girdi yaz
    • girdiler (21)
    • medya (0)

21. Bazen deliler gibi istediğim olay . Bakalım hayırlısı 😁😇

8 dk önce

20. soru bölmesinden geliyorum. insanlar bebeklerini 2 saatte bir uyanıp emziriyor ya. 3-4 saatte bir uyanıp emziriyor. büyük konuşmak istemem ama ben bu kadar konfor azaltan bir atraksiyonla uğraşabilir miyim bilmiyorum. evlat edinmek? belki.

16 şubat 21:34

19. Ehliyet gerektirmelidir...

Bu nasıl bir ehliyet olur, kararını kim verebilir bilmiyorum; ama benim gibi sonuna kadar hümanist birini bile sonunda bu sonuca vardırdılar.

Çocuk sahibi olmak öyle kolay olmamalı... Bir pipi ve bir kuku sahibi olup canı öylesine seks yapmak isteyen herkesin hemencecik üretip, dünyaya getirip sonra da öylesine sal(lay)amayacağı, kötü muamelede bulunamayacağı bir şey olmalı çocuk.

Biz hayvanlarımıza en iyi şartları sağlamak için didiniyoruz.

Evet insanlar arasında ayrım var, evet herkes eşit değil, ve bal gibi de bu ayrımlar artık bu işte gözetilmelidir... Bir dilek olmaktan öteye geçemese de, en azından bu benim kesinkes duruşum olsun artık!

1 temmuz 2021 18:55

18. Aslında çok istiyorum. İstiyoruz... eşimde ben de istiyoruz ama olmuyor. Olması için ikimiz de çaba göstermiyoruz. Aslında içimizden hep daha erken, bir süre daha olmayabilir, biz böyle de iyiyiz, zaten dünyanın durumu ortada diyerek öteliyoruz. Ama içimde giderek büyüyen bir korku var. Ya hiç olmazsa. Yaa bir çocuk sahibi olamazsak. Karışık duygular içerisindeyim ve bu duygularımı kimseyle paylaşamıyorum. Ailelerimiz çocuk istemiyoruz diye biliyorlar bir de onları merakta bırakmak istemiyorum bu bana daha da yük ve stres olur. Böyle çocuk kıyafetlerine, odalarına bakarken içim gidiyor, üzülüyorum heyecanlanıyorum bir yandan da korkuyorum, cesaret edemiyorum.. Bilmiyorum hassas bir konu bana göre. Allah kimseyi bu konuda sınamasın ve isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

24 aralık 2020 22:11

17. Eğlenceli, tehlikeli, mutlu, karamsar, bol hayal kurmalı, ben ne halt ettimli, korkulu, sarılmalı, ağlamalı, çok çok çok çok sevmeli, aşırı zorluklu, planlı, kontrolden çıkmaya çok müsait, sınırlamalı, mucizevi , düşmeli, oynamalı, gülmeli,  hayranlık dolu , hergüne bi dolu bilgi sığdıran... insan eylemi.tamamiyle delilik.

En önemlisi de çocuk sahibi olmak tercih meselesi. Sağlık sorunlarını ya da bilemeyeceğimiz başka durumlarını geçiyorum. Keyfi, hayati, dünya görüşü, maddi, konularda bu işin temel düşüncesini oluşturuyor.

24 aralık 2020 21:01

16. Çok büyük sorumluluktur. Tam da bu sebepten zorunluluk değil tercihtir. Yaşları birbirine yakın iki Çocuk sahibi ve bu durumun zorlıklarını oldukça yaşayan biri olarak da çocuk doğurmak istemeyen insanlara son derece saygı duyuyorum. İnsanın kendini tanıması çok kıymetli. günün sonunda benim gibi zaman zaman bir eline oje sürüp öbür eline sürememek, bütün gün pijamalarını çıkarmaya vakit bile bulamamak da var.

8 ekim 2018 12:20

15. Çok büyük sorumluluk.

4 aralık 2017 01:21

14. bu hayatta en korktuğum şeylerden biridir. youtube bana heralde bu düşüncemi pekiştirmem için (link: https://www.youtube.com/watch?v=16FVjqVnAnM şu) saykodelik videoyu önerdi adsfdghdfjg

süper dadı hanım ne yapıyorsunuz assfhjdkflgl

3 aralık 2017 19:30

13. Ehliyeti olmalı bu işin. Şakaya gelir bi’ yanı yok. Nasıl ki trafikte araç kullanmak, aracın sınıfına göre dahi değişen hassas bir olay, bu çok daha hassas kanımca. Öyle kurslar, testler ve eğitimler olsun ki, başarısız olan çocuk sahibi olamasın ya da ağır yaptırımları, cezaları olsun.

Doğur, sal çayıra sonra de ki mevlam kayırsın. Ortaya çıkan toplumun sorumluluğunu bir önceki kuşak alsın lütfen artık. Suç oranları, cehalet seviyesi ortada. Toplumumuzun %50’sinin ak parti politikalarını benimseyen kesim olduğunu düşündüğümde, her hanenin en az üç çocuk sahibi olması temennilerine katlanamıyorum.

24 kasım 2017 12:10 24 kasım 2017 16:46

12. Zordur, çok çok zordur. Bunun için yalan söylemeyeceğim.

Amaaaa.... dokuz ay karnınızda taşıdığınız minik bir canı, kucağınıza aldığınız zaman yaşadığınız duyguları başka bir şekilde yaşamanız mümkün değildir. Hatta ikinciyi doğurabilecek kadar çok sevdirir kendini size.

Zordur; canınızdan can, ömrümüzden ömür gider. Ama bir gülüşü, bir sarılmasıyla dünya size cennet olur. Kokusu, daha önce kokladığınız hiçbir kokuya benzemez, evlat kokusudur; en güzel parfüme değişmezsiniz.

Zordan da ötedir; dünyadaki tüm acı ve kötülükleri "ona gelmesin, bana gelsin" diye yalvartacak tek kişidir. Uykunuzdan feragat ettirebilendir. Kendinize zaman ayıramayıp, en bakımsız halde gezmenizi sağlayandır, ama bakışlarında dünyanın en güzel kadınına baktığını görürsünüz.

Her şeyden vazgeçebilirsiniz yaşamınızda, bir tek "o"ndan vazgeçemezsiniz. İşte bu yüzden çok zordur. Ama değer...

4 aralık 2016 00:02 4 aralık 2016 19:20