yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    girdi yaz
    medya ekle
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (26)
    • medya (1)

    1. Aralık ayına girmişken süslülerin 2018 de kullanıp gerçekten en beğendikleri ürünleri öğrenmek isterim ki yılbaşı indirimleri yaklaşırken belki almak istediklerimiz olur.

    Bende kafamda kategori kategori ayırıp toparlayıp yazacağım ilk fırsatta :)

    6 aralık 2018 21:21

    2. Bu başlığı faydalı buldum ve bu yıl en memnun kaldığım ürünleri yazmak istedim.

    1.smashbox photo finish makyaj bazı - çok arada kalmıştım bunu alırken ama çok memnun kaldım. Vadettiği gibi blur görünümü çok güzel bir şekilde veriyor ve üzerine uyguladığınız fondöten çok güzel duruyor. Mart ayında almıştım , bereketli bir ürün ama biterse tekrar bunu alacağım.

    2.pastel hi corrector mat fondöten - mat fondöten arayışındaydım ve piyasadaki çoğu markanın en açık renkleri bile bana koyu geliyor. Pastelin kioskuna girdiğimde çalışan hanımefendinin tavsiyesiyle aldım ama çok da umudum yoktu , lakin mükemmel çıktı. Burun kenarlarımdan silikleşmiyor gerçekten mat görünümü veriyor ve saatlerce kalıcı. Sanırım hayatımın fondötenini buldum.

    3. Catrice camouflage cream - yüzümdeki kızarıklıkları ve çıkan sivilceleri çok güzel bir şekilde gizliyor ve kusma yapmıyor , biterse tekrar bundan alırım.

    4. Catrice camouflage likit kapatıcı - bu ürünü buradan okuyup çoğu kişinin beğenmesi üzerine aldım ve çok memnunu kaldım. Göz altlarımı güzel nötrlüyor ve çizgilere dolmuyor , fiyatı da uygun. Biterse tekrar alırım maceraya gerek yok.

    5. Lancome bella de teint pudra - cildim karma olduğundan fondötenin üzerine ve özellikle t bölgeme pudra geçiyorum. Blur etkisi veren , ince yapılı ve alttaki fondöteni kapatıcıyı kaldırmayacak olan pudra arayışımın da sonuna geldim. Biterse alırım.

    6.becca highlighter - aman allahım bu nasıl bir aydınlatıcı diyerek aldığım ve ayıla bayıla kullandığım bir ürün kendisi. Gramajı , aydınlatıcıya göre fazla o yüzden bayağı bereketli bir ürün.

    7. The balm put a lid on it far bazı - bu ürünü de süslüler sayesinde keşfedip aldım ve başlığında süslülere teşekkür etmiştim , o kadar fazla sevdim yani. Göz kapaklarımdaki farı tutması , pigmenti düşük olan farları bile belirgin hale getirmesi ve farlarda çizgilenme olmaması en büyük avantajı. Küçük bir ambalajı var ama bu da bereketli bir ürün.

    8. Maybelline on and on bronze krem far - çok uğraşılmış göz makyajı görünümü veren ve rengine vurulduğum favori farım. Sür , katlanma bölgesine dağıt ve bol rimel sür bitti. Tekrar tekrar alırım.

    9. Golden rose precise browliner - mikro yapıda kaş kalemi arayışımı bitiren ürün. Kaşlara tek tek kıl çizer gibi uygulamasının kolaylığı ve gün içerisinde silinmemesi benim için artı.

    10. Cecile likit mat rujlar - yapılarından çok memnunum , sanki dudağınızda kadife bir dokunuş var ancak mat bir dokunuş. Renklerini dudağa aktarmaları da başarılı ve dudağı kurutmuyorlar.

    11. Mixup sulphur tırnak bakım yağı - vazelin kıvamında ve el ısıyla eriyen bir ürün. Kırılan tırnaklarıma ve kuruyan tırnak etlerime çok iyi geldi ve gerçekten hızlı uzatıyor. Migrostan aldım ben ve çok memnun kaldım.

    12. Nk express hızlı oje kurutucu - yine buradan süslülerin tavsiyesiyle alıp kullandığım bir ürün. Yastık izi yüzünden uzun zamandır oje süremiyordum ama bununla böyle bir dert yok. Ojemin üzerine uyguluyorum ve yarım saat sonra yatıyorum , yastık izi ya da ojenin dalgalanması olayı sıfır. Bittikçe alırım.

    13. Sarıkız sıvı saç kremi - duşta normal saç kremi uygulamayı sevmediğimden bu ürünü aldım ve çok memnun kaldım. Benim saçlarımı duştan sonra açıp tarayabilir hale getiriyorsa bütün saçları getirir diye düşünüyorum. Fiyatı da diğerlerine göre uygun. O yüzden bittikçe almaya devam.

    7 aralık 2018 15:32

    3. - marc jacobs see-quins glam glitter eyeshadow: beni çok ama çok şaşırttı, şu ana kadar kullandığım en güzel krem/glitter farlar. bu seri limited edition, kesinlikle kalıcı koleksiyon haline gelmesini isterim. maalesef çoğu renk stok dışı yaşadığım yerde, tereddütsüz birkaç rengi alırdım.

    (link: https://www.youtube.com/watch?v=X6cigWLNceU karima'nın bu farları kullanarak yarattığı hoş bir videosu var.)

    - charlote tilbury stars in your eyes far paleti: bu palet de limited edition, stok dışı görünüyor. palet içindeki matlar aşırı yumuşak ve pigmentli, fırçanın bir darbesi ile bütün pigment gözümde oluyor. ışıltılı farları da aynı şekilde. her ana ve ortama uyacak göz makyajı çıkartabiliyorum bu ürün ile. piyasadaki herhangi bir palet artık koleksiyonuma çok bir şey eklemez diye düşünürken beni yanılttı bu.

    - chikuhodo gsn-2: ten makyajı için yıllardır beauty blender kullanan beni sonunda fırça ile barıştırdı. kullandığım fondotenlerin duruşu değişti vallahi.

    - solstice scents parfümler: bu indie markanın yarattığı parfümlere bayılıyorum. "rose mallow cream" koleksiyonumun en güzel parçalarından biri.

    - papaya gold pawpaw balm: lucas papaw balm'ın muadili sanırım. vazelinin bir miktar gelişmiş versiyonu diyebilirim. sadece dudak kuruluğu için değil, dudak kenarlarındaki kuruluğu çözmede de başarılı buldum. gece kullanımına ideal.

    - bbi@ ve wakemake: kore'de bir drugstore'da tesadüfen karşılaştığım bu iki marka fiyat-performans açısından bu yılın keşfi oldu. wakemake'in tekli farları mac farların geliştirilmiş versiyonu resmen, matlara bayıldım. bbi@ ise göz kalemlerinde çok ama çok başarılı. elimden 2 gün çıkaramadım duşa, yıkamaya rağmen. kontür pudrası ise ne turuncu ne de gri-mor alt tonlu, tam olive tona yakışacak yeşilimsi bir bej. bu iki markanın her ürünü 4-5 dolardı maksimum.

    18 aralık 2018 18:54


    4. Clinique anti blemish krem, buldum seni artık daha da bb krem falan aramama gerek yok. Zaten ilgili başlığında da yeterince övmüştüm kendisini az bile övmüşüm. Kısaca özetlemek gerekirse oldukça sıvı yapılı hafiften mata çalan bir bitişi var ama doğala yakın. Kapatıcılığı bb kreme göre iyi. Çok kuru veya çok yağlıysa cildiniz o zaman sevmezsiniz belki bilemiyorum. Ben en çok doğal duruşundan kalıcılığından ve oksitlenmemesinden etkilendim. Aynaya baktıkça bakasım geliyo her sürdüğümde. Sık kıllı bir fırçayla ya da elle uygulamak lazım sünger çok ürün emer seyrek fırçalarla da fırça izi kalır.

    Naked heat far paleti, gözümün nuru ya bu palet. Şimdi büyük konuşmak istemiyorum fiyatı da aşırı pahalı cidden ama sanırım başına bişey gelirse gider yenisini alırım ya. İçindeki istisnasız tüm renkleri kullanabiliyorum ve haftanın yaklaşık 4 günü falan kesin kullanıyorum. 1 yıldır yapısında hiçbir değişme olmadı. İçindeki renkleri de kendime yakıştırıyorum dağılmaları kalıcılığı falan zaten efsane. Yani parasını hakediyo kısaca adamlar yapmış olmuş

    19 aralık 2018 00:10

    5. missha scalp therapy şampuan: çok çok güzeldi. tekrar alamamak kötüydü.

    soğuk sıkım %100 Hindistan cevizi yağı: kuru boyalı sert saçlarım için severek kullandım.

    cosrx salisilik asitli peeling: duşta vücudumla beraber yüzüme de kullandım. Kurutmadan temizledi kolumda ki pütürlükleri yok etti sağolsun. Bir de ne zaman onu kullansam senin parfümün ne çok temiz kokuyor dendi. (Parfüm kullanmıyorum günlük hayatta)

    selülozik viskoz banyo süngeri: markasını unuttum ama böyle yazınca çıkıyor Migros’tan almıştım hem doğaya hem vücuduma sert davranmamış oldu.

    gvyna intim jel: yüzümü yıkamak için kullandım hassas olanını çok memnun kaldım asidik bir ortam ve sülfat içermemesi ile gönlümü aldı.

    Benton arı zehri tonik: çok çok severek kullandım içeriği hem nemlendirici hem yenileyici hem sivilce önleyici resmen hassas karma cildin istedikleri.

    Soğuk sıkım %100 kuşburnu tohumu yağı: gönlümün efendisidir kendisi.

    19 aralık 2018 07:06

    6. kayısı çekirdeği yağı. göz çevresi için nemlendirici bir ürün ararken kayısı çekirdeği yağının tavsiye edildiğini okudum. ardından komedojenik olmadığını da öğrenince yüzümü nemlendirmek için de kullanmaya başladım. sivilceye sebep olmadı. özellikle duştan sonra cildim tam kurumamışken 10 damla kadar kullanıyorum. hem çok güzel nem veriyor hem de sağlıklı, dewy duruyor. daha çok geceleri uyumadan önce uyku maskesi gibi kullanıyorum, uyanınca cildim daha dolgun ve neme doymuş oluyor. ellerim, tırnaklarım için de kullanıyorum çünkü çabuk emiliyor. ben gratis indiriminden 10-12 tl'ye almıştım. her açıdan çok verimli ve kullanışlı bir ürün oldu benim için.

    19 aralık 2018 23:24

    7. -bak 155i ararım, biz burda kürtaj yapıye!

    bence yılın en iyisiydi, onlarca yıl sonra bile konusu geçtiğinde katıla katıla gülebilirim :))

    20 aralık 2018 12:38


    8. Kapatıcı: maybelline fit me, yazın sadece bunla bile renk eşitlediğim oldu.

    Gloss: fenty beauty gloss bomb. Normalde gloss insanı değilim o yapış yapış hissinden dolayı ama bunda o his yok..

    Blistex med plus mavi ruj şeklinde mis

    Güneş kremi: Bionike acteen sivilceli hassas iseniz ve benim gibi güneş alerjiniz çıkıyorsa ürünü basarılı buldum..

    Ruj: Burberry oxblood.. bunun yeri değişmeyecek her sene 1. Olur benim için

    Dizi: Şahsiyet

    Film: Aile Arasında, Cebimdeki Yabancı

    Kitap: Jack London/Martin Eden, Dan Brown/Başlangıç

    P.S: Aklıma geldikçe editlerim.

    20 aralık 2018 12:44

    9. kapatıcı-her zamanların favorisi mac prolongwear ancak fit me den de oldukça memnun kaldım.

    allık- balm instain houndstooth soğuk tonlu güzel bir pembe

    bronzer- mac harmony en favorim

    far- yazın almama rağmen birkaç renkte dibini gördüğüm wnw rose in the air palet

    kalem- essence teddy ve long lastinglerden hot chocolate

    ruj, özel günler için mac diva ve ruby woo günlük kullanım için mehr

    dudak kalemi emily- 203, essence soft berry

    pudra- chanel poudre universalle libre

    fondöten- mac studio fix

    baz- lorealin gözenek küçültücü bazı

    aydınlatıcı- mac lightscapade

    rimel favorim ne yazık ki yok oldukça sorunlu kirpiklere sahibim ancak lash sensational fena değildi.

    eyeliner- sleek jel eyeliner

    20 aralık 2018 13:30

    10. Benim 2018 favorilerim daha çok cilt bakımı ve parfüm/deo ürünleri oldu:

    Peeling : ipek kese

    serum : ordinary Niacinamide +zinc

    Nemlendirici-el : neutrogena visibly renew hand cream

    Nemlendirici : Missha 95% aloe vera

    **

    ParfÜm: lacoste red

    Stick deodorant : all free lavanta

    20 aralık 2018 22:24 20 aralık 2018 22:25

    ilginizi çekebilecek benzer başlıklar