belli ki yakın zaman. Gözünüzü açın lütfen. Ayrıca geçmişte böyle şeyler yaşadığını bildiğiniz hâlde devam ediyorsanız bence sizde de sorun var. Yerinizde olsam o dakika ayrılır koşa koşa hastaneye test yaptırmaya giderdim. Umarım hpv, aids ve türevlerini kapmamışsınızdır.

25 eylül 2020 14:24

10. İstediğin model geldi = 3 sene önce bçyle bir şey yazmış da karşıdan takip ediyor olamazlar, o yüzden 1-2 ay önce sorduğu model gelmiş işte. Aldatıyor :(

25 eylül 2020 15:05