Ya benim bundan yıllardır almamamın sebebi: “çok hızlı sabitleniyor, kullanımı çok zor” diyenlerin çoğunlukta olmasıydı. Geçen tester gibi bi boy çıktı, benefit’in bi setinin içinden. Bayıldım! Koştura koştura tam boyunu almaya gidicem ilk fırsatta.
Hızlı sabitlenmiyor! Kontrollü uygulanabiliyor. Tek damlada çok hafif renk verip üst üste sürerek rengi artırabiliyorsunuz. Dudakta da çok doğal durdu (dudaktaki kalıcılığı az ve kurutuyor yalnız. Ona ek çözümler lazım, üstüne gloss sürmek, arada tazelemek gibi)
Tüm olayı: rengin doğallığı gerçekten. Sıcaktan/soğuktan pembeleşmiş yanak, çilek yemiş dudak görüntüsü. Mük bir tint.
İyi ki setten çıkmış da denemişim. Ya gelmeseydin, yetişemeseydin, beni bulamasaydın ne yapardım bebek?
Elim değmişken tüm seti eyyorlayıvereyim hadi (format ağlıyor)
Hoola ve willa renklerinden 2li seyahat boy allık: hoola iyidir hojtur ama 1 guerlain terracota değil. Willa’nın süslüde başlığı bile yok (almadan önce okuyayım demiştim, yok) gül kurusu-pembiş bi ton.
Bad gal bang, siyah maskara: kirpiklerin’ ok ok eyle -bir masko gerçekten. Wow dedim, çok başarılı. Ancak ok ok eylemesi şaka değil, öncesinde kirpik kıvırıcıyla kıvırmak istiyor sanırım. Ki benim o aleti kullanmaya hiç cesaretim yok. 3 tel kirpiğim var zaten toplamda, onu da o ortaçağ aletine kaptıracak değilim!
24h brow setter: bi olayı yok, şeffaf kaş jeli. Tam boyuna para verilmez. (Benim kaş yapımla da alakalı gerçi. Seyrek ve açık renk. Yani bende hiç bir marka şeffaf jel fark yaratmıyor zaten)
Pore professional primer: parmağıma sıktığım an solucan gibi kıvrılıp yere düştü djfjfjjf hem çok katı hem pudralı gibi formu var. Tüpün yarısını yere düşürmek suretiyle ziyan ettim, diğer yarısını da beğenmedim. Çok lazım bişey değil benim için.
Setin adını merak edenlere: “I spy beauty” diye bir set.