girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (25)
    • medya (0)

25. ben çok gözlü cüzdanları çok seviyorum ya. para ve kk dışında her şeyi koyuyorum çünkü ahahhaa

14 eylül 12:01

24. ya ben artık küçük tatlı kumal veya hasır cüzdanları seviyorum. eskiden büyük ve deri cüzdan tercih ederdim.

13 eylül 15:10

23. çantalar küçükdükçe cüzdanlar da küçüldü. e napalım sığmıyo ki çantaya.

12 eylül 14:31

22. mümkünse kocaman bi şey olsun da telefonum bile sığsın çanta almadan sadece cüzdanla evden çıkayım istiyorum

12 eylül 11:30

21. ne kadar minikse o kadar iyi benim için cüzdan kullanımımın kartlıktan bi farkı yok

11 eylül 16:56

20. çantamdan asla eksik etmem yani bozuk para ve kart için de ayrı ayrı taşırım

6 eylül 18:49

19. en büyüğü hangisiyse onu alırım hep. bir de çok çabuk sıkılırım elimdeki cüzdandan hemen yenisini almak isterim.

6 eylül 17:59

18. bunların renkleri varmış sallıyorum kırmızı renk kullanırsanız parayı daha çok çekermişsiniz diye bişey duymuştum. araştırmak lazım.

1 eylül 18:26

17. hem küçük olsun hem her şey sığsın hem de erkek cüzdanı ıolmasın dediğim için hala kendime göresini bulamadığım eşya.

28 ağustos 16:41

16. eskiden en büyük cüzdanları kullanmaya bakarken şu an sadece minicik cüzdanları tercih eder oldum. tuhaf bir evrim.

25 ağustos 17:37