içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (1)
    • oylar (1)
    • medya (0)

1. urban care markasının kepek önleme vaat ettiği serisi. içeriğindeki salisilik asitle birlikte yağlı saç dipleri için de arındırıcı etkisiyle öne çıkıyor. saç dipleri yağlı bir birey olarak ben bu serinin tüm elemanlarını kullandım.

no.1: peeling şampuan olarak her duşumda kullanmadım. 2 veya 3 duşta bir ilk şampuan olarak kullandım. temizlik gücü yüksek, göğüs hizama gelen saçlarım için dört parmağımla çok az aldığım ürün tüm arındırma aşaması için yetiyor. ekstra bir parfüm yok, kokusu da sıradan bir şampuan gibi.

no.2: no.1'i arındırdıktan sonra veya duşa başlarken saç diplerime uygulayıp ortalama 1 dakika bekletip arındırdım. saçlarımın bu dönemde daha parladığını söyleyebilirim. koku olarak biraz keskin diyebilirim ama beni rahatsız etmedi.

no.3: şampuan adımı için de her zaman kullandığım miktar yeterli. koku olarak parfüm yok, yumuşak sıradan bir şampuan kokusu var. ardından da dökülme karşıtı etkili bir şampuanla 2. şampuanlamamı yapıyorum.

seri yorumuma gelirsek; yağlı saçlarım için gördüğüm en iyi performansı bu seriyle aldım. yağlanma süremi geciktirdi, kaşıntım pek olmaz ama minimalize etti, saçlarım parladı. en sevdiğim serilerden birisi. yedekli olarak elimde bulunduruyorum ama yazın her gün duş alma ihtiyacı hissettiğim dönemde kullanıma ara verdim ki bu kadar asidik ürün zarar vermesin. sürekli kullanmaya devam ederim. saçım alışmasın diye loreal elseve hydra pure şampuanı ile dönüşümlü kullanıyorum.

6 ağustos 23:36