içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (1)
    • oylar (0)
    • medya (0)

1. Aşırı merak ettiğim ve piyasadaki çoğu yüksek fiyatlı diyebileceğim markalardan daha pahalı ürünlere sahip olan set. Yakında deneyeceğim ve fotoğraflı before after yapacağım ama bundan öncesinde birkaç kullanan süslü olsaydı çok yardımcı olurdu. Fiyatı az değil ve insan biraz çekiniyor.

Güncelleme: Ürünler yeni geldiği ve çok uzun deneyimleyemediğim için yeni girdi yazmak yerine burayı editleyeceğim. 2 3 defa deneyimleyebildim.

Ben ilk ay 4 ürününü aldım; şampuan, saç kremi, maskesi ve resque leave in

Şampuan ve saç kremine nötr sayılırım şu anlık meh işte ama şampuanı biraz saçlarımı sertleştirdi (bu iyi bir şey olabilir bu arada, yanmış saçı sadece yumuşatmak pek iyi olmuyor genelde.). Ama dediğim gibi çok az deneyimledim.

Maskesine gelicek olursam; set içindeki diğer ürünleri tekrar almamaya karar verirsem bile bunu kesinlikle alacağım. Saçım kayıp gidiyor resmen en sevdiğim ürün bu oldu. İnanılmaz güzel yatıştırıyor.

Leave in; setteki en popüler ürün bu zaten biraz olaplex 3 ve k18 işlevli diyebiliriz ama sadece diyebiliriz çünkü çalışma şekilleri farklı. Duştan sonra nemini aldığım saçlarıma 6,7 fıs sıkıyorum (gizlinot: 10-15 fıs demişte yoh daha neler, 1 ayda biterse ağlarım. 6,7 fıs yetiyor) ve saçlarımın kopmasının minumuma indiğini söyleyebilirim şimdilik baya iyi ilerliyoruz.

Sadece söylemek için erken olsada saç uçlarımda şu 1 tane telin ucundaki 3,4 ayrık durması durumunu çözemedi. Muhtenelen çözemeyecek de zaten biraz kabullenmem gerekiyor. Uçlardan minimal minimal alacağım. 1 ay sonra tekrar bol ayrıntılı atacağım buraya.

23 ocak 13:50 1 saat önce