içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (1)
    • oylar (1)
    • medya (0)

1. ex nihilo markasının 2019 yılı çıkışlı, Louise Turner tarafından tasarlanan çiçeksi musklı tarzda parfümü.

üst notalarında pembe biber; orta notalarında liçi meyvesi, şakayık, petalia kullanılmış. petalia notası anladığım kadarıyla sentetik bir nota, gül-şakayık-meyvemsi çiçek kokusu vermek üzere tasarlanmış. bana baharda açan meyve veren ağaçların çiçek kokularını anımsattı. parfümün alt notalarında ise musk ve amber kullanılmış.

izlenimlerime gelecek olursak:

parfümü ilk sıktığınızda gerçekten ferah, ağaç dalında mis kokulu bahar ve şakayıkla dolu harika bir koku yayılıyor. çok geçmeden birkaç dakika sonra direkt herhangi bir pudralı chloe parfümü koklamaya başlıyorsunuz. gerçekten çok temiz ve bahar bahçesi kokuyor bu parfüm, bununla birlikte chloe'nin direkt edp kokusuna o kadar benziyor ki, sıkıcılaşıyor. e bu zaten var, yapıldı bu hissi oluyor.

bunun dışında gerçekten ferah çiçeksi kokular seven, mesela yves rocher'nin evidence parfümünü çok seven ama biraz daha performans arayan biri bu parfümü sevecektir.

parfüm çok iyi bir bahar-yaz eşlikçisi olur. dört mevsim de boğmadan kullanılabilir ve fakat kışa sonbahara zayıf kaçacaktır. ben daha sıcak baharatlı, gourmand kokulardan hoşlandığımdan benim radarıma girecek bir parfüm olmadı.

1 saat önce