1. herbaderm'in %8 glikolik asit içeren cildi ynilemeyi, siyah noktaları azaltmayı ve ince çizgileri yumuşatmayı vaad eden serumu. %91 doğal kaynaklı içerik olduğu yazıyor. içeriği de basit: aqua, glycerin, propanediol, gylolic acid, xathan gum, sodium hyaluronate, hydroxyacetophenone, sodium phytate. propanediol hassas ciltleri tahriş edebilir ama bende bir sorun yaratmadı.
ben aslında ürünü oldukça beğendim. ilk kullanımda biraz yakıyor ama sonra o his geçiyor. ölü deriyi atmakta başarılı olduğunu düşüyorum. siyah noktalar için fazla beklentiye girmemek gerekir zaten siyah noktalar aha değil bha'ların işi. şu an 3 hafta oldu, ilk haftada biraz kusma yaptı ama 2-3 sivilce falan. kullanmaya başladığımdan beri cildimin daha canlı durduğunu düşünüyorum. pakette cilt alıştıktan sonra her gün kullanabilirsiniz yazıyor ama bence kesinlikle her gün kullanıma uygun değil. uzun vadede cilt bariyerine zarar verebilir.
biraz zor emilen bir yapısı var. bir sonraki ürünü uygulamak için bi 10-15 dk beklemeniz gerekiyor. ama bence bu büyük bir sorun değil. indirimde şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum malum bu tarz uygun fiyatlı serumlar pek bulunmuyor.