266. Çok tatlı ve samimi bulduğum biri kendisi. Ben de son videosunda evleneceğini öğrenince baya mutlu oldum onun adına. Iliskilerden yana biraz dert yanıyordu çünkü ara ara ve umutsuz gibiydi. Şimdi umutlarının yeserdigini görmek güzel gerçekten. Çok mutlu olurlar umarım.
- süslü

cilt tipi: | kuru |
yaş: | 32 |
saç rengi: | açık kestane |
saç kalınlığı: | ince telli |
265. Az önce videosuna denk geldim açtım ve ilk yorumlarda evleneceği için tebrik edilmiş. Bende çok sevindim mutluluklar diliyorum

cilt alt tonu: | cool |
ten rengi: | beyaz tenli |
saç tipi: | normal |
264. burda yazılan girdilere biraz paralel biraz da farklı bi eleştiriyle geliyorum.
yağmurun cilt bakımı içerikleri beni aşırı sıkıyor. kanalını ilk kurduğunda tatlı tatlı renkli makyajlar yapardı o makyajları yaparken de sohbet ederdi bizle o kadar keyifliydi ki o zamanlar onu takip etmek. üstelik önerdiği her makyaj malzemesinden de verim alınıyodu youtubeda gizli reklamların havada uçuştuğu o dönemde içerikleri ilaç gibiydi.
sonra ne oldu bilmiyorum bir gün bi karar verdi ve kanalını sadece cilt bakım içerikleriyle doldurmaya başladı şimdi bu kötü bir şey elbette değil baktığınızda ama kanalının içerik skalası o kadar daraldı ki içerik tekrarına çok fazla düştü. yani yıllardır ne zaman kanalına şöyle bi uğrasam hep aynı başlıklar var (gizlinot: gençlere cilt bakım rutini lekeler nasıl geçer göz altım nasıl iyileşti falan filan) . mesela eleştiriyoruz ama çisem çakır cilt bakımı furyasıyla ünlü olmasına rağmen senelerdir bu alanda farklı içerikler çıkartmayı başarabiliyor beni o kadar sıkmıyor, hatta o bile fazlaca makyaja yer veriyor kanalında son zamanlarda ama ben yağmurda onu görmüyorum ve açıkçası içerikleri bana hitap etmediği için üzülüyorum çünkü ne yeni bir şeyler sunuyor ne de aldığı ürünler cilt tipi olarak benim skalamda değil. eski günlerin hatrına abonelikten de çıkasım gelmiyor öylece kaldık işte kendisiyle keşke eski içeriklerine dönse :D

saç kalınlığı: | kalın telli |
saç tipi: | normal |
263. kendisini seviyorum, sevimli, seksi ve güzel buluyorum.
ama artık önerdiği ürünlere güvenmiyorum. çoğu önerdiği üründen memnun kalmadım açıkçası. bir de o kadar çok ürün kullanıyor ki tam bir tüketim canavarı.
benim gibi minimalist az, öz felsefeli bir insanda rutinleri anksiyete yapıyor.
ama izlemeyi seviyorum, yakın buluyorum ne bileyim arkadaşım gibi yakınım gibi bişi oldu sesini duymak, girdiği tripleri izlemek bir yandan da hoşuma gidiyor. (gizlinot: swh)

saç rengi: | sarı |
saç tipi: | yağlı |
262. İlk videolarından beri takip ettiğim youtuber. Kendisini gayet sempatik buluyorum, eğlenmek için videolarını da izliyorum, muhtemelen izlemeye devam da edeceğim. Ancak artık yağmurun ( çisem çakır da aynı şekilde) önerileriyle bir ürün alacağımı zannetmiyorum. Tam da (yazar: halaluya) adlı süslünün yazdığı sebeplerden dolayı aslında. Özellikle son zamanlarda sürekli çok fazla ve farklı ürün öneriyor. Tamam işi bu da bu ürünlerin hepsini nasıl deneyebiliyor ? Ya da hangisinin etki ettiğini tam olarak nasıl anlayabiliyor ? Bazı markaları (ya da markaların bazı ürünlerini) dönemsel olarak çok övüyor (büyük ihtimalle iş birliklerinden dolayı) sonra uzun bir süre o ürünleri rutinlerinde göremiyoruz, bir anda bahsetmemeye başlıyor. Bkz: dermoskin, maruderm, rimu arbutin.. Bilemiyorum, son zamanlarda inandırıcılığını baya yitirdi benim gözümde. Leke ürünlerinden bahsetmesi çok ayrı bir olay zaten. Neredeyse kullandığı her leke ürününden memnun. Yalnız şöyle bir sorun var: Yağmurun lekesi yok ki !?! (Dönemsel sivilce sonrası herkeste oluşan lekelerden bahsetmiyorum, onlar herkeste bir süre sonra bir şekilde geçiyor zaten. Benim bahsettiğim geçmeyen, yerleşik lekeler.). Nasıl lekesi olmayan bir insan videolarında benim lekelerimi geçirdi diyebiliyor ? Zaten tavsiye ettiği 10 ürün varsa 2 maksimum 3 üründen memnun kalıyorum. Gerisi genelde fiyasko oluyor.

cinsiyet: | erkek |
yaş: | 25 |
saç rengi: | siyah |
kepekli saç: | hayır |
261. Bir halle berry bir de bu kadın kısa saçla muhteşem bir şeye dönüşüyor.

260. Daha önce kendisiyle ilgili bir girdi yazmıştım ama bu başka. Çünkü rahatsızlıkları hakkındaki videolarını yeni izledim. Öncelikle Yağmur burayı okuyorsan bana inanılmaz güçlü geldin. Hatta itiraf etmeliyim ki sana çok imrendim. Benzer bir takım problemleri olan biri olarak bu kadar dik durabilmeyi çok isterdim. Cildi,sağlığı inanılmaz hassas birisiymiş Yağmur. Dolayısıyla bu kullandığı ürünlere güvenimi daha da arttırdı. En önemlisi de pahalı ürün kullansa bile kanalında diğer sosyal medya hesaplarında hiçbir zaman tek düzelik olmadığı için sınıfsal bir farklılık hissettirmiyor. Ekonomi biraz düzelse de Çisemle markaları çıksa ne güzel olurdu ♥

saç tipi: | kuru |
yaş: | 27 |
kepekli saç: | hayır |
259. ben kendisini seviyorum önerilerine takip ediyorum. Zaten ürünleri yorumluyor hepsine harika demiyor örneğin kuru ciltler beğenir beğenmez diye uyarıda bulunuyor. Tek kendi değil kardeşi ve çevresinin yorumlarınıda aldığından bir çok cilt tıpı hakkında yorum yapabilmesi normal. Eski videolarından itibaren bakarsınız cidden çıldı gitgide güzelleşti. Uygun fiyatlı ürün bulması su ekonomik durumda benim acımdan kurtarıcı cidden.Çisemle ikisi daha biri sürü ürün dosyası videosu çekseler keşke

saç rengi: | sarı |
kepekli saç: | evet |
yaş: | 27 |
göz rengi: | yeşil |
saç tipi: | yağlı |
258. ben yağmur'u seviyorum öncelikle. zaten bu ilk entry'm değil. muhabbetini seviyorum, haftasonları videolarını izlemek keyifli oluyor. lakiiiin:
kendisinden cilt bakımı tavsiyesi alınmaması gerektiğini düşünüyorum. retinol kullandığını belirtiyor mesela. ama önerdiği ürünlere bakıyorsunuz, karmakarışık, agresif, bin çeşit asit ve aktif içerik... yani "retinol kullanıyorum" diyen birinin yanından geçmemesi gereken şeyler. bir de "cildim hassas" diyor. hassas bir cildin bu kadar ürünü kaldırabileceğini düşünmüyorum. evet youtube'ta yaptığı şey bu, ürün denemek, önermek. evet izlemek keyifli. ama mantıklı değil. hem de hiç değil. zaten artık ne yağmur'un ne çisem'in önerdiği ürünleri alıyorum. denemiyorum bile. mesela uygun fiyatlı ürünler diye video çekiyor 20 tane ürün, pahalı ürünler diye video çekiyor 20 tane ürün. e sen asıl etkiyi hangisinden gördüğünü nereden anlayabilirsin ki? belki o pahalı ürünlerden 1 tanesi seni bebek gibi yaptı, diğerleri etkisiz? yahu ben 1 serum aldım neredeyse 6 aydır kullanıyorum. 1 serum ya. kısa sürede nasıl bu kadar ürün tüketilebilir ki?
çisem'e olan sempatim de epey azaldı. ama yağmur'u her şeye rağmen seviyorum, o sebeple izlerim.
cildinizde bir sorun varsa (örneğin egzama ya da sivilce, leke) youtube'tan meden ummayın, iyi bir dermatologa gidin bence. bin türlü ürünle, deneme yanılma yöntemiyle çözülecek şeyler değil bunlar. ukalalık olarak algılanmasını istemem, direkt kendimden biliyorum.

cilt tipi: | yağlı |
saç şekli: | kıvırcık |
saç tipi: | kuru |
yaş: | 30 |
saç kalınlığı: | kalın telli |
kepekli saç: | hayır |
257. 2000lerde(gizlinot: 2000leri çok severim) kalmış bir görüntüsü olduğunu düşündüğüm youtuber. Biraz demode bulduğum ama çok sempatik de bulduğum biridir.

ten rengi: | koyu buğday tenli |
cilt tipi: | yağlı |