1. %5 kalamin, salisilik asit, çinko, çay ağacı yağı ve yeşil çay içeren, sivilce söndürücü losyon. Birçok markanın bu şekilde spot sivilce losyonları mevcut. Ben halihazırda revolution skincare'e ait olanı severek kullanıyordum fakat son günlerde markanın ürünlerini watsonslar dahil bulamıyorum. O yüzden daha önce pek duymadığım bu markaya bir şans vermek istedim.
İlk izlenim olarak başarılı buldum.Dudağımın kenarında kocaman bir sivilce çıkıp bana yemeyi içmeyi, ağzımı oynatmayı dar edince ilk denememi yapmış bulundum. Sivilceyi bir günde söndürmedi ama sabahına ağrısını almıştı. Aynı etkiyi başka bir sivilcemde de gördüm. İki üç günde sivilceyi de kurutuyor ama en bayıldığım özelliği hemen ağrısını alıyor olması. İki kere de sivilce çıkmak üzere olduğunu hissettiğim bölgelere sürdüm ve ertesi günü kaşıntı falan kalmamıştı.
Bu losyona yönelik tek eleştirim şişesiyle alakalı olacak. Cam şişe olması mükemmel fakat şişeyi bir tık daha kısa yapmaları gerek çünkü bu losyon kulak çöpü batırılarak uygulanan bir losyon. Haliyle kulak çöpü boyundan uzun olmamalı değil mi? Tırnaklarımın ucuyla tutuyorum her seferinde kulak çöpünü. İlerleyen zamanlarda buna yönelik bir değişim sağlarlarsa 10/10 ürün olmuş olacak.