içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (2)
    • oylar (3)
    • medya (1)

1. Bu krem aslında fondöten yerine bb krem arayışında olduğum bir zamana denk geldi. Rossmann da hatrı sayılır bir indirim yapmıştı, biraz araştırdığımda beğenildiğini gördüm ve satın aldım Vaatleri;  Centella Asiatica (Cica) özü, cildi yatıştırarak cilt bariyerini güçlendirir ve cildin yenilenmesini destekler. Centeloidler ile (Asiaticoside, Madecassic Acid ve Asiatic Acid) cildi besler, korur ve iltihap önleyici özellikleri sayesinde ciltteki kızarıklık ve hassasiyeti azaltır,hafif formülü sayesinde ciltte ferah ve yağsız bir his bırakır. Gözenekleri tıkamadan cildi nemlendirir ve pürüzleri azaltır.

Bu kremin light ve medium olmak üzere 2 rengi var. Beyaz tenlilere uygun olanı light oldukça açık bir renkte ben onu kullanıyorum. Yüzünüze ilk sürdüğünüzde yeşil renkte olan bu krem, cilde yayılınca cildinizin rengini alıyor. Ayrıca paketinde bir spatula bulunmakta, hijyen açısından da böyle bir detay düşünülmüş. Açıkçası bayıldım, cilde oturması ve kapatıcılığı çok güzel. Cildi yağlandırmıyor, çok hafif ve 20 spf güneş koruması da var. Bir süredir kullanıyorum ve kalıcılığını da beğendim. Hafif kapatıcılığı olan bb veya cc krem arayışında olanlara tavsiye ederim.

ilgili medya:
    15 şubat 22:28

2. yerli anyong markasının centella asiatica ve hyaluronic acid içerikli, cruelty free olduğu iddia edilen ton eşitleyici kremi. ürün yeşil renkli. cilde uygulama miktarı fazla olursa bütüneleşmesi zor oluyor ve dalga dalga görünüyor. elle uygulama sonrası üstünden süngerle geçerek en iyi performansı aldım. ciltle renk bütünleşmesini güzel buldum. açık (nc15) tenim ile light rengi tam uydu. yüzümde yanaklarım ve burun kenarlarım epey kızarık. ilk uyguladığımda özellikle burun kenarlarımdaki kızarıklıklarda yetersiz gelmişti, 5 dk cildime oturduktan sonra biraz daha iyi ancak halen burun kenarlarım belli oluyor. haricinde yaz için de iyi bir renkli ten ürünü. varlığı belli belirsiz, maske gibi hissettirmiyor lakin biraz yapış yapış hissi var. çillerimi kapatmadı ama renk eşitlemesi konusunda oldukça başarılı. cildim karmadan yağlıya dönük, altında da bir güneş kremi olmasına rağmen alnımda biraz pul pul durdu. kullandığımda sivilce sorunu yaşamadım. çok iyi nemlendirme üstüne uygulanması gerek, yapış yapışlığı çözmek için de pudra kullanımı yetiyor.

7 ağustos 17:39 7 ağustos 17:47