içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (17)
    • oylar (3)
    • medya (1)

17. Çok seviyorum, adı gibi aynı, teniniz gibi duran, çok çok hafif, cildiniz çok problemli değilse sizi çok mutlu edecek bir fondoten. Karma ciltliyim, her ürünün pütürlü durduğu burun kenarlarımda bile pürüzsüz duruyor. Rengim porcelain. Dior backstage ile bu fondoten arasında kalmıştım, sonradan diorda birkaç yorumda oksitlenme gibi bir şey görüp korkudan bu fondotende karar kıldım, yine de onu da bir gün deneyeceğim ama bu fondoteni sabah 6 da kullanıp işe gidip akşam 7 de geldiğimde bile oksitlenmediğini ve yüzümün kusmadığını söyleyebilirim. Parlama yapan yerlere ya yağ emici kağıtla pıt pıt ya da pudrayla tazeleyin yeter.

4 mayıs 2020 22:49

16. Favori fondötenim. Cildim karma ve çoğu fondötenle kötü anlaşıyor. Yağlı ya da pul pul bir görünüm oluşuyor yüzümde genelde uygulamadan bir süre sonra. Skin foundation ne yağlandırıyor ne kurutuyor cildimi. Hafif bir ışıltı ve renk eşitliği veriyor. Makyajımın ağırlığına ve cikdimin durumuna göre ince şekilde ya da daha çok kat olacak şekilde uygulayabiliyorum. Beauty blender ile birlikte kullanıyorum. İnce yapısıyla ve sünger uygulamasıyla bereketli bir ürün değil. Bu yüzden tek negatif tarafı fiyatı diyebilirim. Ayrıca cildimde herhangi bir reaksiyona sevep olmadı.

25 mart 2020 13:33

15. Hayatımda kullandığım en iyi fondöten diyebilirim. Kapatıcılığı çok iyi beyaz tenliyim ve 'warm ivory' rengini kullanıyorum ölü gibi gözükmediğim tek fondöten :) ayrıca 25 spf güneş koruyucusu var

22 ağustos 2019 16:09 10 eylül 2019 15:08

14. Cilt tipim yağlı ve akneye oldukça müsait. Normal bir insandan bu cilt tipine fondöten olarak pudralı bir fondöten beklenir. Ama bu fondöten nasıl anlatsam ( makyajı emen bir cildiniz varsa,) fondöten kolayca emilmiyor, çok sağlıklı Işıl Işıl bir cilde sahip oluyorsunuz, kapatıcı değil hiç diyemem orta kapaticilikta kanımca. Güzel ürün kullanın

6 temmuz 2019 10:58

13. favori fondotenim mac waterweight bitince değişiklik olsun diye atıldığım macera. lakin bir türlü beğenemedim. cildimle bütünleşmedi, gün içerisinde parçalanıp döküldü. bayatmıydı neydi anlamadım.

4 ağustos 2018 13:22

12. Yine bir “hayatımın fondöteni” arayışı sonrası edindiğim, kendi cildiniz gibi mottosuyla tanıtılan bobbi brown markasının fondöteni. Evet bu fondöten arayışım/merakım hiç bitmiyor. Ufak tefek lekelerim, ergenlikten kalma izlerim var ama çok problemli bir cildim yok. Yoğun kapatıcı ürünler yerine orta kapatıcı, sağlıklı gösteren ve cildi eşitleyen ürünleri seviyorum. Bu fondöten hakkında bu kadar az yorum olması da şaşırttı beni açıkçası ama bir gazla aldım. Ürün aşırı akışkan, neredeyse face and body kıvamında ama ciltte duruşu çok farklı. Face and body kadar ıslak ve kapatıcı olmayan bir fondöten asla değil. Ciltte glowy bir duruşu var evet ama aşırı bir parlaklığı yok. Benim cildim normal/kuru olduğu için gün içinde parlama sorunu yaşamadım. Kapatıcılığını beğendim, gerçekten arttırılabilir bir yapısı var ve cakey görüntü oluşturmuyor, oldukça da kalıcı. Tek beğenmediğim özelliği transfer oluşu, telefona bulaşması, gün içinde çok fazla telefonla konuşuyorum ve bu durum hoşuma gitmedi. Pudrayla üzerinden hafifçe geçilirse daha kullanılabilir oluyor ama ben çok alışkın değilim pudra kullanmaya. Yine de ciltte duruşunu çok beğendim, söylendiği gibi ciltle çok iyi bütünleşiyor ve fondöten varmış gibi durmuyor kesinlikle, aşırı doğal. Bir kaç haftadır elimde bu ürün, arada mac studio fix fluid fondötenin testerını iki gün denedim ve gerçekten bobbi skin’in ne kadar doğal olduğundan emin oldum.

13 mart 2018 21:37

11. makyaj masamin simdilik en kiymetli parcasi. cildim zaten karma ve sivilceye meyilli bununla da aşırı sivilce problemimin olduğu bir donemde tanıştım. bayagi tereddüt ettim zaten t bölgem yağlı daha beter olmasın diye ama olmadı. evet çok kapatıcı ve gün boyu kalıcı değil ama zaten cildim sivilceli olduğu için maske gibi örtecek bir şey de istemiyordum daha beter olur korkusuyla. yine bobbi brownin fondöten fırçasıyla uyguluyorum gayet memnunum. yağlı gibi değil ama parlaklık canlılık katiyor sürünce güzel renk eşitliyor.

30 aralık 2017 01:41

10. mac face and body ile aşk yaşasakta zaman zaman parlama yaptığı için bu fondotene geçtim.

makyaj yapmışsınız görüntüsü vermiyor, oldukça doğal. kapatıcılığı az / orta seviyede. benim cildim çok problemli olmadığı için bana yeterli geldi. günlük makyaj için kesinlikle ideal ve çok hafif ama yine de zaman zaman face and body'nin ışıltılı halini arıyorum. sanıyorum ikisini ayrı ayrı kullanmaya devam edeceğim.

27 ekim 2017 15:26

9. Karma cildiniz varsa koşarak uzaklaşmanız gereken fondöten. Parlama yaptı hayatımda hiç yüzümde sivilce görmeyen ben sivilcelerle uğraşıyorum. Dokusu vs çok güzel ama maalesef tekrar almayacağım ürünlerden.

23 kasım 2016 17:38

8. Favori fondötenim, cildimi yağlandırmıyor ve cildimi sarımtrak bir renk yapmıyor, çok hafif olmasına rağmen iyi bir kapatıcılığı var, güncel fiyatı 140 tl. ben warm natural kullanıyorum ve kesinlikle 10 numara 5 yıldız.

28 haziran 2016 19:45 29 haziran 2016 09:21