girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (38)
    • medya (0)

1. asla yapamayacağım olay. öncelikle kaşlarımı dökmeyen bir rimelle karşılaşamadım henüz, ayrıca parlatıcının da o yapış yapış hissi çok fena. ruj gibisi var mı?

20 temmuz 2014 04:27

2. Özellikle şu sıcak günlerde yapılacak en doğru harekettir fikrimce

22 temmuz 2014 16:51

3. yıllarca kendimi fondoten, pudra, allık, kapatıcı, aydınlatıcı, ocu, bucu şeylere boğmuş biri olarak nerdeyse 16-17 yaşımdan beri ilk defa yaptığım eylem. allahım bu nasıl büyük bir keyifmiş.

heyy siz 20'lerindekiler ; lütfen kendinizi beğenin. biraz zaman verin hem kendinize, hem cildinize, ayy yaratığım, sürmezsem canavar oluyorum sözlerini bırakın. bari yazın kullanmayın. haftada 1 ile başlayın ne bileyim. tadını alın 2'ye, 3'e çıkarın. cildinizi dinlendirin. gözünüz alışsın. rahatlığın keyfini çıkarın. güzelsiniz. gerçekten bak... (gizlinot: yapabilirsiniz biliyorum)

22 temmuz 2014 17:14 22 temmuz 2014 17:17

4. insana kendini fresh hissettirir.

22 temmuz 2014 18:59

5. eve misafir geldiğinde ya da yakın birine misafirliğe gittiğimde ne çok süslü ne de çok ev hali durmamak için yaptığım eylem.

30 nisan 2017 20:43

6. Nadiren makyaj yapan biri olarak sıklıkla yaptığım

30 nisan 2017 22:33

7. Ne yazık ki Lekelerimden dolayı sıklıkla yapamadığım.

30 nisan 2017 22:38

8. Hani sanki daha çok teenage grubuna yakışan makyaj hareketi.

1 mayıs 2017 00:20

9. Şahsen bu sene suyunu çıkardığım eylemdir.

Çünkü Allah var çok pratik

Hemde havalı buluyorum susluler

1 mayıs 2017 01:44

10. göz altı morluklarım olmasa gerçekleştireceğim eylem. Fakat göz altı morluklarını kapatıyım derken fondöten,pudra, bronzer, aydınlatıcı, allık sürmüşken buluyorum kendimi

1 mayıs 2017 15:46

ilginizi çekebilecek benzer başlıklar