girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (41)
    • medya (2)

41. 4. Sezona geldi ve yennefer hala olmamış. Yennefer'in sayfalarca anlatılan güzelliğinden tut karakterine kadar hiçbiri olmamış. Sadece yennefer cosplay yapan bir kızcağız görüyorum.

Yennefer kitaplarda kadınlıkta zirve olarak betimlenir, insanı soluksuz bırakacak kadar güzeldir. Bunun nedeni kendisinin sorcerer olması, büyü ve acılı işlemler sonrası kusursuz bir güzelliğe dönüşmesidir, şimdi uzun uzun neden büyü kullanarak güzelleşiyorlar vs girmek istemiyorum ama sorcerarlar her zaman birbirleriyle rekabet halindedirler. Güzellik burada hintli bir kızı " diğerlerinden farklı görünüyordu o yüzden seçtik " deyip gecistirilerecek bir konu değil.

Ayrıca yennifer çok karizmatik bir karakterdir , geralt'ın hiçbir şekilde kontrol edemeyeceği ve aşamayağı bir karakter. Ama dizide bunun da esamesi yok. Zaten yapımcının çıkıp da " diğer adaylardan farklı görünüyordu o yüzden seçtik " demesi her şeyi çok güzel açıklıyor. Sırf hintli diye seçmişler yani. Netflix'in her projeye hintli oyuncu ya da karakter ekleme sevdasının sebebi nedir acaba.

6 kasım 12:25 8 kasım 13:59